ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04.03.2016 Ελληνικα σηριαλ σημερινα επεισοδια

Το σόι σου
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά

Η Αλεξάνδρα, ύστερα από 5 ολόκληρα χρόνια, κάνει την προσωπική της έκθεση ως εικαστικός. Η τελευταία φορά δεν κρίθηκε επιτυχημένη από τους ειδικούς κι αυτό της είχε στοιχίσει πολύ. Τώρα όμως επανέρχεται με κάτι σπουδαίο. Ή τουλάχιστον έτσι θεωρεί η ίδια, γιατί ο κριτικός που γράφει γι' αυτήν σήμερα στη στήλη του έχει άλλη άποψη!

Χωρίς εσένα
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ενώ η Αλεξάνδρα προσεγγίζει τώρα τον Δημήτρη, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την επανασύνδεση του αδελφού της με την Αννα, την ίδια στιγμή, η Αννα ανησυχεί πολύ για το μικρό κοριτσάκι που βρήκε και παρέδωσε στην αστυνομία. Ομως τα νέα δεν είναι καλά. Η Μαρία, σπρώχνει την Εύα να κάνει κίνηση προς τον Γιώργο.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Κρίστη συναντάει τον παραγωγό, έναν γοητευτικό τριαντάρη που της υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να απογειώσει την καριέρα της. Η Δάφνη απολαμβάνει την ξεγνοιασιά της εξοχής, όταν ο Αντρέας αντιλαμβάνεται τη γυναίκα που τους παρακολουθεί.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Στέφανος ζητάει από την Ηρώ να ρίξει το παιδί με αντάλλαγμα χρηματικό ποσό. Η ένταση που θα ακολουθήσει ανάμεσά τους θα κάνει την Ηρώ να θολώσει αφού θα κάνει μία κίνηση που θα αποβεί μοιραία. Η Νεφέλη και η Ελένη αποκαλύπτουν στη Μαρίνα όλες τις λεπτομέρειες για την ιστορία του δαχτυλιδιού και πως η Σοφία είναι τελικά το βασικό πρόσωπο σε όλη αυτή την υπόθεση. Η Ελευθερία και η Σαζέμ οργανώνουν ένα σχέδιο εκδίκησης που θα κοστίσει πολλά. Η Μαρίνα επιτίθεται στον Ορφέα ο οποίος αποφασίζει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Δίδυμα φεγγάρια
8 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Φίλιππος ξαφνιάζεται όταν ξυπνάει και βρίσκει την Αγάπη να κοιμάται δίπλα του. Δεν ξέρει τι να κάνει μ΄ αυτή, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν κάνει να φέρεται με σκληρότητα. Οταν η Αγάπη θα του μιλήσει αυστηρά για την ψυχρή στάση του απέναντι στον Νικόλα, θα συγκρουστούν και θα τη διώξει από το σπίτι.

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ολοι ζουν στον ρυθμό της προετοιμασίας για τον γάμο Αλίκης και Χρήστου και τίποτα δεν δείχνει να πηγαίνει καλά, αφού και πάλι από μια βλακεία του Μανωλιού θα αρπάξει φωτιά το πέπλο της νύφης. Η Αναστασία πείθει τον Διαμαντή και τον Σήφη να προχωρήσουν στη διάλυση του συνεταιρισμού με τους Ματθαίους.

Ταμάμ
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Η Ελλη κρατάει προς το παρόν κρυφό απ' τη Μυρτώ ότι έχει παρατήσει τη σχολή κι ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στο Κιλκίς. Την απόφασή της ενισχύει το γεγονός ότι ο Τζεμ δεν είναι πια με την Ολγα. Ο Μετίν, που άθελά του βλέπει την Ελλη και τον Τζεμ αγκαλιά, σοκάρεται και δεν ξέρει πώς να χειριστεί το θέμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου