dikaiosi-elli-erwtevete-parafora

 Δικαίωση:η Έλλη ερωτεύεται παράφορα! 

Η Βάλια θα ζητήσει από την Μυρτώ να καλέσουν για φαγητό στον αστυνόμο Χρηστίδη ώστε να καταφέρουν να γνωριστούν λίγο καλύτερα και να τον ευχαριστήσουν για την περιπέτεια που είχαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο. 
Ακόμα βλέμμα τον αστυνόμο Χρηστίδη να έχει αρχίσει να ερευνά το κίνητρο που είχε ο πρίγκιπας σχετικά με την δολοφονία του Τάσου και όλο αυτό θα οδηγήσει και στην επέκταση ώστε να ερευνήσει και την δολοφονία  του Νικηφόρου.  
Ακόμα βλέπουμε να γίνονται τα εγκαίνια από το εμπορικό κέντρο και εκεί θα εμφανιστεί ο Ανδρέου όπου και θα ανακοινώσει στο Λευτέρη ότι το εμπορικό κέντρο θα του ανήκει εξ ολοκλήρου. Ακόμα τον βλέπουμε να τον απειλεί με τη ζωή της Λίας και έτσι ο Λευτέρης θα αναγκαστεί να δεχτεί αυτό που θα του πει. 
Εκεί βλέπουμε να αλλάζει και η ζωή της Έλλης αφού θα πέσει πάνω σε έναν άγνωστο και θα τον ερωτευτεί παράφορα.
Ο Χρηστίδης είναι καλεσμένος στο σπίτι της Βάλιας με σκοπό να καταφέρουν να τον ευχαριστήσουν με τον καλύτερο τρόπο για τη βοήθεια που τους έδωσε στο κοσμηματοπωλείο που έγινε η ληστεία.  Εκεί βλέπουμε το δεξί χέρι της Βάλιας την Ανθή να είναι πάρα πολύ γοητευμένη με τον αστυνόμο Χρηστίδη.  Εκτός από την Ανθή, γοητευμένη είναι και η Έλλη όπου ζει και περνάει πολύ όμορφες στιγμές με τον Φίλιππο παρ όλο που δεν γνωρίζει τίποτα γι αυτόν.  
Η Βάλια θα συμβουλεύσει την Ανθή  να μείνει μακριά από τον αστυνόμο Χρηστίδη γιατί δεν θέλει να πληγωθεί.  Ο Θησέας θα πάει και θα κάνει μια επίσκεψη στην έπαυλη του Ανδρέου και εκεί μπροστά του θα δει τη Νατάσα.  Θα της προτείνει να συμμαχήσουν αλλά εκείνη θα του αρνηθεί.  
Ο Μάξιμος φαίνεται ότι φλερτάρει έντονα την Έλλη αλλά εκείνη αδιαφορεί εντελώς.  
Ο Χρήστος θα εξομολογηθεί στη Μυρτώ ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της και εκείνη θα του ζητήσει να ξεχάσουν ότι είχαν και ότι έχει γίνει.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου