ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20-21-22 to daxtylidi tis fwtias

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 18 to daxtylidi tis fwtias
Όλοι θα δώσουν τα συγχαρητήρια τους στην Νεφέλη που αποφάσισε δημόσια να είναι δίπλα στον σύζυγο της.Δίπλα της θα είναι και ο Στέφανος. Έτσι λοιπόν πολύ γρήγορα θα την δούμε να έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματική αλήθεια της απουσίας του Πάρη. Την ίδια ώρα ο Πάρης κρατείται στα κρατητήρια με τον Αλέξη να κάνει ότι μπορεί, ώστε να καταφέρει να τον βγάλει έξω με κάποια εγγύηση.Η Σοφία θέλει ο Πάρης να μείνει μακριά από τον γάμο και να μην είναι ο κουμπάρος γιατί αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να εκθέσει την οικογένεια, αλλά αυτό θα είναι η αιτία να προκαλέσει τον θυμό των υπόλοιπων. Παράλληλα ο Σωκράτης θα ξεκινήσει τα σχέδια του, ώστε να το καταφέρει να εξοντώσει τον Πέτρο.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 19 to daxtylidi tis fwtias
H απόπειρα εναντίον του Πέτρου θα αποτύχει και η αιτία θα είναι η Μαρίνα. Την ίδια ώρα η Σαζέμ θα παρακαλέσει την Ασπασία να μην πει τίποτα σε κανέναν για το μυστικό που έχει. Παράλληλα βλέπουμε και την Μαρίνα να πηγαίνει στον Στέφανο και να του λέει ότι ίσως ο πατέρας της να μην έρθει στο γάμο.Την ίδια ώρα ο Ορφέας συνεχίζει και ψάχνει να βρει τα ίχνη της. Η Ηρώ θα φτάσει στην Κύπρο και αυτό το γεγονός φέρνει σε μεγάλη αμηχανία τον Ορφέα που δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο παρά μόνο να πάει και να την υποδεχτεί στο ξενοδοχείο του.Εδώ βλέπουμε και τον Σωκράτη να έχει έρθει πιο κοντά με την Ηρώ και να της συμπαραστέκεται, ενώ την ίδια ώρα βλέπουμε και τον Πέτρο να παίρνει κάποιες προφυλάξεις, ώστε να διαφυλάξει τα παιδιά του και την Σοφία. Παράλληλα η Ελένη θα αναγνωρίσει μέσα από κάποιες φωτογραφίες κάποια φιγούρα από κάποιον άνδρα, ενώ το ίδιο βράδυ θα δεχτεί μία επίσκεψη από τον εραστή που έχει.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 20 to daxtylidi tis fwtias
Η Μαρίνα δεν μπορεί να βγάλει απ το μυαλό της καθόλου τον Ορφέα, αλλά σκέφτεται ότι προτεραιότητα της είναι η εγκυμοσύνη της και το μεγάλωμα του παιδιού της.Η υπεράσπιση του πάρει από τον Αλέξη αποδίδει και έτσι θα καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά με πάρα πολύ βαριά ψυχολογία.Έτσι λοιπόν πριν γίνει ο γάμος η Σοφία θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στη Σαζέμ και εκεί θα την προειδοποιήσει για τον Αλέξη και θα της πει να μην ονειρεύεται τίποτα για το γιο της, αφού δεν τη θεωρεί ως την καταλληλότερη.Η Ελένη διατηρεί μια κρυφή σχέση με τον Πέτρο όπου θα συναντήσουν μετά από πολύ καιρό

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 21 to daxtylidi tis fwtias
Ο πατέρας του Αλέξη του λέει ότι πρέπει να προστατέψει την οικογένεια. Ακόμα ο Αλέξης βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόμακρη συμπεριφορά που έχει Σαζέμ, χωρίς όμως να γνωρίζει τις απειλές που δέχτηκε από τη Σοφία.Ο Πάρης εξακολουθεί να δέχεται προβλήματα από τη Δανάη, ενώ η Νεφέλη κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσει να τον υποστηρίξει.Για το γάμο της Μαρίνας όλα είναι έτοιμα, αλλά η Μαρίνα αισθάνεται να μην ξέρει τι θα κυριαρχήσει μέσα της η λογική ή το συναίσθημα.Ο Σωκράτης δείχνει στον Ορφέα πως μπορεί να βρει την Μαρίνα και έτσι εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Στρατηγού.Στο σπίτι υπάρχει ασφάλεια, αλλά Ορφέας αποφασίζει να μπει κρυφά στη δεξίωση.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 22 to daxtylidi tis fwtias
Η Μαρίνα νιώθει μεγάλη σύγχυση, αλλά ο γάμος θα γίνει χωρίς να είναι ο Πέτρος εκεί, γιατί βρίσκεται έξω από το σπίτι, ώστε να μπορέσει να διασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειάς του. Τότε εκεί θα εμφανιστεί ο Σωκράτης όπου θα δημιουργηθεί μια άγρια συμπλοκή με όπλα και απειλές, αλλά η μάχη που θα 'χουν μεταξύ τους θα μείνει μόνο στα λόγια.Ο Ορφέας μπαίνει μέσα στο χώρο της δεξίωσης σαν σερβιτόρος και αποφεύγει να συναντήσει την Μαρίνα. Τότε θα ξεκινήσει να ψάχνει ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει στοιχεία και να κάνει μια τρομερή ανακάλυψη με στοιχεία που θα του γεννήσουν πολλά ερωτήματα.Στη δεξίωση όλοι διασκεδάζουν, ενώ ο Αλέξης θα εκδηλώσει την αγάπη του για τη Σαζέν δημόσια και αυτό θα προκαλέσει την οργή και τα νεύρα της Σοφίας. Η Ασπασία θα μείνει άναυδη, αφού θα δει μια ερωτική στιγμή που έχει η Ελένη μαζί με τον Πέτρο ...

νέα επεισόδια της σειράς Το Δαχτυλίδι της φωτιά Επεισόδια 23,24,25,26,27
to-daxtylidi-tis-fwtias-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου