ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 100 Xoris esena
Ο Στάθης λέει στο Γιώργο την απόφασή του ότι παραιτείται από την πατρότητα του μωρού της Εύας στην προσπάθειά του να δοθεί μια λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει. Μετά από αυτή τη νέα τροπή, πατέρας και γιος ξαναέρχονται κοντά ενώ η Εύα έχει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή με τον Γιώργο. Η χαρά τους όμως δεν θα κρατήσει πολύ.Η συγκατοίκηση του Μιχάλη με το Γιάννη τους δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους. Από την άλλη ο Γιάννης ξεσπά με άσχημο τρόπο στη Νάντια καθώς μαθαίνει τυχαία ότι εκείνη ήξερε ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας. Στο μεταξύ κι ενώ μια νέα γνωριμία αρχίζει να εισβάλλει στη ζωή του Μιχάλη η Άννα ετοιμάζεται απαρηγόρητη να αποχαιρετήσει τον Παύλο που της υπόσχεται πως θα ξαναγυρίσει και θα παντρευτούν...

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101 Xoris esena
Η Έυα κλονίζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Γιώργος δε μπορεί να κάνει παιδιά ενώ η Αλεξάνδρα και ο Στάθης προσπαθούν να την πείσουν να μην τίποτα στο Γιώργο και να μεγαλώσει το παιδί της μαζί του. Αλλά η Εύα δεν αντέχει να κρατήσει κρυφό τέτοιο μυστικό και αποφασίζει να πει την αλήθεια στο Γιώργο. Ο Δημήτρης μαθαίνει από το Στάθη ότι ο Γιάννης μένει με το Μιχάλη τη στιγμή που ο Γιάννης είναι εξοργισμένος με τη Νάντια που δεν του είπε την αλήθεια για τον πατέρα του με αποτέλεσμα οι δυο τους να χωρίσουν.Η Έλενα προσπαθεί να πλησιάσει το Μιχάλη περισσότερο και ζητά να της γνωρίσει το γιο του. Η Άννα καταφεύγει στο Μιχάλη και του ζητά τη βοήθειά του για να τα ξαναβρούν ο Γιάννης με τη Νάντια. Όμως ο Γιάννης δείχνει αποφασισμένος να μην υποχωρήσει.
Η Μαρία δεν μπορεί να διαχειριστεί την απομάκρυνση του γιου της από κοντά της και ξεσπάει στο Δημήτρη και στη Λήδα. Κατόπιν ο Δημήτρης συναντά το Μιχάλη θέλοντας να ισορροπήσει την κατάσταση.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102 Xoris esena
Ο Δημήτρης παρακαλά το Μιχάλη να κάνει ότι μπορεί για να πείσει το Γιάννη να ακούσει την Μαρία. Παράλληλα του λέει πως φοβάται για την υγεία της Μαρίας γιατί είναι σε άθλια κατάσταση. Ο Μιχάλης τον διαβεβαιώνει ότι θα προσπαθήσει αλλά δεν του υπόσχεται τίποτα καθώς ο Γιάννης είναι ανένδοτος και δεν θέλει πλέον καμία σχέση με τη μάνα του. Ο Γιώργος είναι χαρούμενος και ζητά από την Εύα να ψάξουν για σπίτι. Εκείνη όμως δεν έχει όρεξη για τίποτα μετά την αποκάλυψη πως το παιδί είναι 90% του Στάθη.Η άσχημη διάθεσή της δεν αργεί να γίνει αντιληπτή από το Γιώργο ο οποίος αρχίζει να φοβάται πως έχει μετανιώσει που δέχτηκε να τον παντρευτεί. Τα οικονομικά της Άννα δεν πάνε καλά κι έτσι αναγκάζεται να ψάξει και για δεύτερη δουλειά. Την ίδια στιγμή ο σεφ της εκπομπής της Εύας τους παρατάει σύξυλους στη μέση της σεζόν για να πάει με περισσότερα χρήματα σε ανταγωνιστική εκπομπή. Στο μεταξύ ο Γιάννης γνωρίζει την Έλενα και μπερδεύεται από τη φιλική της διάθεση απέναντί του με αποτέλεσμα να γοητευτεί ενώ πιστεύει πως το ίδιο αισθάνεται κι εκείνη. Κατόπιν η Νάντια το μαθαίνει από τη Χριστίνα.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Xoris esena
Η Φοίβη, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη, αλλά η Κάτια, άγνωστο γιατί, αντί να βοηθήσει προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε πιθανή συνάντηση τους. Εμπόδια όμως συναντά συνεχώς και η Άννα που πελαγωμένη στα οικονομικά προβλήματα της, καταφέρνει τελικά με την πολύτιμη βοήθεια της Αλεξάνδρας να κλείσει ραντεβού με το Στάθη προκειμένου να την προσλάβει στην πρωινή εκπομπή. Κι ενώ η Εύα συνεχίζει να αντιμετωπίζει διλήμματα που πρέπει να λύσει σε σχέση με το παιδί που κυοφορεί, ο Γιάννης σίγουρος ότι αρέσει στην Έλενα ζητάει συμβουλές από τον Μιχάλη για το πώς θα καταφέρει να την προσεγγίσει. Οι συμβουλές όμως αντί να λύσουν τα προβλήματα θα φέρουν ακόμα περισσότερα μπερδέματα και μεγάλη απογοήτευση στον ίδιο. Το ίδιο απογοητευμένη όμως νιώθει απ αυτόν και η Μαρία, που δεν μπορεί ακόμα, μετά από τόσο καιρό να προσεγγίσει το γιο της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου