«Δεν είμαι ο Μπεν, δυστυχώς», δήλωσε ο νεαρός που ισχυριζόταν πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν Νίνταμ, το κατάξανθο αγόρι που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το καλοκαίρι του 1991, από την Κω, όπου παραθέριζε με τους γονείς τους.
Τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε ο νεαρός, μετά από επικοινωνία του δικηγόρου Θοδωρή Αντωνόπουλου με την Αγγλική Αστυνομία «Γιορκσάιρ», στον οποίο είχε απευθυνθεί το καλοκαίρι του 2014, όταν έμαθε ότι δεν είναι βιολογικό παιδί των γονιών του και παράλληλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και τα σημάδια που έφερε στο σώμα, ήταν ίδια με αυτά του εξαφανισμένου παιδιού, όπως τα είχαν περιγράψει οι γονείς του μικρού Μπεν. Ο έγκριτος νομικός, μίλησε στον Γιάννη Αργυρόπουλο και στην Πατρίτσια Κάββουρα και στην εκπομπή τους, «Μεσημέρι Μαζί» της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης για την υπόθεση που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά από μαρτυρία στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» ότι το παιδί είχε απαχθεί από Ρομά που ζούσαν στον Πύργο.

Όταν ο νεαρός έμαθε ότι είναι υιοθετημένος, υποψιάστηκε, ότι μπορεί να έχει σχέση με το παιδί που εξαφανίστηκε το 1991 στην Κω και ζήτησε τη βοήθεια του κ. Αντωνόπουλου, για να φτάσουν στην άκρη του νήματος, ελπίζοντας ότι θα βρει τους βιολογικούς του γονείς. «Το καλοκαίρι του 2013 εμφανίστηκε στο γραφείο του ένας νεαρός Ρομά, με διαφορετικά από τα συνηθισμένα φυλετικά χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την υποψία ότι είναι ο μικρός Μπεν.

Μάλιστα, το παιδί σημείωσε πως είχε τρία χαρακτηριστικά σημάδια, στο δεξί μηρό, στο γόνατο και το λαιμό τα οποία ταίριαζαν με τα σημάδια του εξαφανισμένου παιδιού, όπως τα είχε περιγράψει η οικογένεια του. «Ο νεαρός - που προσωρινά ζούσε στον Πύργο- ήταν ξανθός ενώ μετά την έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο, διαπίστωσα κοινά χαρακτηριστικά στην εξωτερική εμφάνιση, με τη μητέρα του Μπεν. Έτσι επικοινώνησε με την Αγγλική Αστυνομία και στείλαμε - με τη συναίνεση του νεαρού - γενετικό υλικό (μαλλιά και στοματικό επίχρισμα) για να μας ενημερώσουν, έναν μήνα μετά, ότι δεν ταυτίστηκε με τους γονείς του εξαφανισμένου παιδιού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου