​Δικαίωση επεισόδια 108-109-110-111 dikaiwsi epeisodia

Δικαίωση Επεισόδιο 108 Δευτέρα 8/6/2015
 Δικαίωση: Ο Πρίγκιπας λέει στον Μάριο για το σχέδιο που θα τον κάνει να στρέψει ο Χρηστίδης την προσοχή του αλλού. Ο Λευτέρης υποδεικνύει στον Χρήστο να καταγγείλει την Κλαίρη για αρπαγή ανηλίκου, αλλά ο Χρήστος αποφασίζει να της δώσει λίγο χρόνο. Ένα αναπάντεχο ατύχημα του συμπρωταγωνιστή της Βάλιας, αναγκάζει την ακύρωση των παραστάσεων. Η Έλλη της προτείνει να βρουν αναπληρωτή. Η Ελένη επισκέπτεται τον Πρίγκιπα για τη συνέχεια της ψυχοθεραπείας, αλλά εκείνος έχει φτιάξει μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Σύντομα όμως ένα αναπάντεχο συμβάν θα ταράξει το κλίμα της βραδιάς. Η Βάλια βγαίνει για ποτό με την Μυρτώ και τον Μάξιμο και τους ανακρίνει για τη σχέση τους. Η Ελένη καταλαβαίνει τον φόβο του Πρίγκιπα για τη φωτιά κι εκείνος την απομακρύνει. Η Έλλη τελειοποιεί το σχέδιο με τον Δημήτρη και του ρίχνει ερωτικά δίχτυα. Ο Θησέας ξανατουμπάρει την Λία και της υπόσχεται πως θα μάθουν όλοι για τον δεσμό τους, τέρμα το κρυφτό. Η δίκη της Σέλφης φτάνει, κι ενώ ο Χρήστος περιμένει τη Μυρτώ στα δικαστήρια, βλέπει μια φωτογραφία της με τον Μάξιμο και πέφτει απ'τα σύννεφα. Η Έλλη βοηθάει τον Δημήτρη με τα λόγια, για να πάρει τη θέση του συμπρωταγωνιστή της Βάλιας. Ο Μάριος ετοιμάζεται για την δήθεν ενέδρα στη γιάφκα του Πρίγκιπα και η Ελένη τον ακολουθεί, καθώς δεν πιστεύει ότι είναι αλήθεια. Την ίδια ώρα, ο Ασίμ και ο Νάσος έχουν πάρει θέση στη γιάφκα. Ο Δημήτρης ζητάει από τη Βάλια να τον περάσει οντισιόν για τον ρόλο κι εκείνη δέχεται. Η δίκη της Σέλφης και της Άλκηστης εξελίσσεται σε πραγματική παρωδία, η Μυρτώ το διασκεδάζει, ο Χρήστος όμως την κοιτάει με μισό μάτι, κάτι που την ανησυχεί.

Δικαίωση Επεισόδιο 109 Τρίτη 9/6/2015
 Δικαίωση: Κατά τη διάρκεια της πρόβας, η Βάλια συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης ξέρει κι ατάκες που έχουν βγει εκτός έργου και παραξενεύεται. Δεν θ'αργήσει να καταλάβει πως τον βοήθησε η Έλλη και τον διώχνει. Ο Θησέας προτείνει στη Λία να της εξασφαλίσει μια αίθουσα για την παράσταση και μετά την παράσταση να μιλήσουν ανοιχτά για τον δεσμό τους. Η Λία, για μια ακόμη φορά, πείθεται. Ο μάρτυρας που αναζητά ο Χρηστίδης, εμφανίζεται στο γραφείο του Παύλου. Ο Μάριος κάνει έφοδο στη γιάφκα, αλλά ο Ασίμ, την τελευταία στιγμή, αλλάζει το σχέδιο... Ο Ασίμ αιφνιδιάζει τον Μάριο, τον πυροβολεί στον λαιμό και το σκάει. Ο Νάσος πάει να τον ακολουθήσει, αλλά ο Μάριος τον σκοτώνει πριν προλάβει να διαφύγει. Η Ελένη ακούει τους πυροβολισμούς και μπαίνει μέσα στην αποθήκη. Ο Μάριος, λίγο πριν ξεψυχήσει, της αποκαλύπτει πως πίσω απ'όλα κρύβεται ο Πρίγκιπας. Ο Χρήστος ζητάει εξηγήσεις από την Μυρτώ για τη φωτογραφία με τον Μάξιμο. Παρόλο που του εξηγεί ότι είναι όλα στημένα, εκείνος εκνευρίζεται και της ζητάει να το σταματήσει. Ο Χρηστίδης γνωρίζει τον Στάθη, τον μάρτυρα από την ημέρα του φόνου της Ανθής. Κι ενώ δείχνει συνεργάσιμος να καταθέσει, η αποκάλυψη της υπόθεσης τον κάνει ν' αλλάξει γνώμη. Ο Σάκης φυγαδεύει τον Ασίμ μακριά από τη συμπλοκή κι όταν ζητάει εξηγήσεις, ο Ασίμ του λέει ότι ο Μάριος πυροβόλησε τον Νάσο κι εκείνος, για να γλιτώσει, πυροβόλησε τον Μάριο. Ο Σάκης δεν δείχνει να πείθεται. Η Βάλια κατηγορεί την Έλλη πως βοήθησε τον Δημήτρη πίσω απ'την πλάτη της, για να πάρει τον ρόλο. Όταν τη ρωτάει ανοιχτά αν κοιμάται μαζί του, η Έλλη προσβάλλεται και της ανακοινώνει πως την εγκαταλείπει. Ο Στάθης ζητάει χρόνο να σκεφτεί αν θα καταθέσει ή όχι. Η Βάλια σταματάει την Έλλη και με τον τρόπο της, της ζητάει συγνώμη που παραλογίστηκε. Η Έλλη έχει φέρει τη Βάλια ακριβώς εκεί που την θέλει. Η Ερμιόνη λιποθυμάει από την αγωνία της για το εγγόνι της που αγνοείται και ο Λευτέρης την τρέχει στο νοσοκομείο. Ο Θησέας βρίσκει αίθουσα για την παράσταση της Λίας και σ'αντάλλαγμα την παρασέρνει να κάνουν έρωτα στο γραφείο του. Για κακή τους τύχη όμως, η Μυρτώ εντοπίζει το σκηνικό. Ο Χρηστίδης ενημερώνεται για τη δολοφονία του Μάριου κι εξηγεί στην Ελένη πως ο άλλος νεκρός είναι ο μπράβος του Ανδρέου. Έξαλλος με τις εξελίξεις είναι όμως και ο Πρίγκιπας, που δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία του Ασίμ. Η Έλλη συμβουλεύει τον Δημήτρη πριν τη μεγάλη πρόβα με τη Βάλια. Ο Μάξιμος τους πετυχαίνει σε μια πολύ άβολη στιγμή και η Έλλη το καλύπτει λέγοντας πως απλώς έκαναν πρόβα τις ερωτικές σκηνές.

Δικαίωση Επεισόδιο 110 Τετάρτη 10/6/2015 Δικαίωση:Η Μυρτώ ξεκαθαρίζει στον Θησέα πως θα πει όλη την αλήθεια στη Λία για το ποιος πραγματικά είναι. Ο Χρηστίδης απαιτεί από τον Διοικητή να καλέσει τον Πρίγκιπα για ανάκριση. Η Βάλια είναι απογοητευμένη από την πρώτη πρόβα με τον Δημήτρη. Ο Μάξιμος τον παρατηρεί και γρήγορα θυμάται την πραγματική του ταυτότητα. Ο Χρήστος, με τη βοήθεια του Χρηστίδη, καταγγέλλει την Κλαίρη για αρπαγή ανηλίκου. Η Έλλη αποτρέπει τον Μάξιμο απ'το να πει την αλήθεια στη Βάλια, εξηγώντας του δήθεν ότι η Βάλια είναι ερωτευμένη με τον μικρό και δεν θα τον πιστέψει. Ο Μάξιμος κάνει πίσω. Ο Χρήστος θυμώνει με τον Χρηστίδη που άφησε τον μάρτυρα να φύγει και πολύ φοβάται ότι δεν θα'ρθει να καταθέσει. Ο Γιώργος παρατηρεί ότι η Λία πήρε κάτι χάπια από τον Μιχάλη και τον ψάχνει, αλλά η Λία το αρνείται. Ο Θησέας δεν καταφέρνει να πείσει το συμβούλιο για την ανάπλαση της περιοχής που'χε επιλέξει ο Πρίγκιπας, η Μυρτώ το πανηγυρίζει. Ο Χρηστίδης ψάχνει τον μάρτυρα, αλλά μάταια. Η Βάλια ξεκαθαρίζει στον Δημήτρη πως αφού διάλεξε την καριέρα κι όχι εκείνη, τελειώσανε. Ο Γιώργος παρακολουθεί τον Θησέα κι εντοπίζει μια περίεργη φιγούρα στο σπίτι του. Η Μυρτώ ζητάει απ'τον Χρηστίδη το όνομα του ενόχου για τον φόνο της Ανθής, αλλά εκείνος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Η Ελένη διασταυρώνει ότι οι γκαζόζες έφταιγαν για τον εθισμό του πατέρα της στο αλκοόλ.

Δικαίωση Επεισόδιο 111 Πέμπτη 11/6/2015
Δικαίωση: Η Έλλη βοηθάει με κάθε ευκαιρία την Μυρτώ ν'απαλλαγεί από τον έλεγχο της Βάλιας και τα δύο αδέρφια έρχονται πολύ κοντά. Παράλληλα, πιέζει τη Βάλια να μην κλωτσήσει τον έρωτά της για τον Δημήτρη. Η Ελένη πηγαίνει στον Πρίγκιπα, αποφασισμένη να πάρει απαντήσεις. Αυτά που μαθαίνει για το παρελθόν του, την σοκάρουν. Η Έλλη ζητάει από τον Δημήτρη να παραιτηθεί από τον ρόλο. Η μέρα της δίκης φτάνει και η Βάλια έχει μεγάλη αγωνία για το αν θα μιλήσει ανοιχτά ο Χρηστίδης. Ο Πρίγκιπας την καθησυχάζει, δεν ξέρει όμως ότι ο Χρηστίδης είναι αποφασισμένος να μιλήσει για όλα στο δικαστήριο. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη δίκη Χρηστίδη. Ο Χρήστος δηλώνει ότι ο πελάτης του είναι αθώος και πως πρόκειται για καλοστημένη παγίδα. Η Έλλη προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να εγκαταλείψει τον ρόλο και να πείσει τη Βάλια πως είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της, διαφορετικά να ξεχάσει τη μεγάλη καριέρα. Ο Γιώργος ανακαλύπτει πως η Λία παίρνει αναβολικά και της ζητάει να τα κόψει, αλλά εκείνη του φέρεται άσχημα. Η Ερμιόνη ανακαλύπτει πως έχει το σύνδρομο meniere και πανικοβάλλεται, ενώ ο Λευτέρης κατηγορεί τον εαυτό του για ότι της συμβαίνει. Ο Χρήστος εξετάζει τους μάρτυρες της υπόθεσης και καταφέρνει να στρέψει το κλίμα υπέρ του αστυνόμου.
 dikaosi-epeisodia-108-109-110-111-112-113-114-115

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου