​ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Εργαζόμενη γυναίκα
4.20 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά
Η Γιώτα Καλλιβωκά διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά γραφεία τελετών της Αθήνας. Αγαπάει τη δουλειά της, παρόλο που πιστεύει ότι δεν κάνει και πολύ καλή εντύπωση στους άντρες. Η Γιώτα θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά το συντομότερο δυνατόν, αλλά οι σχέσεις της λήγουν άδοξα η μία μετά την άλλη. Μέχρι που γνωρίζει τον Σωτήρη Ευσταθίου, έναν γοητευτικό Ελληνοαυστραλό.


ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ H πολυκατοικία
9.15 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Η Βασιλική αποφασίζει να παντρευτεί έναν νεαρό Πολωνό για να τον βοηθήσει να πάρει πράσινη κάρτα. Ο Πολωνός πλησιάζει τον Μάρκο για να του ζητήσει να γράψει ένα άρθρο για τα προβλήματα των μεταναστών, αλλά γίνεται παρεξήγηση και η Βασιλική πιστεύει ότι ο «αρραβωνιαστικός» της είναι γκέι... Ο Θανάσης και η Ελπίδα ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί...

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Mαύρα μεσάνυχτα
10.20 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Ο Θράσος, σε έξαλλη κατάσταση, διώχνει την Τζία απ' το μαγαζί. Η Σιλβή, προς έκπληξη όλων, επεμβαίνει και εκτονώνει την ένταση. Η Λένα, στην προσπάθειά της να βρει την Πένυ, απευθύνεται ακόμα και σε τηλεοπτικό κανάλι. Το παιχνίδι του αστυνόμου Μπεχράκη αποκαλύπτεται και ο Θράσος οφείλει, ως αφεντικό, να κρατήσει σκληρή στάση. Παρ' όλες τις προσπάθειές του να μην καταφύγουν σε ακραίες λύσεις, τα πράγματα ξεφεύγουν απ' τον έλεγχο και γίνονται πολύ επικίνδυνα.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Στα δίχτυα του πεπρωμένου
6 MEGA Δραματική σειρά
Τα νέα της εγκυμοσύνης της Ντεφνέ αναστατώνουν τόσο την οικογένεια του Καχραμάν όσο και της Ελίφ. Η ημέρα του γάμου όμως πλησιάζει και η Σουλτάν δηλώνει στην Κιγιμέτ ότι θέλει να τηρηθούν όλες οι παραδόσεις, χωρίς καμία εξαίρεση, κάτι που εξοργίζει τη συμπεθέρα της. Ο Κερέμ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ζίνα
2 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά
Η Ζίνα και η Γαβριέλα αποτρέπουν μια επίθεση από μια ομάδα θηλυκών πολεμιστών στα σύνορα της Αμφίπολης. Η Ζίνα πιστεύει πως ο Aρης ευθύνεται αλλά εκείνος την ενημερώνει πως η Αθηνά οργάνωσε την επίθεση αυτή. Η Ζίνα, ανήσυχη για την ασφάλεια της Αμφίπολης, αποφασίζει να πάει στην πόλη μαζί με τη Γαβριέλα.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ House M.D
4.45 μ.μ. STAR 445 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά
Ο Χάουζ επιστρέφει στην κλινική μετά την ανάρρωσή του από τον τραυματισμό του. Αμέσως, το ιατρικό του ενδιαφέρον στρέφεται σε δύο περιπτώσεις: στον Ρίτσαρντ, έναν παραπληγικό άντρα ο οποίος οδήγησε το αναπηρικό του καρότσι στην πισίνα του σπιτιού του, και στην Κάρεν, μια γυναίκα που παρέλυσε μετά από ένα μάθημα γιόγκα.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Mike & Μolly
5.50 μ.μ. STARΚωμική σειρά
Η Μόλι γνωρίζει μια παιδική φίλη της Πέγκι, την Κέι και πραγματικά συναντά στο πρόσωπο της το φιλαράκι, που πάντα ονειρευόταν. Η Πέγκι όμως αντιδρά στην προοπτική δημιουργίας αυτής της νέας φιλίας. Η Μόλι ελπίζει να βγάλει μερικά χρήματα όταν αποφασίζει μαζί με τα κορίτσια να πάνε στο καζίνο. Ο Μάικ και ο Βινς απολαμβάνουν μια βραδιά μπάσκετ.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Two and a half men
6.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά
Ο Αλαν προσπαθεί με διάφορους τρόπους να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λίντσεϊ αλλά ένα νέο πρόβλημα προκύπτει όταν ο Γουόλντεν γίνεται ζευγάρι με την Κόρτνεϊ, την πρώην απατεώνισσα αγαπημένη του Τσάρλι. Η Λίντσεϊ εγκαταλείπει τον Αλαν όταν εκείνος συμφωνεί να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί της σχετικά με το παρελθόν του. Ο Αλαν μένει μόνος και στενοχωρημένος. Ο Γουόλντεν, που δεν βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή, αποφασίζει να του φτιάξει το κέφι και οργανώνει ένα πάρτι...

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ NCIS
9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Ο Ντάκι και ο Τζίμι παραλαμβάνουν ένα πτώμα από έναν τόπο εγκλήματος και λίγο αργότερα πέφτουν θύματα απαγωγής από τρεις πολίτες μαζί με το θύμα. Αναγκάζονται να κάνουν αυτοσχέδια νεκροψία επειδή οι απαγωγείς θέλουν να βρουν κάποιες σημαντικές πληροφορίες που είχε το θύμα.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα
12 STAR Αστυνομική σειρά
Το διοικητικό στέλεχος μίας εταιρείας όπλων βρίσκεται άγρια μαχαιρωμένο σε ένα πάρκινγκ. Ερευνώντας τη ζωή του θύματος, η Μπένσον και ο Στάμπλερ ανακαλύπτουν πως ήταν θαμώνας μαζί με τη σύζυγό του σε ένα κλαμπ, όπου τα ζευγάρια ανταλλάσσουν συντρόφους για ένα βράδυ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου