​ROUA MAT ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 205-206-207 - Ρουά ματ Επεισόδιο 205 Β' κύκλος Δευτέρα 14/9/2015

Όπως είχαμε δει στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς ο Ανδρέας είχε τραβήξει όπλο για να πυροβολήσει τον Φίλιππο. Την ώρα που τράβηξε την σκανδάλη του όπλου ο Ανδρέας πυροβόλησε κατά λάθος μια κοπέλα που περνούσε τυχαία από μπροστά την Ρεγγίνα, ενώ στόχευε τον Φίλιππο και την Μαρία. Ύστερα ο Ανδρέας φοβισμένος πήγε και κρύφτηκε, αλλά τελικά αποφάσισε να παραδοθεί μόνος του. Η κοπέλα που τραυματίστηκε την μεταφέρουν κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου πέφτει σε κώμα. Το Μιχαήλ ειδοποιούν ότι μια κοπέλα έχει κάνει καταγγελία για σωματεμπορία και υπάρχει περίπτωση να μπει φυλακή. Ο Κώστας έφερε στον Δημήτρη μια κοπέλα για να προσλάβει για σεφ και επειδή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βρει κάποια άλλη αναγκάζεται να την προσλάβει. Η Ιωάννα είναι συντετριμμένη ύστερα από το θάνατο της Βίκυς και έχει πάρα πολλές ενοχές γιατί δεν πίστευε όλα αυτά που της έλεγε η αδερφή της. Σε ένα όμορφο καινούργιο σπίτι μετακομίζει ο Σάββας και εκεί θα γνωρίσει τον καινούργιο του γείτονα τον Μίλτο, όπου θα αναπτύξουν μια καλή φιλία. Ο Ηρόδοτος παίρνει την απόφαση να πάει και να συζήσει με την καινούργια του κοπέλα την Μαρούσκα πα' όλο που η Αλεξία έχει αντιρρήσεις. Στην Ρουμπίνη πάει ο Μάξιμος και της λέει ότι θα χωρίσει την Ιωάννα, ενώ εκείνη του λέει όχι γιατί η ψυχολογία της Ιωάννας λόγο το θανάτου της αδελφής της είναι κρίσιμη. Από τον Ανδρέα που είναι στη φυλακή η Μαρία ζητάει διαζύγιο και παίρνει την απόφαση να πάνε με την Ρουμπίνη να ανοίξουν μια διαφημιστική εταιρεία. Στην φυλακή πάει ο Φίλιππος και επισκέπτεται τον Ανδρέα και τον εκβιάζει ότι αν δεν δώσει το διαζύγιο στη Μαρία, θα αποκαλύψει όλα όσα έχει ανακαλύψει ο ίδιος για τις παράνομες δραστηριότητες που έχει.

ROUA MAT ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - Ρουά ματ Επεισόδιο 206 Β' κύκλος Τρίτη 15/9/2015
Εκτός ορίων βγαίνει ο Μιχαήλ όταν θα μάθει ότι η κοπέλα η Ευδοκία που του έκανε μήνυση τον απειλεί ότι θα τον διασύρει σε όλη την Κύπρο. Ο Σάββας παρέα με τον γείτονα του τον Μίλτο θα έρθουν πολύ κοντά, αφού ο Σάββας προσφέρεται να φτιάξει το αμάξι του Μίλτου που του έχει χαλάσει. Ο Μίλτος για να τον ευχαριστήσει θα του πει, να πάνε έξω για φαγητό. Τελικά η Ρουμπίνη ύστερα από μια δύσκολη διαπραγμάτευση θα κλείσει τον χώρο για την καινούργια διαφημιστική που ετοιμάζουν με τη Μαρία. Η Ρεγγίνα συνέρχεται από το κώμα και ο Δημήτρης θα την δει για πρώτη φορά. H Ευδοκία θα κάνει μια απροσδόκητη επαφή με κάποιον πρωταγωνιστή μέσα από τη σειρά και θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα...

ROUA MAT ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - Ρουά ματ Επεισόδιο 207 Β' κύκλος Τετάρτη 16/9/2015
Οι εξελίξεις μέσα στη σειρά θα είναι συνταρακτικές αφού η ιστορία θα μπερδευτεί δραματικά. Κάποιοι έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν το Μιχαήλ και αυτό θα μπορέσουν να το κατορθώσουν, αφού ο άνθρωπός τους η Ευδοκία θα πιάσει δουλειά στην Ιωάννα. Στη φυλακή πάει η Μαρία για να επισκεφτεί τον Ανδρέα και είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο. Ακόμα βλέπουμε ότι η διαφημιστική εταιρεία της Ρουμπίνης και της Μαρίας ξεκινάει να μπαίνει σε λειτουργία. Στο εστιατόριο του Δημήτρη η Ηρώ παίρνει την θέση της διευθύντριας και έτσι θα συνεχίζει την πλεκτάνη εναντίον του Δημήτρη. Η Ηρώ θα πάει να κάνει πρόταση στον Κώστα να πάρει τη θέση του Δημήτρη στην τηλεοπτική εκπομπή. Τον τελικό υπέροχο κάνουν η Παυλίνα με το Μιχαήλ και βλέπουν ότι περιμένουν δίδυμα. Ο Δημήτρης είναι πολύ γοητευμένος με τη Ρεγγίνα και πάει στο νοσοκομείο να την επισκεφτεί.

Ρουά ματ επομενα Επεισόδια 208-209-210

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου