9-mines-epeisodia-46-47-48-49-50 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 46,47,48,49,50

9 μήνες επεισόδιο 46 9 mines
Ο Κυριάκος παρακολουθεί την Μαρίνα και εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι έγινε παρεξήγηση και δεν είναι αυτό που νομίζει και μεταξύ τους ακολουθεί ένας πολύ μεγάλος καβγάς.Ο Κυριάκος είναι έξω φρενών και χτυπάει την Μαρίνα όπου εκείνη φεύγει από το σπίτι και τρέχει στην αγκαλιά του Μάνου. Το ζευγάρι ζει μια βραδιά γεμάτη πάθους και οι δυο τους δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το πρωί.Ο Μάριος επιστρέφει ξαφνικά από το Παρίσι και αυτό θα αιφνιδιάσει την Δάφνη, ενώ θα της εξομολογηθεί την περιπέτεια που έζησε με την Λήδα και αυτό θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.
Σε ένα σουπερμάρκετ στην Πάφο βρίσκει δουλειά ο Άλκης και εκεί θα μεταφέρει τα ψώνια στο σπίτι της Άντρης. Τότε θα δει μια φωτογραφία που έχει της Έλσας κι αυτό θα του δώσει ελπίδες ότι μπορεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη.Η Έλσα πάει να πείσει την Κρίστη, ώστε να του τηλεφωνήσει και να του ζητήσει τη βοήθειά του για τα προβλήματα που έχει από τη συμπεριφορά του Τζώρτζη, αλλά αυτή η επικοινωνία δεν θα γίνει ποτέ. Ο Κυριάκος θα οδηγεί επικίνδυνα για να πάει στην Πάφο και τότε θα καταλήξει στο νοσοκομείο.

9 μήνες επεισόδιο 47 9 mines
Η Μαρίνα είναι γεμάτη τύψεις γιατί ο Κυριάκος είναι βαριά στην εντατική. Ο Μάνος είναι στα γυρίσματα του διαφημιστικού και τότε μαθαίνει για το ατύχημα του Κυριάκου και τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο, ώστε να συμπαρασταθεί στη Μαρίνα. Μια συζήτηση έχει ο Πέτρος με τον Ανδρέα και του λέει για το δανεισμό του Δημήτρη από την επιχείρηση των τοκογλύφων και του ζητάει να πείσει τον Αχιλλέα να σταματήσει αυτή τη σκληρή τακτική.Ο Ανδρέας για να μπορέσει να τον έχει με το μέρος του συναινεί, χωρίς όμως ο Πέτρος να καταλάβει το παιχνίδι που του παίζει.Στο Μάριο λέει ο Νικ για την παράξενη συμπεριφορά που είχε η Δάφνη στη διάρκεια του ταξιδιού στο Παρίσι κι έτσι θα του δημιουργήσει πάρα πολλά ερωτηματικά.Μια απόφαση παίρνει η Αμαλία και αυτή είναι να μείνει στο μοναστήρι και να αφήσει μόνο του τον Δημήτρη στον αδιέξοδο που περνάει.Η Άντρη έχει πάρα πολύ σκληρή στάση απέναντι στην Μαρίνα και αυτό θα την σοκάρει που για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο, ώστε να αποκαλυφθεί στην Έλσα την σχέση που είχε με τον Μάνο.

9 μήνες επεισόδιο 48 9 mines
Η υγεία του Κυριάκου χειροτερεύει και αυτό θα γεμίσει πολλές ενοχές την Μαρίνα.Ο Μάνος δεν θέλει να την αφήσει μόνη της, αλλά μια αναπάντεχη συνάντηση που θα έχει με την Έλσα στο νοσοκομείο ανατρέπει τα πάντα.Η Έλσα έχει μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τα συναισθήματα που έχει για τον πατέρα της και αυτό θα κάνει τον Μάνο να μην της αποκαλύψει για ακόμα μια φορά την αλήθεια αλλά η Μάρθα παίζει το δικό της καταλυτικό ρόλο.Η Άντρη έχει πολύ μεγάλη αγωνία και υπόσχεται στο γιο της ότι θα ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς την Μαρίνα και βγάζει όλο το μίσος που έχει για την νύφη της. Η Κρίστη είναι πολύ επιθετική απέναντι στην Ντορέτα και αυτό θα της δημιουργήσει πολλές σκέψεις για την πορεία της υιοθεσίας, ενώ οι απειλές του Τζώρτζη θα οδηγήσουν την Κρίστη να έχει την ανάγκη να βρει τον Άλκη.Ο Ανδρέας έχει πόλη αλλαγμένη συμπεριφορά κι αυτό θα κάνει την Δάφνη να αφήσει ελεύθερα τα συναισθήματά της. Ο Μάνος περιμένει έξω από το σπίτι την Μαρίνα, όπου εκεί θα υπάρξει μία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή τους, αφού θα υπάρξουν πάρα πολλές αποκαλύψεις...

9 μήνες επεισόδιο 49 9 mines
Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Κάτια να είναι μεθυσμένη και θα στέλνει συνεχώς αμέτρητα μηνύματα στον Μάνο.Ακριβώς την ίδια ώρα ο Μάνος θα ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι είναι ο πατέρας της Έλσας και την ίδια στιγμή θα της αναφέρει και τον περιβόητο κωδικό που είχε τότε στην Τράπεζα σπέρματος.Η Μαρίνα δείχνει να είναι αναστατωμένη με αυτά που της είπε και του λέει να εξαφανιστεί και να μην την ξαναενοχλήσει ποτέ.Εκείνη φεύγει από τον χώρο γεμάτη πανικό. Στο νοσοκομείο η Άντρη θα πάει και θα ρίξει όλες τις ευθύνες στη Μαρίνα για την κατάσταση που βρίσκεται ο Κυριάκος. Οι δυο γυναίκες φαίνεται ότι θα έχουν έναν πολύ μεγάλο καβγά. Ο Μάνος θα πάει και θα ζητήσει από την Κάτια να χωρίσουν και αυτό πλέον θα είναι οριστικό. Εκείνη θα του ανακοινώσει ότι κάποτε ήταν έγκυος και ότι πήγε και έκανε έκτρωση και η αιτία ήταν ότι ήταν ένας εγωιστής και ένας άνθρωπος ανεύθυνος.Παράλληλα βλέπουμε ότι η υγεία του Κυριάκου αρχίζει να δείχνει σημάδια καλυτέρευσης. Η Εύα θα δώσει συμβουλές στην Μαρίνα να πάει και να συναντήσει τον Μάνο και να μάθει ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα.Η Κρίστη δείχνει να είναι πολύ ταραγμένη όταν θα δει έξω από το σπίτι της το γκράφιτι που έκανε ο Τζώρτζης και έτσι παίρνει την απόφαση να πάει στο Άλκη και να του ζητήσει κάποιες εξηγήσεις.Η Αμαλία θα φύγει από το μοναστήρι και θα επιστρέψει πίσω στο σπίτι της και εκεί ο Δημήτρης θα της εξομολογηθεί ότι ο Ανδρόνικος είναι φίλος του. Ο Ανδρέας φαίνεται ότι θα ανακοινώσει στη Δάφνη να πάρει μια τελική απόφαση, ώστε να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν και στον Μάριο. Η Δάφνη είναι σε ένα μεγάλο δίλημμα!

9 μήνες επεισόδιο 49 9 mines
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Δάφνη να πηγαίνει στην αγκαλιά Ανδρέας και εκείνος με την σειρά του θα της ζητήσει να πάει και να χωρίσει μια και καλή το Μάριο και να είναι πλέον αυτοί οι δύο ζευγάρι.Η Μαρίνα με τη σειρά της θα πάει στον Μάνο και θα του ζητήσει να της απαντήσει γιατί το έκανε αυτό, αλλά ο Μάνος με τη σειρά του θα της κρύψει την αλήθεια και της ανακοινώνει ότι ήθελε απλώς να αναγνωρίσει την κόρη του, ενώ δεν της λέει τίποτα για την ασθένεια του. Η Δάφνη δείχνει να είναι πολύ διστακτική στο να χωρίσει τον Μάριο, αλλά ο Ανδρέας με την σειρά του καταφέρνει να την πείσει και τότε αυτή θα προσπαθήσει να κάνει το επόμενο βήμα, αφού ο Ανδρέας την απειλεί ότι εάν δεν το κάνει θα την χωρίσει.Την ίδια στιγμή βλέπουμε την Μαρίνα να λέει στον Μάνο να σηκωθεί και να φύγει αλλά ο Μάνος με την σειρά του της αρνείται και της ανακοινώνει ότι είναι ερωτευμένος με αυτήν!Η Έλσα παίρνει την απόφαση να πάει και να μιλήσει στον Νικ για να καταφέρει και να δώσει ένα μάθημα στον Τζώρτζη. Ο Ανδρόνικος θα πάει και θα ενημερώσει τον Δημήτρη ότι ο γιος του βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά χέρια.Ο Κυριάκος θα συνέλθει και τον βλέπουμε να πηγαίνει και να ζητάει απεγνωσμένα την Μαρίνα, αλλά η Μαρίνα με την σειρά της λείπει και βρίσκεται στην αγκαλιά του Μάνου!Η Μάρθα θα πάει και θα γνωρίσει τον Ανδρέα αλλά ο Ανδρέας δεν φαίνεται ότι της έχει δώσει την καλύτερη εντύπωση. Η Δάφνη θα της πει ότι έχει πάρει την απόφαση, ώστε να μείνει μαζί με τον Ανδρέα.Ο Μάριος καταφέρνει και αποκρυπτογραφεί το περιβόητο μήνυμα του Ανδρέα και τότε τον βλέπουμε να είναι αναστατωμένος από την αλήθεια που μαθαίνει. Ο Πέτρος θα πάει και θα δει την Κρίστη στο νοσοκομείο και έτσι τον βλέπουμε ότι για πρώτη φορά θα λύσει τη σιωπή του και θα κάνει μία προσπάθεια, ώστε να την πλησιάσει. Η Έλσα μαζί με την Κρίστη φαίνεται θα έχουν έναν μεγάλο καβγά καθώς η Κρίστη θα την συμβουλέψει να απομακρυνθεί λίγο από το Μάνο και τότε η Έλσα θα πει στην Κρίστη ότι ζηλεύει!Η Εύα θα πάει και θα δώσει στη Δάφνη την λίστα με τους ασθενείς που πήγαν και πήραν το φάρμακο, αλλά από την λίστα λείπουν κάποια μεγάλα ονόματα. Ο Κυριάκος φαίνεται ότι θα συνέλθει, αλλά δεν θυμάται τι πραγματικά έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες. Η Αμαλία θα πάει στην Κρίστη και δείχνει αποφασισμένη να της ανακοινώσει όλη την αλήθεια!

9-mines-46-47-48-49-50-51-52-53-54-55
9 Μήνες νέα επεισόδια 51,52,53,54,55

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου