Σειρά 9 Μήνες Επεισόδια 56-57-58-59-60, 9 mhnes ta episodia, 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, 9 mines epeisodia
56-57-58-59-60, Μήνες Επεισόδια, 9 mhnes epeisodia 56-57-58-59-60, 9 mhnes exelixeis...

9 Μήνες Επεισόδιο 56 Δευτερα 7/12/15 9 mines epeisodia
Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Άλκη πως ο Ανδρόνικος είναι φίλος του και εξαιτίας του τον πήρε στη δουλειά. Ο Άλκης καταρρακωμένος ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά της Κρίστης, που δέχεται να ναι και πάλι μαζί, χωρίς όμως να του αποκαλύπτει για την παράνομη υιοθεσία. Ο Κυριάκος παλεύει να προσεγγίσει τη Μαρίνα και παράλληλα πετάει σπόντες για την Έλσα, ενώ την ίδια ώρα η Κάτια εξακολουθεί να το παίζει φιλικά με τον Μάνο. Η Δάφνη συνειδητοποιεί πως η υπόθεση Αργυρίου έχει να κάνει με το κύκλωμα των τοκογλύφων και πιέζει τον Ανδρέα να το ερευνήσουν. Ο Άλκης ρίχνει μια τυχαία ματιά στη λίστα με το φάρμακο και εξηγεί στον Νικ πως έχουν σβηστεί ονόματα.Η Άντρη ζητάει από την Έλσα να παρακολουθήσει το live της, αλλά εκείνη της το ξεκόβει. Ο Μάριος ξεκαθαρίζει στον Ανδρέα πως θα γίνει η σκιά του κι αν πληγώσει τη Δάφνη, θα τον βρει μπροστά του. ο Αχιλλέας βγάζει τον Αργυρίου από τη μέση πριν η Δάφνη προλάβει να του μιλήσει. Η Εύα βλέπει τη Μάρθα να μιλάει με τη Φωτεινή και ταράζεται. Και η Μάρθα όμως μαθαίνει πως η εταιρελια της Εύας είναι χορηγός του Ιδρύματος και παραξενεύεται από τη σύμπτωση. Η εμφάνιση της Έλσας στο μπαράκι για το live τους αφήνει όλους άφωνους.

9 Μήνες Επεισόδιο 57 Τριτη 8/12/15 9 mines epeisodia
Η Έλσα εμφανίζεται ξαφνικά στο μπαράκι και αναστατώνει τον Νικ, αλλά και τον Μάνο που συνειδητοποιεί ότι η συμπεριφορά της έχει πια ξεφύγει. Ένας ξεσπά έντονος καβγάς ανάμεσα στον Μάνο και τη Μαρίνα, που για άλλη μια φορά του ζητά να εξαφανιστεί από τη ζωή τους, φέρνοντας τον σε αδιέξοδο. Ο Ανδρέας ψάχνει τεχνάσματα για να γίνει απαραίτητος στη Δάφνη, και φαίνεται να τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία.Ο Μάριος, από την άλλη, βάζει σκοπό να παρακολουθήσει τον Γεωργόπουλο και να ανακαλύψει στοιχεία για τη ζωή του, με σύμμαχο τον Νικ, που προσφέρεται να τον βοηθήσει. Η Κρίστη βρίσκεται σε δίλλημα αν πρέπει να μιλήσει στον Άλκη για το θέμα της υιοθεσίας, ανυποψίαστη για τα σχέδια που έχει καταστρώσει πάλι ο Δημήτρης για τον γιο του. Η Έλσα φεύγει από το σπίτι, με την απειλή ότι δε θα ξαναγυρίσει και βρίσκει καταφύγιο στ σπίτι της Άννας, η επόμενη μέρα, όμως, θα ξημερώσει, φέρνοντας την αντιμέτωπη με μια απρόσμενη αποκάλυψη…

9 Μήνες Επεισόδιο 58 Τεταρτη 9/12/15 9 mines epeisodia
Η Αμαλία βρίσκεται σε αδιέξοδο και επισκέπτεται το μοναστήρι. Αποφασίζει να πάρει το μέρος του άνδρα της αλλά τον βάζει να υποσχεθεί ότι θα πει στον Άλκη και τη Κρίστη όλη την αλήθεια. Η Έλσα ξεκαθαρίζει στην Μαρίνα πως θα γυρίσει στο σπίτι για χάρη του πατέρα της.Η Μάρθα βάζει τελεσίγραφο στο Μάνο και του ξεκόβει πως δε θα τον ξανασυναντήσει, αν δεν ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Έλσα και την Μαρίνα.Η Εύα προτείνει στη Μαρίνα μια δουλεία στην Αίγυπτο. Ο Κυριάκος δηλώνει στον Πέτρο πως σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να μη τη χάσει. Ο Νικ εξακολουθεί να ψάχνει πληροφορίες για τον Ανδρέα αλλά δεν ανακαλύπτει τίποτα. Στην ασφάλεια εμφανίζεται κάποιος από το κύκλωμα των τοκογλύφων και παίρνει πάνω του του φόνο του Αργυρού. Ο Άλκης εκμυστηρεύεται στον Νικ πως ο Αργυρός φύλαγε τα μυστικά του σε μια κρυψώνα στο τροχόσπιτο.

9 Μήνες Επεισόδιο 59 Πεμπτη 10/12/15 9 mines epeisodia
Ο Ανδρόνικος προτείνει στην Κρίστη να πάρει τον Άλκη και να πάνε να μείνουν στην Πάφο μαζί του, αλλά ο Άλκης δεν ακούει κουβέντα. Η Δάφνη συνεχίζει την έρευνα για το φάρμακο γεγονός που προβληματίζει την Εύα. Ο Άρης πολιορκεί την Έλσα με κακές διαθέσεις. Ο Μάνος, πάνω στην απελπισία του, σκάφτεται να μπλέξει με το εμπόριο οργάνων για να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο του, αλλά κανείς δεν τον βοηθάει. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα σκέφτεται να φύγει από την Κύπρο, και να δεχτεί την πρόταση για τα δουλειά. Ο Ανδρέας καταφέρνει να θαμπώσει την Δάφνη. Ένα πρόβλημα με τον αιματοκρίτη του Κυριάκου, κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα.Ο γιατρός κάλει την Έλσα να δώσει αίμα και η Μαρίνα με την βοήθεια της Εύας προσπαθεί να αποτρέψει την αποκάλυψη του μυστικού, ότι η Έλσα δεν είναι κόρη του.Η Κρίστη πέφτει στην παγίδα του Δημήτρη, που αυτή τη φόρα την τρομοκρατεί για τα καλά. Φοβούμενη για το μωρό, αποφασίζει να φύγει με την Ντορέτα μέχρι να γεννήσει. Η Δάφνη ζητάει από τον Ανδρέα να ερευνήσουν το τροχόσπιτο του Αργυρού, για νέα στοιχεία. Η Μάρθα προσπαθεί να κάνει την Φωτεινή να θυμηθεί και ο Δημήτρης ανακοινώνει στον Άλκη τα νέα του σχέδια.

9 Μήνες Επεισόδιο 60 Παρασκευη 11/12/15 9 mines epeisodia
Η ξαφνική απόφαση της Κρίστης να επακολουθήσει την Ντορέτα στο εξοχικό, βάζει την Άννα σε υποψίες για το κακό που της έκανε ο Δημήτρης. Ο Άλκης, από την άλλη, μένει εμβρόντητος με την απαίτηση του πατέρα του να παντρευτεί την κόρη του Διαμαντίδη, και τον απειλεί να τον καταγγείλει στη αστυνομία. Οι έρευνες της Δάφνης στο τοχόσπιτο του Αργυρού μένουν άκαρπες, μέχρι που την τελευταία στιγμή κεντρίζει το ενδιαφέρον της ένα σημείωμα, που παίρνει κρυφά από τον Ανδρέα.Η Μαρίνα περνάει τον δικό της Γολγοθά με την αιμοληψία της Έλσας, για τον Κυριάκο, αλλά η τύχη είναι με το μέρος της. Ο Μάνος, μετά από την επίσκεψη του στην Μάρθα, αποφασίζει να μιλήσει στην Έλσα. Κρύβεται έξω από το σπίτι της αλλά καθώς πλησιάζει, έρχεται ο Άρης και την αναγκάζει να τον ακολουθήσει με την βία. Ο Μάνος επεμβαίνει και οι δύο άνδρες έρχονται στα χέρια, με τον Μάνο να καταλήγει χτυπημένος και λιπόθυμος έξω από το σπίτι της Μαρίνας…

9 Μήνες Επεισόδια 56, 57, 58, 59, 60
νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες επομενα επεισόδια 61, 62, 63, 64, 65

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου