9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Ελσα προτρέπει την Κρίστη να βοηθήσει κι εκείνη τον Αλκη στη δουλειά του, γράφοντας ένα jingle για τη διαφημιστική του καμπάνια. Η Κρίστη είναι θετική καθώς πιστεύει πως είναι η ευκαιρία της να «πάρει το αίμα της» πίσω από τη Χαρά. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα για τη συνάντησή της με τον Αχιλλέα και την ανάμνηση που είχε από την πρώτη τους συνάντηση.

Τρελή οικογένεια
9 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Η Αλέκα διηγείται στη Χλόη πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν οι γονείς της. Μια ιστορία πολύ συγκινητική και ρομαντική. Μόνο που η Χλόη δεν «τρώει κουτόχορτο». Στριμώχνει τον παππού Ευθύμη και εκείνος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι «του τη φόρτωσαν την αλόγα». Μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ο Αντώνης και ο Αρης γυρνάνε στο σπίτι δαρμένοι. Η Μαργαρίτα μόλις τους βλέπει τρελαίνεται και τα βάζει με τον Αρη. Ωσπου ανακαλύπτει πως ο μεγαλύτερος χούλιγκαν των γηπέδων δεν είναι άλλος από τον Γιάννη.

Χωρίς εσένα
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η Μαρία ακούει πως ο Δημήτρης προτείνει στη Λήδα να ταξιδέψει μαζί του στο Παρίσι και του λέει πως δεν ισχύει ότι μπορεί να έρθει αυτή μαζί του. Ο Δημήτρης ταράζεται και η Λήδα καταλαβαίνοντας, του λέει πως αν θέλει μπορεί να πάει με τη Μαρία.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Νεφέλη δέχεται να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη φιλία της με την Ελένη και αποφασίζει να τη στηρίξει στην εξιχνίαση του μυστηρίου. Η Σαζέμ καταφέρνει να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όμως το ατύχημα θα στερήσει ένα μέλος από την οικογένεια Στρατηγού. Ο πόνος είναι αβάσταχτος για όλους και κυρίως για τη Σοφία, η οποία πλέον θα γίνει πιο σκληρή από ποτέ.

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η Δάφνη παρίσταται στο άνοιγμα της διαθήκης του Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους κι η έκπληξή της είναι τεράστια όταν ακούει τι ακριβώς κληρονόμησε, ενώ παράλληλα στα Χανιά, ο Μάρκος δέχεται μια ανθοδέσμη από την Ελευθερία, η οποία, παρά την απόσταση που τους χωρίζει, εξακολουθεί να επιμένει και να τον πολιορκεί συνέχεια. Η εμφάνιση του Νικηφόρου στο καφενείο της Κωνσταντίνας ξαφνιάζει αλλά και συγχρόνως τρομάζει τη Λουκία. Ο Πάτροκλος είναι απογοητευμένος και ζητάει τη βοήθεια της Χρυσάνθης, όταν η Αννα κι ο Διαμαντής, σε μια προσπάθεια να καταφέρουν να τον συνετίσουν, τον αφήνουν δίχως χρήματα.

Ταμάμ
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Η σχολική χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της. Η Ντιλέκ περνάει με μεγάλο βαθμό στη Γ' Λυκείου, ο Τζεμ όμως μένει και πάλι στην ίδια τάξη, κάτι που εξοργίζει τον Μετίν. Η Ελλη ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες. Μια μεγάλη έκπληξη όμως την περιμένει. Ο ερχομός της Κατερίνας απ' τον Ντουμπάι. Τα δυο κορίτσια ξαναβρίσκονται μετά από πολύ καιρό και αυτήν τη φορά τίποτα πια δεν μπορεί να τις χωρίσει. Μόνο που η Ελλη με τα μόρια που έχει κατορθώνει να περάσει σε ΤΕΙ στο Κιλκίς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου