Μπρούσκο Επεισόδιο 565 Δευτέρα 6/6/16 Mprousko,
Βλέποντας ότι ο εγωισμός δεν αφήνει τον Αχιλλέα να υποχωρήσει κι ότι ο γάμος τους κινδυνεύει, η Μελίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Η Δήμητρα κι ο Νεκτάριος, αγνοώντας ότι η Μαρίνα έχει μάθει για την ύπαρξη άλλης γυναίκας στη ζωή του πατέρα της, ψάχνουν τη κόρη τους κι αναρωτιούνται γιατί το έσκασε από το σπίτι. Η νέα εμμονή της Αλίκης με την τοξοβολία, έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άτυχου περαστικού. Η Κωνσταντίνα, αντιμετωπίζει τον άμεσο κίνδυνο να χάσει το καφενείο της, μιας και δεν μπορεί να καταβάλει το χρέος της στη τράπεζα. Στο μεταξύ η Δάφνη, ευελπιστεί να εξιχνιάσει το μυστήριο που περιβάλει τον Μύρο.. από τον αστρολογικό του χάρτη, ενώ ο Μάρκος σοκάρεται όταν ακούει ότι η πολυτελής έπαυλη ανήκει στον Μύρο. Η Χρυσάνθη κατηγορεί τον Διαμαντή ότι δάνεισε με τόκο τον Πάτροκλο κι η αλήθεια αποκαλύπτεται. Η Αναστασία αρνείται να διαλύσει τον συνεταιρισμό με τους Ματθαίους, θυμώνοντας τον Παύλο και το Σήφη. Μια ξεχασμένη απόδειξη κοσμηματοπωλείου που βρίσκει τυχαία ο Αχιλλέας, θα προκαλέσει πανικό στη Μελίνα….

Μπρούσκο Επεισόδιο 566 Τρίτη 7/6/16 Mprousko,
Η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα για την αγορά που έκανε πριν τρία χρόνια σε συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο, πιστεύοντας πως η ιστορία θα λήξει.. η τραγική ειρωνεία όμως είναι, ότι ο Αχιλλέας είναι παιδικός φίλος με τον κοσμηματοπώλη και αναλαμβάνει να τους συστήσει την ίδια μέρα…. Τα ψέματα του Πάτροκλου αποκαλύπτονται και η Χρυσάνθη με τον Διαμαντή ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο τοκογλύφος που τον έχει δανείσει, αφού είναι σίγουροι ότι κινδυνεύει.. Από την άλλη ο Πάτροκλος, πηγαίνει κρυφά στην Κύπρο για να συναντήσει την Δήμητρα.. Ενώ ο Νεκτάριος, ζητά από τον Αχιλλέα να τον βοηθήσει να προστατέψει τη σχέση του με την Αλεξάνδρα καλύπτοντάς τον στην Μαρίνα. Ο Ματθαίος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, όταν ο Αχιλλέας με την Μελίνα μαθαίνουν για τις επαφές που είχε με την Δώρα, την εργάτρια, και του ζητούν εξηγήσεις.. Η Γεσθημανή φροντίζει να έρθει και πάλι στο σπίτι του Σήφη, η Άλκηστης και ο Σήφης βρίσκει την ευκαιρία να την φλερτάρει ακόμα πιο έντονα.. τα σχέδια του όμως τα χαλάει ο Αλκιβιάδης… Η εμμονή του Ροκάκη για την Βασιλική, τον οδηγεί να την παρακολουθήσει άλλη μια φορά.. τώρα στέκεται τυχερός, καθώς η Βασιλική πηγαίνει για τζόκινγκ μόνη στο δάσος….

Μπρούσκο Επεισόδιο 567 Τετάρτη 8/6/16 Mprousko,
Η Μελίνα προσπαθεί να καλύψει για ακόμα μία φορά το θέμα της ξεχασμένης απόδειξη του κοσμηματοπωλείου και τα κάνει χειρότερα. Ο Αχιλλέας τη πάει με το ζόρι για ένα γενικό τσεκ-απ. Ο Πάτροκλος έχει πάει στην Κύπρο και συναντιέται κρυφά με τη Δήμητρα, ενώ ο Σήφης είναι έξαλλος με την Αναστασία η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να του δυσκολέψει κάθε επαφή του με την Άλκηστη. Κι ενώ ο Μηνάς συνεχίζει να λέει ψέματα στη Βασιλική και ξανακάνει εξετάσεις, ο Ροκάκης καραδοκεί. Ο Χρήστος διώχνει οριστικά την Αλίκη από την Κύπρο και ο Διαμαντής με δόλο καταφέρνει να πείσει τη Δάφνη να καταθέσει υπέρ της αθωότητάς του στο δικαστήριο που θα γίνει. Και στο μεταξύ, το μυστήριο για το ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μύρος, έχει στοιχειώσει τη Δάφνη που αποφασίζει να τον μεθύσει, μήπως και τον κάνει να ανοίξει το στόμα του και να μιλήσει.

Μπρούσκο Επεισόδιο 568 Πέμπτη 9/6/16 Mprousko,
Ο φόβος μην αποκαλυφθεί το «μυστικό» της, κάνει τη Μελίνα να φέρεται περίεργα, βάζοντας τον Αχιλλέα σε ανησυχία για την υγεία της. Ο Πάτροκλος τρομοκρατεί την Αλεξάνδρα, προκειμένου να μη πει πουθενά ότι τον είδε να βγαίνει απ' το ξενοδοχείο με την Δήμητρα. Η Χρυσάνθη, ανησυχώντας για τον γιο της, ζητάει τη βοήθεια του Παύλου και του Μάρκου, θέλοντας να μάθει ποιοι είναι οι τοκογλύφοι στη περιοχή, ενώ παράλληλα ο Διαμαντής ρωτάει ευθέως τον Τζιράκη αν αυτός δάνεισε τον Πάτροκλο. Η Δάφνη, βάζει την Κωνσταντίνα να «ψαρέψει» τον Μάρκο σχετικά με τη νέα του σχέση. Παρόλα τα εμπόδια γύρω του, ο Σήφης δεν το βάζει κάτω κι εξακολουθεί να πολιορκεί την Άλκηστη. Στο μεταξύ, οι Ματθαίοι ετοιμάζονται να κατέβουν στα Χανιά, ενόψει των συζητήσεων μιας πιθανής συνεργασίας τους με τους Ιταλούς, προς μεγάλη χαρά της Μελίνας που κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για την παραμονή της στη Κρήτη. Η τυχαία συνάντηση όμως με τον Στέφανο, τον κοσμηματοπώλη, φίλο του Αχιλλέα, θα τη φέρει σε τρομερή αμηχανία... για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει…

Μπρούσκο Επεισόδιο 569 Παρασκευή 10/6/16 Mprousko,
Ο κοσμηματοπώλης, φίλος του Αχιλλέα παρατηρεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το μενταγιόν «Μπρούσκο» που φοράει η Μελίνα στο λαιμό, ενώ η ίδια δείχνει να τυραννιέται από ένα μυστικό που την έχει στοιχειώσει. Ο Σήφης, ενημερώνεται απ' τον αστυνόμο για τη πιθανή παρουσία του Ροκάκη στα Χανιά, αλλά δεν δίνει σημασία μιας κι η είδηση στηρίζεται σε αναξιόπιστες καταθέσεις μαρτύρων. Ο Πάτροκλος, ο Τζιράκης κι ο μυστηριώδης άντρας, συνεχίζουν τις επαφές με τον Σέρτζιο Σπαλέτι, προκειμένου ν' αρπάξουν τη δουλειά απ' το συνεταιρισμό Ματθαίων-Γιαννακάκηδων, τη στιγμή που οι Ματθαίοι ανυποψίαστοι φτάνουν στα Χανιά. Η Δάφνη, η Κωνσταντίνα κι η Γεσθημανή, επιχειρούν ν' ανοίξουν δια της πλαγίας οδού, τα μάτια της Βασιλικής, σχετικά με τη στειρότητα του Μηνά. Ο εριστικός τρόπος του Παύλου, βγάζει τον Ματθαίο εκτός ελέγχου κι οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια παρουσία της Αναστασίας. Στο μεταξύ ο Σήφης, εξακολουθεί να διεκδικεί την Άλκηστη, φτάνοντας σε ακρότητες, ενώ παράλληλα ο Μηνάς μπαίνοντας σπίτι του, δέχεται την επίθεση του Ροκάκη.

Mprousko νεα επεισοδια 570-571-572-573-574

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου