​DIAMANTIA KAI ERWTAS EPEISODIA 1-2-3 ​kara para ask - ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3
ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
Περίληψη: Ο αξιωματικός Ομέρ Ντεμίρ φτάνει στην Κωνσταντινούπολη για τον αρραβώνα του με την όμορφη Σιμπέλ, ενώ την ίδια ώρα η Ελίφ επιστρέφει στη γενέτειρά της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους αγαπημένους της. Μια απροσδόκητη εξέλιξη θα τους φέρει κοντά και θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2
Περίληψη: Ενώ τα πρώτα στοιχεία της έρευνας έρχονται στο φως, η οικογένεια Ντενιζέρ ανακαλύπτει την αλήθεια για την χρεωκοπία του Αχμέτ και ο Ταγιάρ προσφέρεται να βοηθήσει τη Νιλουφέρ να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές της.

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
Περιγραφή: Η νέα δραματική σειρά, «Διαμάντια και 'Ερωτας», έρχεται στο Mega. Μια ιστορία μυστηρίου που εκτυλίσσεται στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη. Καταιγιστική δράση, αστυνομική πλοκή και αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη, σε μία σειρά που κόβει την ανάσα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι γνωστοί στο ελληνικό κοινό: Engin Akyrek (από τη «Φατμαγκιούλ») και Tuba Bykstn (από το «'Ενα αστέρι γεννιέται»).
Ο αστυνόμος Ομέρ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του Σιμπέλ. Η πανέμορφη Ελίφ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Οι δρόμοι του Ομέρ και της Ελίφ θα διασταυρωθούν με τον πιο τραγικό τρόπο, όταν ο πλούσιος πατέρας της Ελίφ θα βρεθεί δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του, ενώ στο διπλανό κάθισμα είναι νεκρή και η αρραβωνιαστικιά του Ομέρ, η Σιμπέλ. Πώς βρέθηκαν μαζί τα θύματα, ποιος τους σκότωσε και γιατί; 'Ενα ανατρεπτικό κουβάρι αποκαλύψεων θα αρχίσει να ξετυλίγεται για την Ελίφ που θα αναθεωρήσει για πολλά πράγματα στη ζωή της. Ξέπλυμα χρήματος, παράνομα διαμάντια, η χρεωκοπία της οικογένειάς της και η απαγωγή ενός πολύ δικού της ανθρώπου θα την αναγκάσουν να συνεργαστεί με τον μοναδικό άνθρωπο που φαίνεται να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στις έρευνες, αλλά και πάντα δίπλα της, τον Ομέρ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Tuba Buyukustun (Ελίφ Ντενιζέρ), Engin Akyurek (Ομέρ Ντεμίρ), Nebahat Cehre (Ζερίν Ντενιζέρ), Erkan Can (Ταγιάρ), Saygin Soysal (Μετίν), Tuvana Turkay (Μπαχάρ), Burak Tamdogan (Χουσεΐν), Bestemsu Ozdemir (Νιλουφέρ Ντενιζέρ), Emre Kizilirmak (Λεβέντ), Bedia Ener (Φατμά), Selin Ortacli (Σιμπέλ Αντατς), Hazal Turesan (Ασλί Ντενιζέρ), Ali Yorenc (Μερτ), Ilkin Tufekci (Πελίν), Tansu Tasanlar (Αρντά), ο Aytac Arman (Αχμέτ) και η Guler Okten (Ελβάν)

Σενάριο: Sema Ergenekon, Eylem Canpolat
Σκηνοθεσία: Ahmet Katiksiz
Παραγωγή: Ay Yapim

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου