​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 18/11/2014 - Μπρούσκο στο επεισόδιο 231. Ο Σήφης εκνευρίζετε άσχημα με τον Μηνά αφού τον έκανε τσακωτό να του λέει πολλά ψέματα και πλέον έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται ότι πρέπει να συναντιέται κρυφά με τον πατέρα του.Ο Αχιλλέας γίνεται έξω φρενών με την Ευρυδίκη όπου και θα της επιτεθεί άσχημα όταν θα μάθει τι έκανε στη Μελίνα, για την ακρίβεια πήγε και είπε στην Μελίνα για όλες τις εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν με τον Αχιλλέα. Η Μελίνα με τη σειρά της όταν άκουσε αυτά τα πράγματα από την Ευρυδίκη ένιωσε πολύ κατώτερη από τον Αχιλλέα όπου και του ξεκαθάρισε ότι αν δεν πετύχει η εξωσωματική, οι δύο τους θα χωρίσουν.Παρά τις διαβεβαιώσεις που θα της δίνει ο Αχιλλέας στη Μελίνα εκείνη θα τον αντικρούσει με παραδείγματα και θα του φανερώσει πόσο πολύ θέλει ένα παιδί εκείνος. Στα παρακάτω επεισόδια θα μάθουμε το αποτέλεσμα της εξωσωματικής.
Όπως σας είχαμε αναφέρει ο Νεκτάριος δεν φαίνεται να πείθεται ότι γι αυτά που έλεγε ο Διαμαντής ότι μιλούσε υποθετικά,ότι δηλαδή αυτός και ο Πάτροκλος είναι παιδιά του κι έτσι θα ζητήσει να πάνε να κάνουν εξέταση DNA.Ο Μηνάς θα πάει και θα μπει ξαφνικά στο σπίτι της Βασιλικής όπου και θα βρει μέσα τον Πάτροκλο και θα πλακωθούν άσχημα στο ξύλο. Η Δήμητρα πλέον έχει αρχίσει και ζηλεύει την σχέση που έχει ο Πάτροκλος μαζί με την Βασιλική αλλά εκείνος την διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μαζί της και ότι καμία άλλη δεν έχει σημασία γι αυτόν.
Συνταρακτικά θα είναι τα παρακάτω νέα αφού η Αναστασία θα ζητήσει από το Ματθαίο να συναντηθούν κρυφά και να μην το μάθει κανένας, αυτή η συνάντηση όμως θα προκαλέσει μεγάλο πόνο και στους δύο γιατί θα βγουν πολλά στη φόρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου