Οι εκδικητές Η εποχή του Ultron-570Το νέο έτος προχωρά ακάθεκτο με τις κινηματογραφικές πρεμιέρες να αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες. Ύστερα από μία μικρή έρευνα σου παρουσιάζουμε τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, για τις οποίες έχει οριστεί και πρώτη επίσημη στη χώρα μας, που δεν πρέπει να χάσεις τη φετινή σεζόν.
Σταχτοπούτα (Πρεμιέρα 12 Μαρτίου)
Λίγο πριν από την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του «Game of thrones», ο Ρομπ Σταρκ (Ρίτσαρντ Μάντεν) της σειράς πρωταγωνιστεί σε ένα άλλο παραμύθι, αυτό της «Σταχτοπούτας», στο οποίο θα υποδυθεί τον πρίγκιπα. Στον ρόλο της πρωταγωνίστριας θα δούμε τη Λίλι Τζέιμς, ενώ τη νεράιδα-νονά θα υποδυθεί η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ. Στο καστ θα συναντήσεις, επίσης, την Κέιτ Μπλάνσετ, τη Χέιλι Άτγουελ και τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ.
Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron (Πρεμιέρα 30 Απριλίου)
Η παρέα της Νατάσα Ρομανόφ (Σκάρλετ Γιόχανσον), του Θορ (Κρις Χέμσγουορθ), του Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), Κάπταιν Αμέρικα (Κρις Έβανς), Χαλκ (Μαρκ Ράφαλο) μπλέκουν σε νέες περιπέτειες. Όταν ο Τόνι Σταρκ αποφασίζει να τρέξει ένα πρόγραμμα διατήρησης της ειρήνης, δημιουργεί τον Ούλτρον, ένα υπερεξελιγμένο ρομπότ που στρέφεται τελικά εναντίον της ανθρωπότητας και οι «Εκδικητές» αναλαμβάνουν και πάλι καθήκοντα.
Mad Max: Ο δρόμος της οργής (Πρεμιέρα 14 Μαΐου)
Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία ταινία της σειράς, ο Τζορτζ Μίλερ σκηνοθετεί το τέταρτο «Mad Max» του. Το σκηνικό παραμένει ασφαλώς το ίδιο (μία έρημη γη και μία εξαθλιωμένη ανθρωπότητα), όμως ο πρωταγωνιστής αλλάζει. Τη θέση του Μελ Γκίμπσον παίρνει ο Τομ Χάρντι. Στο καστ βάζει τη δική της πινελιά και η εκρηκτική Σαρλίζ Θερόν.
Terminator Genisys (Πρεμιέρα 2 Ιουλίου)
Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει στο πιο επιτυχημένο franchise του, τηρώντας την υπόσχεση «I will be back». Στο νέο «Terminator» παίζει μία «γερασμένη» και πιο ώριμη εκδοχή της φονικής μηχανής με την οποία ταυτίστηκε. Στη νέα ταινία πρωταγωνιστεί και η Εμίλια Καλίσι Κλαρκ, στον ρόλο της Σάρα Κόνορ.
Star Wars Episode VII: The Force Awakens (Πρεμιέρα 24 Δεκεμβρίου)
Η νέα ταινία μας αφηγείται τα γεγονότα 30 χρόνια μετά την «Επιστροφή των Τζεντάι» και την πτώση του τρομερού Αυτοκράτορα, σμίγοντας παλιούς πρωταγωνιστές (Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ και Μαρκ Χάμιλ) με νέους (Όσκαρ Άιζακ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ κά.), σε σκηνοθεσία Τζ. Τζ. Έιμπραμς. Προφανώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά γεγονότα της χρονιάς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου