big brother-Γιαννης Φουκακης 170.000€ !
Νικητής ο Κρητικός -που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό- Γιάννης Φουκάκης και απέσπασε το «τρόπαιο» των 170.000 ευρώ.Εκτός από το έπαθλο υπήρχε και η βαλίτσα με το αυτοκίνητο, ένα επιπλέον δώρο για κάποιον από τους παίκτες που έφτασαν στον τελικό. Το αυτοκίνητο τελικά κέρδισε ο Αντώνης!
Τι ειχε προηγηθει:
Λιγο πριν πέσει η αυλαία του Κυριακάτικου live - ριάλιτι σόου του Alpha για να δούμε για το ποιος ήταν τελικά ο καλύτερος παίκτης που κατάφερε να πάρει μαζί του όλους τους τηλεθεατές και φυσικά και τα 190.000 ευρώ που τον περίμεναν για τέσσερις μήνες ζεστά και λαχταριστά !Βέβαια, εδώ να σημειώσουμε, πως αν ο νικητής του "Μεγάλου Αδελφού" είναι ο Γιώργος Φ. (όλα αυτό δείχνουν...) απο το παιχνίδι θα φύγει με 170.000 ευρώ, μιας και κατά την διάρκειά του, έχει δεχτεί "ποινή" και έχει χάσει περίπου 20.000 ευρώ.Ετσι, λίγο πριν πέσει η τηλεοπτική αυλαία, οι πρώην παίκτες του "B.B" κάνουν τις δικές τους προβλέψεις, ψηφίζουν τον δικό τους νικητή, ενώ δεν διστάζουν και να... "μαυρίσουν" παίκτες και συμπεριφορές, κάνοντας λόγο για στρατηγικές!Οι ερωτήσεις μας είναι οι εξής:

1. Ποιος θα ήθελες να κερδίσει;
2. Ποιος δεν αξίζει να κερδίσει;
3. Ποιος από την τελική τετράδα θεωρείς ότι κινήθηκε περισσότερο βάσει στρατηγικής;
4. Κοιτώντας πίσω, θα έκανες κάτι διαφορετικό προκειμένου να είσαι στην τελική τετράδα;

Ντορέτα
1. Θα ήθελα να κερδίσει ο Γιάννης Φ. Γιατί είναι το χαμένο πρότυπο του Έλληνα.
2. Όλοι αξίζουν την νίκη.
3. Στρατηγική είχαν άλλοι παίκτες οι οποίοι βγήκαν από το σπίτι. Ο Αντώνης θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχε στρατηγική αλλά όχι «κακή» στρατηγική. Ήταν αυτός που πάντα κινούνταν ομαδικά, πάντα σκεφτόταν τους άλλους και τελευταίο τον εαυτό του, ενώ ήταν και πάρα πολύ οργανωτικός.
4. Όλοι κάνουμε λάθη. Αν μπορούσαν να γυρίσω το χρόνο πίσω θα έκανα πιο γρήγορα περισσότερες φιλίες μέσα στο σπίτι. Είχαν γίνει όμως έτσι τα πράγματα που οι παρέες που διαμορφώθηκαν μέσα στο σπίτι του Β.Β. δεν μου άφηναν τα περιθώρια να τους πλησιάσω.

Βαλεντίνα
1. Ο Γιάννης. Αυθεντικός και αναλλοίωτος από το παιχνίδι.
2. Εβελίνα. Είναι νέα και θα τις δοθούν πολλές ευκαιρίες έξω από το σπίτι να βγάλει αυτά τα χρήματα.
3. Ο Αντώνης. Γιατί δεν πήρε θέση σε κάποια πράγματα και αυτό έκανε πολύ κακή εντύπωση. Μπορεί να είναι έτσι ο χαρακτήρας του αλλά φάνηκε πως είχε κάποιου είδους στρατηγική.
4. Όχι. Δεν θα άλλαζα τίποτα.

Γιάννης Λεδάκης
1. Ο Γιάννης. Το είχαμε καταλάβει όλοι από την αρχή. Από την πρώτη εβδομάδα ξέραμε ότι νικητής θα είναι ο Γιάννης Φ., χωρίς κάποιο λόγο, απλά είχαμε αυτή την αίσθηση.
2. Η Εβελίνα και ο Ηλίας. Η Εβελίνα γιατί στην θέση της θα έπρεπε να είναι ο Γιώργος, αν δεν έφευγε από το σπίτι μόνος του και ο Ηλίας γιατί άθελά του δημιουργεί καβγάδες μέσα στο σπίτι.
3. Ο Ηλίας, γιατί με όσα έλεγε και έκανε δημιουργούσε καβγάδες μέσα στο σπίτι. Έκανε τους άλλους να μαλώνουν μεταξύ τους και αυτός έκανε τον «κινέζο».
4. Ήξερα από την αρχή ότι τα χρήματα θα τα πάρει ο Γιάννης οπότε, όχι δεν θα άλλαζα πολλά. Θα ήθελα να μείνω περισσότερο στο σπίτι γιατί ήταν ωραία η ζωή εκεί. Εντάξει ίσως να μην μουρμούριζα τόσο πολύ με το φαγητό.

Μαρία
1. Ο Γιάννης. Γιατί τον εκτιμώ όχι μόνο σαν άτομο αλλά και σαν παίκτη. Ξέρει πότε να είναι διπλωματικός, πότε να αφεθεί στα συναισθήματά του και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των συγκατοίκων αλλά και του κοινού.
2. Αφού άντεξαν και τα υπόλοιπα παιδιά να μείνουν μέσα όλο αυτό τον καιρό, αν κερδίσουν θα κάνει καλό σε όλους. Πέρα του Γιάννη όμως, δεν υποστηρίζω κάποιον άλλον.
3. Η στρατηγική είναι ένα πράγμα πολύ υποκειμενικό, ο καθένας το μεταφράζει διαφορετικά. Στρατηγική δεν είναι κάτι αρνητικό. Στρατηγική θα μπορούσε να είναι να θέλεις να κάνεις μία συγκεκριμένη παρέα. Στρατηγική που δεν εκτιμώ τις περισσότερες φορές είναι να μην παίρνεις θέση και να μην εκφράζεις ποτέ γνώμη.
4. Θα έκανα πολλά πράγματα διαφορετικά. Το πρώτο πράγμα είναι ότι θα διάλεγα τελείως διαφορετικές παρέες γιατί στο τέλος τα άτομα τα οποία είχα απορρίψει και νόμιζα ότι δεν θα ταιριάξω μαζί τους ήταν τα άτομα που δέθηκα μαζί τους πιο πολύ. Μακάρι να τα είχα επιλέξει από την αρχή.

Χριστίνα

1. Θα ήθελα να κερδίσει η Εβελίνα. Γιατί ξέρω ότι έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της και τα χρειάζεται τα χρήματα. Επίσης γιατί είναι ένα άτομο το οποίο ήρθα πιο κοντά της.
2. Δεν πιστεύω ότι κάποιος δεν αξίζει. Και οι τέσσερις είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και αξίζουν τη νίκη. Μακάρι να μπορούσαν να πάρουν όλοι τα χρήματα.
3. Όλοι όσοι βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον τελικό, λίγο πολύ μπορεί να έχουν κινηθεί βάσει στρατηγικής. Αλλά κανένας περισσότερο από τον άλλον.
4. Όχι, γιατί ήμουν ο εαυτός μου. Στο μόνο που μπορεί να έκανα κάτι διαφορετικό, είναι να έδειχνα τον χαρακτήρα μου πιο έντονα και πιο γρήγορα.

Νάρα
1. Θα ήθελα να κερδίσει η Εβελίνα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάρει τα χρήματα επειδή είναι ξένη. Σίγουρα η Ελλάδα θα προτιμούσε να δώσει τα λεφτά σε έναν Έλληνα. Επίσης τον τελευταίο καιρό έχει δείξει ένα κακό χαρακτήρα με καβγάδες που δεν της κάνουν καλό.
2. Πιστεύω ότι δεν αξίζει να κερδίσει ο Αντώνης. Γιατί παρόλο που είναι καλό παιδί, είναι ο μοναδικός που δεν έχει δείξει τον χαρακτήρα του μέσα στο παιχνίδι. Έχει δείξει μόνο την καλή του πλευρά και όλοι μας, άνθρωποι είμαστε, έχουμε και την καλή πλευρά και την κακή. Ο Αντώνης έδειξε μόνο την καλή του πλευρά, οπότε δεν αξίζει να πάρει τα χρήματα.
3. Ο Αντώνης για τον ίδιο λόγο.
4. Ναι θα έκανα. Θα ήμουν πιο προσεκτική και θα «έπαιζα» πιο πολύ, επειδή δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου. Ήμουν πολύ ειλικρινής και σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να είσαι μόνο ειλικρινής πρέπει να το παίζεις. Δεν μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου.

Νικολέτα
1. Ο Γιάννης. Γιατί πιστεύω ότι είναι αυθεντικός και για μένα καλό παιδί!
2. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν αξίζει. Όλα τα παιδιά αξίζουν αλλά η δική μου επιλογή είναι ο Γιάννης.
3. Πιστεύω, λίγο πολύ όλοι είχαν κάποιου είδους στρατηγική όχι με την κακή έννοια φυσικά.
4. Ναι θα άλλαζα. Θα ήμουν πιο φιλική με τα παιδιά και πιο κοντά σε αυτά.

Μιχάλης
1. Ο πιο αληθινός. Αυτός που θα κρίνει το κοινό ότι είναι ο πιο ειλικρινής και αληθινός.
2. Πιστεύω ότι όλοι αξίζουν την νίκη. Γιατί όλοι είναι καλά παιδιά και όλοι χρειάζονται τα χρήματα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκαν στο σπίτι του Β.Β.
3. Την στρατηγική την δημιούργησαν τα παιδιά στην πορεία του παιχνιδιού, μέσα στο σπίτι, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν. Η στρατηγική που είχαν πριν το σπίτι, ήταν για όλους η ίδια, πήγαν με σκοπό να είναι ο εαυτό τους. Απλά η Εβελίνα, όταν μπήκε για δεύτερη φορά στο σπίτι ήταν διαφορετική και αυτό ήταν φυσικό γιατί είδε κάποια πράγματα έξω από το σπίτι και άρχισε να σκέφτεται και να λειτουργεί διαφορετικά. Πιο έξυπνα πιστεύω ότι κινήθηκε ο Ηλίας γιατί πολλοί νόμιζαν ότι θα έφευγε από τους πρώτους και τελικά έφτασε στον τελικό.
4. Όχι δεν θα έκανα κάτι διαφορετικό γιατί ο κόσμος σε κρατάει μέσα στο σπίτι με αυτά που βλέπει. Βγήκα από το σπίτι γιατί ο κόσμος μέχρι εκεί ήθελε να με κρατήσει και είμαι ευχαριστημένος με την πορεία μου στο παιχνίδι. Για μένα σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Γιώργος
1. Ο Γιάννης Φουκάκης. Γιατί από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος ήταν αληθινός και τον αγάπησα σαν αδελφό μου.
2.Όλα τα παιδιά άξιζαν κάτι. Ο καθένας έχει τις ιδιοτροπίες τους αλλά όλοι άξιζαν κάτι.
3. Δεν θα απαντήσω γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει και έχει καταλάβει.
4. Όχι δεν άλλαζα κάτι γιατί κέρδισα έναν αδελφό. Και αυτό είναι πάνω από όλα.

Αλέξης
1. Όλοι αξίζουν την νίκη.
2. Δεν νομίζω ότι δεν αξίζει κάποιος γιατί μετά από 4 μήνες θα τον είχε βγάλει από το σπίτι το κοινό.
3. Όλοι λίγο πολύ είχαν την δική τους στρατηγική. Είτε φανερή, είτε κρυφή. Ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει.
4. Όχι την δεύτερη φορά που μπήκα μέσα στο σπίτι δεν θα άλλαζα τίποτα. Απλά έτυχε και βγήκα νωρίτερα.

Στέλλα
1. Και οι τέσσερις αξίζουν να είναι νικητές.
2. Αν δεν άξιζε κάποιος εξαρχής θα τους είχαν προτείνει οι συγκάτοικοι προς αποχώρηση και το κοινό θα έκρινε.
3. Λίγο πολύ θα είχαν κάποια στρατηγική.
4. Όχι τίποτα.
tlife-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου