KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 487-488-489-490-491 Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδια
Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 487 4ος κύκλος Δευτέρα 9/2/2015 εξελίξεις που θα γίνουν στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 487 βλέπουμε τον Νότη να είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος μαζί με τον Σταύρο, αφού εκείνος προσφέρεται να πάει και να υπογράψει εν λευκό, στην αδερφή του την Χρύσα να παίρνει όποτε θέλει εκείνη χρήματα από τον φουσκωμένο λογαριασμό που είχε η Έλεν Τζόρνταν. Η Ελίνα που είναι μία διακεκριμένη μαθηματικός έχει φτάσει από το εξωτερικό και ψάχνει να βρει τον Σταύρο αφού υποστηρίζει ότι μαζί έχουν ένα κοινό πρόσωπο που τους ενώνει. Ακόμα βλέπουμε τον Ευθυμίου να συνεχίζει και να ασκεί τις απειλές του στη Λήδα ότι δηλαδή θα πάει και θα αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που έχει για το παρελθόν της, στον Απόστολο Πετρίδη.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 488 4ος κύκλος Τρίτη 10/2/2015
Εξελίξεις Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 488 βλέπουμε την σατανική Λήδα μαζί με τον Νότη να κάθονται και να φτιάχνουν ένα καλό σχέδιο ώστε να καταφέρουν και να παγιδέψουν τον Ευθυμίου, ώστε να πάρει το μάθημα που του αξίζει. Η Μάνια είναι πάρα πολύ επηρεασμένη από τον ερχομό της Ελίνας και θα πάει και θα ζητήσει από τον Σταύρο να της πει τι πραγματικά νιώθει εκείνος γι αυτήν, δηλαδή θα θέλει να της επιβεβαιώσει αυτά που νιώθει. Ο Γιώργος στην αναμονή για το γιατρό θα φανεί ότι θα αλλάξει γνώμη ακριβώς την τελευταία στιγμή, όπου και θα φύγει ώστε να πάει να συναντήσει την Χριστίνα.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 489 4ος κύκλος Τετάρτη 11/2/2015
Εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 489 η Μάνια δείχνει να συμπαθεί πάρα πολύ το μικρό Άρη και αυτό το γεγονός θα αναγκάσει τη Μαρία να ρωτήσει τον Σταύρο πως θα του φαινόταν εάν έκανε τη δικιά του οικογένεια μαζί με τη Μάνια. Εκείνος θα της απαντήσει ότι την σχέση του με τη Μάνια δεν την θεωρεί ακόμα ώριμη αφού δεν έχει δοκιμαστεί για γάμους και για παιδιά. Η Ελίνα φαίνεται να είναι προβληματισμένη για το αν τελικά ο Σταύρος θα την θυμηθεί.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 490 4ος κύκλος Πέμπτη 12/2/2015
Εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 490 βλέπουμε τον Νότη Αργυρό να κάθεται να καταστρώνει το ολοκαίνουργιο σχέδιο του και θα προσπαθήσει να φτάσει τον Σταύρο στην παράνοια. Ο Σταύρος θα συναντηθεί για πρώτη φορά στο κολέγιο με την Ελίνα όπου και θα μάθει ότι η Ελίνα θέλει να γράψει ένα βιβλίο για τον Μπίλυ Χαλκιόπουλο. Ο μαγνητισμός που υπάρχει σε αυτούς τους δύο, είναι ένα στοιχείο που διακρίνεται κατευθείαν μόλις τους βλέπεις.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 491 4ος κύκλος Παρασκευή 13/2/2015
Εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 491 το σχέδιο που κατέστρωσαν τα καθάρματα η Λήδα και ο Νότης είναι ότι θα πάνε και θα βάλουν έναν δικό τους γιατρό, ο οποίος και θα κάνει εξ επίτηδες λάθος διάγνωση στον Σταύρο, γεγονός που θα του δώσει και λάθος φάρμακα ώστε η παράνοια του να συνεχίσει. Η Μάνια φαίνεται να είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη από την απομάκρυνση του Σταύρου και έτσι θα αναγκαστεί να πάρει τα πράγματά της και να γυρίσει σπίτι της. Ο Ευθυμίου θα παραλάβει ένα υλικό και αποστολέας θα είναι η Λήδα και ο Νότης και μόλις το δει θα τρομοκρατηθεί.

KLEMMENA ONEIRA ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 492-493-494-495-496

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου