​ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-10-2015

Ρουά ματ
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Μάξιμος χρησιμοποιεί ως δικαιολογία το δείπνο της Ρουμπίνης με τον Πέτρο και της λέει να χωρίσουν. Παυλίνα και Μιχαήλ τα βρίσκουν μετά από ένα καβγαδάκι με αφορμή το απροσδόκητο φιλί του Ηρόδοτου αλλά ο Ηρόδοτος το βάζει πείσμα και θέλει να διεκδικήσει ξανά την Παυλίνα. O Σάββας ανησυχεί γιατί ο Μίλτος έχει εξαφανιστεί….

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Ο Κυριάκος κάνει ό,τι μπορεί για να περάσουν καλά με τη Μαρίνα, αλλά το μυαλό της Μαρίνας είναι στην Κρίστη και την Eλσα. Ο Αντρέας τηλεφωνεί στη Δάφνη και της λέει για το ατύχημά του και εκείνη πηγαίνει στο σπίτι του να τον φροντίσει. Η Αμαλία επισκέπτεται την Aννα και της προσφέρει χρήματα, αλλά η Κρίστη, έξαλλη, τη διώχνει και σκίζει την επιταγή. Ο Aλκης παρακαλεί, χωρίς αποτέλεσμα, τον απαγωγέα του να τον αφήσει να τηλεφωνήσει στην Κρίστη. Η Eλσα επισκέπτεται τον Μάνο και τον ρωτάει τη γνώμη του για τη συμπεριφορά του Aλκη. Η Εύα λέει στον Πέτρο ότι άσχετα με το τι πιστεύει αυτός, εκείνη θα βοηθήσει την Κρίστη και την Aννα. Η Eλσα συναντά τον Γρηγόρη για να μάθει τι ακριβώς έχει γίνει με τον Aλκη, αλλά τελικά δεν μαθαίνει τίποτα καινούργιο.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Στη Σαντορίνη, η Μαρίνα αγνοεί το παρελθόν της και ζει τον έρωτά της με τον Ορφέα, ο οποίος αν και όμοιος με τον Χρήστο στην εμφάνιση, παρουσιάζει έναν πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Στην Κύπρο, το κλίμα ανάμεσα στον Αλέξη και τη Σοφία εξακολουθεί να είναι τεταμένο, αφού η Σαζέμ νιώθει ανεπιθύμητη μέσα στο σπίτι. Ταυτόχρονα, η Ελένη ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης της αλλά και της ίδιας, αφού νιώθει πως και οι δύο παρακολουθούνται. Ο Σωκράτης σχεδιάζει μία τυχαία συνάντηση με τη Σοφία...

H πολυκατοικία
9 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά

Μετά το φιάσκο του γάμου Λουκίας και Τάκη, οι υπόλοιποι ένοικοι της Πολυκατοικίας βάζουν στο μάτι τα εισιτήρια για το γαμήλιο ταξίδι. Η Λουκία αποφασίζει να κάνει κλήρωση και τα εισιτήρια τα κερδίζουν ο Μάρκος και ο Χρήστος. Οι άλλοι όμως, θα τους σαμποτάρουν για να τους τα πάρουν. Ο Θανάσης και η Ελπίδα γίνονται ανάδοχοι γονείς. Το παιδί όμως, που τους προκύπτει, είναι ένας δεκατετράχρονος αλητάκος, ο Τζέρι, που θα τους αναστατώσει τη ζωή. Ο Θανάσης και η Ελπίδα προσπαθούν να τον βάλουν στον ίσιο δρόμο, όταν αποκαλύπτεται ότι ο Τζέρι είναι φίλος του Πέτρου, που έχει στήσει αυτό το κόλπο γιατί δεν θέλει αδελφάκι.

Ευτυχισμένοι μαζί
10 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά

Η οικογένεια προετοιμάζεται για τον γάμο του Μάρκου και της Εύας. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς κανείς να ρωτάει τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Η Ελένη, για να μη συζητήσει ξανά με τον Διονύση για την εγκυμοσύνη της, απασχολείται με το θεατρικό που ανεβάζει στο σχολείο για το κλείσιμο του σχολικού έτους. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Νίκος. Ετσι, η Φίφη κάνει ό,τι μπορεί για να είναι συμπρωταγωνίστρια. Η Ιφιγένεια με τον Σπύρο ανταγωνίζονται ποιανού η άποψη θα επικρατήσει για τη δεξίωση του γάμου, κάνοντας έξαλλη την Εύα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου