ELLINIKES SEIRES ELLHNIKA SHRIAL
ΤΡΙΤΗ 02.02.2016
To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Στέφανος φτάνει στα άκρα προκειμένου να βοηθήσει τη Σοφία και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Ηρώ. Η Λίζα δεν μπορεί να αποδεχτεί το νέο οικογενειακό της περιβάλλον και δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Η Σοφία αντιλαμβάνεται πως η ψυχίατρος είχε προσχεδιάσει την εκδίκησή της και είναι ένας πραγματικά δύσκολος αντίπαλος.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Ο Μάριος σαστίζει όταν βλέπει τη Δάφνη να τον ρωτάει εξαγριωμένη γιατί της έκρυψε ότι ήταν έγκυος στο παιδί τους, εκφράζοντας του ταυτόχρονα τις υποψίες της ότι της έχουν κρύψει κι άλλα εξίσου σημαντικά πράγματα από την περίοδο της αμνησίας της. Εν τω μεταξύ ο Μάνος αποφασίζει να μοιραστεί με τον Χρήστο τους φόβους του για τον άνθρωπο που θα του δώσει το μόσχευμα. Ο Χρήστος από τη μερία του, τον προειδοποιεί ότι αυτό που πάει να κάνει είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί οι έλεγχοι δεν είναι πλήρεις, ούτε εγγυημένοι. Παρόλα αυτά, του εύχεται καλή τύχη, καθώς είναι η μόνη πιθανότητα να σώσει τη ζωή του. Την ίδια ώρα ο Αλκης κάνει τη δική του προσπάθεια προκειμένου να προσεγγίσει την Κρίστη.

Χωρίς εσένα
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η ξαφνική επίσκεψη του Παύλου στην Αννα φέρνει μαζί της μια φοβερή ανατροπή στη ζωή και των δύο. Οι υποψίες της αστυνομίας για τον θάνατο του μοντέλου και τα αίματα στα ρούχα του γνωστού ηθοποιού δοκιμάζουν τη σχέση τους και την εμπιστοσύνη της Αννας στο πρόσωπό του. Η αστυνομία θα φτάσει τόσο γρήγορα στα ίχνη του που θα πρέπει να πάρουν κι οι δύο σύντομα τις αποφάσεις τους. Ο Δημήτρης ζητά από τη Μαρία μια τελευταία ευκαιρία, για να περάσει τους μήνες που του απομένουν μαζί της.

Μπρούσκο
9.10 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η απόφαση της Αναστασίας να κάνει ένα αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον Σηφαλάκη, θα σημάνει την αρχή μιας πολύ επικίνδυνης και σκληρής βεντέτας, που θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τις ζωές όλων των Γιαννακάκηδων, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα τους. Ο Αχιλλέας μιλάει ανοιχτά στον Νεκτάριο για την συμμετοχή του Πάτροκλου στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας, ενώ παράλληλα η Αννα αντιμετωπίζει στα ίσια τη Δήμητρα, για τη σχέση της με τον Πάτροκλο. Η Αλίκη καρφώνει στη Μελίνα διάφορα κουτσομπολιά όμως ο Αχιλλέας έχει σύμμαχο τον Σήφη και η κατάσταση ξεκαθαρίζει αμέσως. Η Δάφνη, βρίσκεται ακόμα στην Κύπρο και προσπαθεί να βγάλει ένα συμπέρασμα σχετικά με τα συναισθήματά της απέναντι στον Μάρκο.

Το νησί
10 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Η νεαρή Αλέξις ξεκινά από το Λονδίνο για την Κρήτη, αναζητώντας τις ρίζες της, αυτές που πεισματικά αρνείται να της αποκαλύψει η Ελληνίδα μητέρα της, η Σοφία. Με οδηγό μια φωτογραφία, που χρόνια είχε η μητέρα της καλά κρυμμένη, φτάνει στο τουριστικό χωριό της Πλάκας, απέναντι από το νησί της Σπιναλόγκας. Η ηλικιωμένη Φωτεινή αναλαμβάνει να την οδηγήσει στο παρελθόν της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου