​«Κυρία Τρέμη, είμαι στη διάθεσή σας να απαντήσω. Γιατί διαμαρτύρεστε; Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;» απευθύνθηκε με ειρωνικό τρόπο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προς την κεντρική παρουσιάστρια του Mega «Κυρία Τρέμη, είμαι στη διάθεσή σας να απαντήσω. Γιατί διαμαρτύρεστε; Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;» ήταν η ειρωνική φράση του τέως πρωθυπουργού προς την άνκορ-γούμαν του Mega, όταν η δεύτερη εξανέστη για το ζήτημα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μάκη Γιομπαζολιά σχετικά με το σχέδιο εξυγίανσης που προωθούσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε τη γνωστή θέση περί επιχειρηματιών που, ενώ χρωστούν, επιμένουν να διεκδικούν περαιτέρω δανειοδοτήσεις.
Η Όλγα Τρέμη, μολονότι δεν είχε το λόγο, αντέδρασε έντονα, απαιτώντας διευκρινίσεις ώστε να μην καλλιεργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.
Ο κ. Τσίπρας βρήκε την ευκαιρία να πλήξει την κυρία Τρέμη επί προσωπικού, με την ατάκα περί μύγας και μυγιάσματος. Η δημοσιογράφος ανέβασε τους τόνους και απαίτησε να της δοθεί ο λόγος, κάτι που όμως απέρριψε καθέτως ο συντονιστής του ντιμπέιτ, Πάνος Χαρίτος. Η Όλγα Τρέμη αρνήθηκε να ησυχάσει και εξακολούθησε να διαμαρτύρεται, επιμένοντας στο ξεκαθάρισμα του νοήματος όσων υπαινίσσεται ο τέως πρωθυπουργός.
Η επίμονη άρνηση του Πάνου Χαρίτου να ενδώσει στην πίεση της συναδέλφου του και με δεδομένη την προϋπόθεση τήρησης των εξ αρχής συμπεφωνημένων επί της διαδικασίας, η κυρία Τρέμη αναγκάστηκε να υποχωρήσει -τουλάχιστον στη δεδομένη φάση. Σίγουρα, όμως, αναμένεται «δεύτερος γύρος» στον διαξιφισμό με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η Όλγα Τρέμη είναι η τελευταία που θα άφηνε εκκρεμές ένα «χτύπημα» που δεν ήταν και τόσο σίγουρο ότι ήταν πάνω από τη μέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου