Blunt - Ο Ρις πρέπει να προστατέψει μια κομπιναδόρο της πιάτσας όταν το σχέδιο της να κλέψει μετρητά απο μια κλινική που πουλάει ιατρική μαριχουάνα αποτυγχάνει . Αυτο θα συμβεί στο Person of Interest στις 25 Φεβρουαρίου !

Είναι το επεισόδιο με τις λιγότερες πληροφορίες ως τώρα αλλά με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία . Το επεισόδιο το εγραψαν οι Amanda Segel και ο παραγωγός μας Greg Plageman (είχε γράψει και το Deux Ex Machina) .

Στο επεισόδιο θα εμφανιστούν οι Cara Buono (Martine) , Luke Kleintank (Caleb) , Kevin Kilner (Nick Dawson) , Winston Duke (Dominic) & Jessica Pimentel (Floyd) . Τη Μαρτίν τη ξέρετε πια (ελπίζω ! ) . Ο Ντόμινικ και η Φλοιντ είναι συνεργάτες τους εχουμε ξαναδεί (ΨΟΦΟΣ στην Αδελφότητα) . Ο Νικ Ντόσον είναι ο Κυβερνήτης που εξέλεξε ο Σαμαρείτης (4.05 Prophets) . Ο Κέιλεμπ ; Θυμάστε το πιτσιρικά , τη διάνοια απο το 2.11 ; Εκείνον που ήθελε να πέσει στις γραμμές του Μετρό και τον έσωσε ο Φιντς ενω στο τέλος του έδωσε και τον αριθμό του εαν ποτέ θέλει να επικοινωνήσει μαζί του ; Ε αυτός είναι και επιστρέφει ! Τρομερό comeback ευελπιστώ ! Μου άρεσε πολύ η σύνδεση που είχαν ο Κέιλεμπ και ο Φιντς , μπορεί να βοηθήσει ο μικρός , είναι διάνοια άλλωστε !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου