ΞΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.02.2016 ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

CSI Λας Βέγκας
10.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Αστυνομική σειρά

Η ομάδα ερευνά το πολυτελές σπα που είναι ταυτόχρονα και η κατοικία ενός γκουρού αυτοβοήθειας. Ο λόγος είναι ότι μέσα σε μια από τις πισίνες του σπα βρέθηκε να επιπλέει το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα. Εν τω μεταξύ, ο Χόντζες συνεχίζει να έχει αμφιβολίες σχετικά με τον επικείμενο γάμο του με την Ελισαμπέτα, την Ιταλίδα σύντροφό του.

Μαύρο τριαντάφυλλο
8 π.μ. STAR Δραματική σειρά

Ο Μπαράν και η Εμπρού με αυτά που έμαθαν σχετικά με την Αϊσέ, αρχίζουν να μιλούν πιο πολύ και να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ο Μπαράν δεν μπορεί να μιλήσει στην Αϊσέ, γι' αυτό λόγω του βάρους που έχει πέσει πάνω του, βρίσκει παρηγοριά στην Εμπρού. Η Ναρίν βλέπει ότι έρχονται πιο κοντά αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ενώ οι μέρες περνούν, οι φοβίες της Ναρίν μεγαλώνουν. Ο Κεντάλ, ο οποίος κοιτάζει μόνο το συμφέρον του, δεν λέει τίποτα για την απουσία της Μελέκ.

Ο φάρος
3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά

Η Φινα βρίσκει στα ρούχα του Χοσέ ένα σημαντικό έγγραφο. Ο Ρικάρντο δεν τολμά να πεί στην Λουθία
ότι είναι η οικογένειά του αυτή που προσπαθεί να αγοράσει το εστιατόριο. Ο Σαντιάγο συνεχίζει τις μυστηριώδεις επισκέψεις του και η Ρόσα υποπτεύεται κάτι, γι' αυτό και ρωτά τον Μιγέλ αν τον καλύπτει. Η συζήτηση ανάμεσά τους θα είναι απίστευτα αποκαλυπτική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου