​ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 09-11-2015 ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΙΡΙΑΛΣ

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Σήφης και ο Αχιλλέας αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις που δέχονται. Ο Νικηφόρος προτείνει στον Διαμαντή να αγοράσει ένα μέρος των μετοχών της εταιρείας που έχει με τα ανίψια του. Αχιλλέας και Νεκτάριος έχουν αναστατωθεί από τις νομικές απειλές του Νικηφόρου.

Ρουά ματ
5.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Πέετρος δέχεται να κάνει τη διαφήμιση και η Ρουμπίνη δείχνει για πρώτη φορά ότι μπορεί και να ζηλεύει λίγο! Ο Ηρόδοτος κάνει τα πρώτα του βήματα ως σεναριογράφος και όλοι μένουν έκπληκτοι με το ταλέντο του! Ο Μιχαήλ με την Ευδοκία αφήνουν για πρώτη φορά τους εαυτούς τους ελεύθερους και κάνουν αυτό που αποφεύγουν τόσο καιρό. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος με τη Μαρία περνάνε τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να περάσει ένας γονιός. Ενας θάνατος φέρνει στενοχώρια αλλά και ανατρεπτικές συνέπειες στις ζωές των ηρώων μας.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Δάφνη εξηγεί στον Μάριο τον λόγο που δεν μπορεί να πάει μαζί του. Ο Μάριος, για πρώτη φορά, αντιδρά έντονα, θεωρώντας υπεύθυνο τον Αντρέα. Τελικά η Δάφνη αποφασίζει να μείνει για λίγο στο πατρικό της.
Ο Αλκης συνέρχεται από το σοκ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη, όταν αντιλαμβάνεται το παιχνίδι που έχει στηθεί πίσω από την πλάτη του. Η Μαρίνα και ο Μάνος προσπαθούν να βάλουν τη σχέση τους σε νέα, φιλική βάση, χωρίς κανείς από τους δύο να το θέλει κατά βάθος. Η Ελσα αναζητά τη Δάφνη, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το bullying που υφίσταται η Κρίστη και γνωρίζει τον Νικ.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Πάρης βρίσκεται υπό κράτηση και βιώνει ένα δράμα λόγω των άδικων κατηγοριών της Δανάης, όμως έχει τους κοντινούς του ανθρώπους στο πλευρό του. Η Σοφία, αντίθετα, πιστεύει πως δεν πρέπει να παραβρεθεί στον γάμο γιατί θα εκθέσει την οικογένεια στον κύκλο της, γεγονός που προκαλεί την οργή των υπολοίπων. Ο Σωκράτης καταφέρνει να έρθει σε επαφή με τον Ορφέα χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Η Μαρίνα, αν και δείχνει αποφασισμένη να παντρευτεί τον Στέφανο, αδυνατεί να βγάλει από τη σκέψη της τον Ορφέα.

Κάτω Παρτάλι
10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά

Η επομένη των γάμων βρίσκει τον Κωνσταντίνο να έχει πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τα αγροτικά. Ταυτόχρονα η Βίβιαν έχει στρέψει την προσοχή της στο κίνημα της, ενώ η Πασχαλιά που καίγεται από έρωτα για τον Κωνσταντίνο ζητάει την βοήθεια της νονάς Μοσχούλας.

Οι συμμαθητές
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Η Ντίνα βρίσκει το φως της χάρη στην επιστροφή της Γκέλυς. Ο Αρης φανερά θυμωμένος με τον Παύλο εξομολογείται στον παππού του ότι θέλει ο Παύλος να φύγει από την εταιρεία. Ο Παύλος και η Τατιάνα έρχονται πιο κοντά χάρη στον νεογέννητο γιο τους. Η Γκέλυ αποκαλύπτει στον Ισίδωρο και την Ντίνα την αλήθεια για το παιδί της Τατιάνας.

House M.D
1.45 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά

Ο Χάουζ επιβαίνει σε ένα λεωφορείο το οποίο από απροσεξία του οδηγού τρακάρει. Ο γιατρός έχει χτυπήσει στο κεφάλι με αποτέλεσμα το χτύπημα αυτό να του έχει προκαλέσει μερική αμνησία. Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο και επιμένει πως στο λεωφορείο υπήρχε ένας επιβάτης με συμπτώματα σοβαρής μεταδοτικής ασθένειας και κινδυνεύουν όλοι...


Ραγισμένες καρδιές
5.40 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Κεριμάν βλέπει την όλη κατάσταση σαν τη μοναδική ευκαιρία για να καταφέρει να βγει από τη φτώχεια. Θα κάνει τα πάντα για να αποσπάσει χρήματα από τους Γκιουρπινάρ. Ενα απρόσεκτο λάθος της Γκιουλσερέν δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα. Αυτό που συμβαίνει ξαφνιάζει ακόμα και την Ντιλάρα. Ο Ραχμί λέει σε όλους ότι βρήκε το κολιέ της Γκιουλσερέν στην τσέπη του Τζιχάν...

Revenge
1.30 π.μ. ΑLPHA Δραματική σειρά

Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Γκρέισονς για την 4η Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας, ήταν πάντα θρυλικές. Ομως εφέτος, αντί για πυροτεχνήματα, θα πυροδοτήσουν άλλου είδους φωτιές, όταν ένα ενοχοποιητικό βίντεο οδηγήσει τους Γκρέισονς σε ρήξη με τον Φρανκ, τον επικεφαλής της ασφάλειας. Ο Φρανκ, ωστόσο, δεν έχει σκοπό να καταθέσει τα όπλα αμαχητί, γεγονός που θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Εμιλυ και τον Νόλαν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου