Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 20χρονο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου...
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός είχε πέσει θύμα συστηματικού εκφοβισμού από ομάδα συμφοιτητών του, γεγονός που πριν από ένα χρόνο τον "ανάγκασε" να αλλάξει δωμάτιο και συγκάτοικο. Για τα όσα ζούσε ο 20χρονος ήταν ενήμερη η οικογένειά του.

Οι δύσκολες στιγμές που ζούσε ο Βαγγέλης επιβεβαιώθηκαν από πλήθος μαρτυριών που έφτασε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», που ασχολήθηκε χθες με την υπόθεση.

Παρά την αλλαγή δωματίου, όμως, δεν σταμάτησαν οι επιθέσεις σε βάρος του 20χρονου. Παρότι η διεύθυνση της Σχολής, ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία ενημέρωση, υπάρχει μία σειρά μαρτυριών που τα επιβεβαιώνει. Μάλιστα ορισμένες λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές.

Κανένα ίχνος του νεαρού αγνοούμενου

Από τη δημοσιογραφική έρευνα δεν προέκυψε στοιχείο που να φωτίζει τα βήματα του Βαγγέλη μετά την απομάκρυνσή του από το δωμάτιο της Σχολής. Μάλιστα μάλλον καταρρίπτεται πλήρως η πληροφορία ότι πήρε το αστικό λεωφορείο, λίγο πριν τις τρεις και κινήθηκε προς την πόλη των Ιωαννίνων.

Ο νεαρός είναι δευτεροετής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου παρακολούθησε τα μαθήματα του κανονικά. Μετά έφαγε στην τραπεζαρία της φοιτητικής εστίας όπου έμενε και γύρω στις 2 το μεσημέρι βγήκε από το κτίριο. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν στο δωμάτιο του.

Ο Γολγοθάς για την οικογένεια του ξεκίνησε, όταν το απόγευμα της ίδιας μέρας δεν απάντησε στις κλήσεις της μητέρας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου