Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 13/4/2016 Zwdia astrologikes provlepseis


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου «σέρνει» τον χορό των επιτυχιών! Παράλληλα, τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην οικογενειακή σου ζωή σε βοηθούν να επανεξετάσεις κάποιες προοπτικές που μέχρι χθες έδειχναν ανεδαφικές. Ίσως πάλι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις προσωρινά τόπο διαμονής. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια συνολική ανασκόπηση-διερεύνηση του παρελθόντος σου.


Ερωτικά

Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής κι ίσως βιαστείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τις προθέσεις κάποιου/ας ή προβείς σε κινήσεις που σε πρώτη φάση μπορεί να σε εκθέσουν. Όμως... τέλος καλό, όλα καλά!



ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί την ενασχόληση σου με θέματα υγείας και ομορφιάς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να διευρύνει την αντίληψη σου βοηθώντας σε να «πιάσεις» πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν... κινέζικα! Ίσως ακόμη συμβάλλει στο άνοιγμα ενός σημαντικού κύκλου σπουδών ή σε ένα ταξίδι αλλά η άμεσα αισθητή συνεισφορά της μπορεί να είναι οι ποικίλες διευκολύνσεις που παρέχονται στην καθημερινότητα σου.


Ερωτικά

Για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα τα «κρυφά» κι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο κι ίσως μάθεις πολλά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν πάλι ενδώσεις σε μια «πονηρή» πρόταση, φρόντισε να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου φέρει έναν νέο φίλο ή φίλη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να διώξεις μακριά τους φόβους και τις ανησυχίες σου για το αύριο. Έστω κι αν η θετική επιρροή τους φέρει κάτι προσωρινό, θα έχεις μάλλον την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να καλύψεις κάποιες από τις βασικές ανάγκες σου με την συνδρομή άλλων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί.


Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκές, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά αν εντυπωσιαστείς από ένα πρόσωπο, πιθανότατα πρόκειται για την αρχή μιας όμορφης φιλίας, χωρίς κάτι περισσότερο.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σε ωφελεί μέσω ενός ισχυρού προσώπου. Γενικότερα, το σύμπαν σε «πάει» και σίγουρα θα δικαιωθείς αν εξαντλήσεις τις δυνατότητες σου για να πετύχεις κάποια πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσες πως δεν γίνονται. Για να συμβεί αυτό βέβαια ίσως περάσεις από «σαράντα κύματα» και αβέβαιες καταστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση και η Σελήνη στο ζώδιο σου, είναι πρόθυμη να σου προσφέρει τις ευκολίες και την τύχη που χρειάζεσαι.


Ερωτικά

Αν και για την ώρα το θέμα φαίνεται να εξαντλείται σε φιλοφρονήσεις ή ερωτικές «αψιμαχίες», με αφορμή μια επαγγελματική υπόθεση, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου με τα πλούσια προσόντα του.




ΛΕΩΝ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις». Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ίσως συμβάλλει στο να βιώσεις μια κατάσταση δημιουργικής μοναξιάς, μέσα στην οποία θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δυνατότητες σου. Μπορεί πάλι να σου αποκαλυφθούν μυστικά ή να λάβεις γνώση κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, αποκτώντας τελικά μια πιο πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.


Ερωτικά

Έχοντας ουσιώδη επικοινωνιακά πλεονεκτήματα, είναι βέβαιο ότι μπορείς να «τραβήξεις» πολύ κόσμο, είτε «κυκλοφορήσεις», είτε αρκεστείς στις ευκαιρίες που μπορούν να σου παράσχουν τα κοινωνικά δίκτυα και τα... τηλέφωνα!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό βελτιώνει τα οικονομικά αλλά και την ψυχολογία σου. Παράλληλα, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα αλλά και η γνωριμία σου με διακεκριμένα άτομα, μπορούν να συμβάλλουν στην διεκπεραίωση μιας υπόθεσης σου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αργούσε πολύ να υλοποιηθεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να εξομαλύνει τις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως λυθούν κάποιες πρόσφατες παρεξηγήσεις.


Ερωτικά

Τουλάχιστον για σήμερα τονίζεται κυρίως η σεξουαλικότητα σου κι ίσως... εξ αιτίας της, δημιουργηθούν τελικά πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις στα προσωπικά σου. Να θυμάσαι όμως ότι αυτό που θέλεις το πρωί μπορεί να μην σου κάνει το βράδυ!



ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας. Παράλληλα, έστω κι αν σε πρώτη φάση έρθεις σε επαφή με άτομα μιας διαφορετικής αντίληψης ή νοοτροπίας, η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για να πετύχεις κάτι «μεγάλο», οπότε φρόντισε από την πλευρά σου να τα κάνεις όλα... σωστά! Ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάτι διαρκές αλλά προσωρινό, είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.


Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις περιστάσεις για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό φροντίζει για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε ένα ενδιαφέρον αλλά και όμορφο ταξίδι, ίσως όμως έχει να κάνουν πολύ πιο καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωση σου και την φιλοσοφία ζωής που σε διέπει. Κι εδώ συμπεριλαμβάνονται τόσο η επαφή σου με ένα «φωτισμένο» άτομο όσο και η ένταξη σου σε έναν κύκλο πνευματικής αναζήτησης.


Ερωτικά

Για σήμερα το πεδίο «δράσης» σου φαίνεται να είναι ο χώρος της εργασίας σου και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς με... πολλούς τρόπους το πλεονέκτημα που σου παρέχει η προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν επιζητάς μια συνταρακτική βελτίωση των οικονομικών σου, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ενθαρρύνει να προσπαθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά επειδή το σύμπαν έχει πολλούς τρόπους να «μεταφράζει» την θετική επιρροή των ουρανίων σωμάτων, μην απορήσεις αν σου έρθουν χρήματα από κάπου που δεν περιμένεις.


Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, διευρύνοντας μάλιστα τον κύκλο των κοινών δραστηριοτήτων σας. Αλλά και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο βελτιώνει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προωθώντας εκείνες που σε καλύπτουν υλικά και συναισθηματικά. Δες λοιπόν θετικά μια νέα πρόταση κι ακόμη αν αρχικά ανησυχήσεις από την διατάραξη των μέχρι τώρα ισορροπιών στην ζωή σου, έχε πίστη, αφού αυτά που θα ακολουθήσουν μπορεί να είναι τα καλύτερα.


Ερωτικά

Το κλίμα είναι «οικογενειακό» και οι όποιες εντάσεις υποχωρούν για να αντικατασταθούν από όλα εκείνα που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Από εκεί και ύστερα, η διαχείριση του πλεονεκτήματος σου επαφίεται σε σένα.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις. Επιπλέον, ακόμη κι αν αρχικά ανησυχήσεις από μια «δύσκολη» εξέλιξη, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βρεις μια ουσιαστική λύση σε ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα ευνοείσαι στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην αναβάθμιση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου.


Ερωτικά

Μια γνωριμία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου, θα σε κάνει να νοιώσεις... πολύ καλά κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς να... ελπίζεις! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με καλή παρέα και τον άνθρωπο σου.




ΙΧΘYΕΣ


Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να καλύψεις πολλές από τις άμεσες ανάγκες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο ευχάριστα. Επιπλέον, αν είσαι γονιός αξιοποίησε την συγκυρία για να έρθεις πιο κοντά με το παιδί σου.


Ερωτικά

Έχεις καλές πιθανότητες για να ευνοηθείς σε μια ερωτική «διαμάχη», καλό θα ήταν όμως να εξετάσεις τα πράγματα με κριτήριο τις πραγματικές σου ανάγκες και όχι αυτά που απλά σου αφήνουν μια «αίσθηση νίκης»!
astrology-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου