Το διάσημο καλλιτεχνικό δίδυμο The Product G&B συνάντησε την εκρηκτική ξανθιά σε στούντιο της Γερμανίας και ηχογράφησε μαζί της ένα ολοκαίνουριο τραγούδι για το LP της τραγουδίστριας που θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη.H NATALI THANOU μίλησε στο ένθετο «Piazza» του κυριακάτικου «Veto» γι’ αυτή τη συνεργασία. «Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με δύο καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει Grammy. Πραγματικά νιώθω μεγάλη τιμή που μετά τον Carlos Santana και τον 50Cent οι Τhe Product G&B συνεργάστηκαν μαζί μου.

Αισθάνομαι και πολύ τυχερή», είπε μεταξύ άλλων η Σέρβα πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια. Για τους G&B σχημάτισε την καλύτερη γνώμη κατά τη διάρκεια των ωρών μου μοιράστηκαν στο στούντιο. «Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και μου έδωσαν ένα σωρό συμβουλές. Δεν είναι καθόλου ψώνια. Η χημεία μας ταίριαξε αμέσως και προσχωρήσαμε στην ηχογράφηση με πολύ θετική ενέργεια. Το κομμάτι λέγεται «Real Love» και είναι r n’ b και είναι φανταστικό. Πιστεύω ότι θα αρέσει πολύ στον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι The Product G&B ήταν σχεδόν άσημοι καλλιτέχνες όταν συνεργάστηκαν με τον Carlos Santana, κάνοντας την τεράστια επιτυχία «Maria-Maria». Οι ίδιοι παρ’ όλα αυτά εξαργύρωσαν αυτή την επιτυχία μόνο σε φήμη και βραβεία, όχι σε χρήμα. «Αν και το τραγούδι "Maria-Maria" λέγεται πως έκανε τζίρο που άγγιξε τα 330 εκατομμύρια ευρώ στα παιδιά έδωσαν μόνο 20 χιλιάρικα», εξήγησε η Νάταλι στο ένθετο «Piazza» και πρόσθεσε «Τα παιδιά ήταν στην αρχή της καριέρας τους τότε και το συμβόλαιο που υπέγραψαν προέβλεπε μόνο αυτό το ποσό. Κέρδισαν Grammy όμως!».

Το LP της Νάταλι Θάνου στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει σε ένα μήνα περίπου και εκτός από το «Real Love» θα περιέχει και το ντουέτο που ηχογράφησε πρόσφατα, πάλι στη Γερμανία, με τον rap artist Yung LA.
zougla.gr

4 σχόλια: