ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ επεισόδια 1 - 2 - 3 - 4 -5 Prodosies
Προδοσίες επεισόδιο 1
Γίνεται η καθέλκυση του πλοίου Μάρκος του εφοπλιστή Τίμου Παυλίδη. Παρίσταται με τη γυναίκα του Κλάιρη με τον γιο τους Μάρκο και την κόρη του από προηγούμενη γυναίκα την Λούση.Στην δεξίωση η Λούση επιτίθεται στην μητριά της με την συμπαράσταση του δικηγόρου της εταιρείας του Πέτερ με τον οποίον έχουν ερωτική σχέση και ετοιμάζουν μαζί επιχειρηματικά σχέδια ενάντια στον πατέρα της . Παρόντες στην δεξίωση ο αρχικαπετάνιος της εταιρείας, Ανδρέας Μαντάς με τους δυο γιους του Άρη και Στέφανο. Η γιορτή εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς ακολουθεί η απαγωγή του Μάρκου. Απαγωγέας ο νονός της ρώσικης μαφίας Ντιμιτριι Πετκώφ, που επιδιώκει να εκβιάσει τον Παυλίδη και να χρησιμοποιήσει το νέο πλοίο για τις βρώμικες δουλειές του.Η σχέση του Μάρκου με την κόρη της μαγείρισσας Μαρίνα , και η πρόσκλησή της στη δεξίωση, σκιάζει τη γιορτή και φέρνει στο φως τη σύγκρουση του Μάρκου με τους δικούς του. Στο νοσοκομείο της Λεμεσού η γυναίκα του Στέφανου Μυρτώ , μια νέα και όμορφη γιατρός, μαθαίνει ότι θα αποκτήσει το μωρό που τόσο επιθυμούσε. Ο άντρας της όμως σχεδιάζει να την εγκαταλείψει και να ξεκινήσει μια καινούρια αρχή με την ερωμένη του Ζωή. Ο Άρης μαθαίνει ότι ο Στέφανος σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη Μυρτώ και τσακώνεται μαζί του άγρια. Η Λούση με τον Πέτερ ετοιμάζουν το τελευταίο τους χτύπημα στον Παυλίδη για να τον αναγκάσουν να δεχτεί τα σχέδιά τους.

Προδοσίες επεισόδιο 2
Ο Άρης επισκέπτεται τη Ζωή, για να την πληροφορήσει για την εγκυμοσύνη της Μυρτώς. Εκεί ανακαλύπτει ότι πρόκειται για την ίδια κοπέλα, που είχε ερωτευτεί παράφορα δύο χρόνια πριν. Η Ζωή αντιδρά σχετικά με το Στέφανο: Αποφασίζει να τον εγκαταλείψει οριστικά. Ο Στέφανος τη βρίσκει και προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά μάταια.Ο Μάρκος φυλακίζεται σε ένα σκάφος. Ο Παυλίδης προσποιείται ότι δέχεται τους όρους των απαγωγέων και καταφέρνει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δικούς του και ζητάει να εντοπίσουν το γιο του και καλεί την αστυνομία. Η Λούση και ο Πέτερ ανατρέπουν τα σχέδια του πατέρα τους με ανεπανόρθωτες συνέπειες που είναι η έκρηξη του σκάφος που βρίσκεται ο Μάρκος.

Προδοσίες επεισόδιο 3
Μετά την έκρηξη στο σκάφος, όπου κρατείται ο Μάρκος, Ο Παυλίδης παθαίνει καρδιακή προσβολή και επιβεβαιώνεται ότι ο Πέτερ παίζει διπλό παιχνίδι. Η Λούση ανησυχεί για την τύχη του αδερφού της, Μάρκου. Ο Πέτερ σε μια ερωτική τους συνάντηση την καθησυχάζει και εκείνη πείθεται, αφού αναλαμβάνει ενεργά την ναυτιλιακή εταιρία του πατέρα της.Η Μαρίνα ζει μόνη το δικό της δράμα: Μέσα στην αγωνία και την αβεβαιότητα, μαθαίνει ότι είναι έγκυος . Ο Στέφανος αποφασίζει να φύγει για την Μυτιλήνη, όπου νομίζει ότι έχει καταφύγει η Ζωή, που έχει εξαφανιστεί, και αφήνει στο σκοτάδι τη Μυρτώ σχετικά με τις πραγματικές του προθέσεις.Η Λούση και ο εραστής της Πέτερ συμβουλεύουν τον Παυλίδη να παραδοθεί άνευ όρων στον Ρώσο μαφιόζο Πετκώφ. Η Νάντια, που «ξέρει» για την παράνομη σχέση του Στέφανου , προσπαθεί να το πει στη Μυρτώ η οποία δε θέλει να δει την αλήθεια.

Προδοσίες επεισόδιο 4
Η παράδοση του Μάρκου στον πατέρα του τον Παυλίδη γίνεται με ανταμοιβή την μεταφορά όπλων με το πλοίο του Παυλίδη, ο οποίος ζητάει τη βοήθεια του αρχικαπετάνιου Ανδρέα που δέχεται να τον βοηθήσει.Η Λούση όντως ερωτευμένη στο παρελθόν με τον Άρη, απαιτεί να είναι εκείνος καπετάνιος στο παράνομο ταξίδι. Ο Πέτερ ζηλεύει γιατί θέλει την Λούση δικιά του για να την χρησιμοποιήσει στις βρώμικες δουλειές του.Η Ζωή, που κρύβεται στο κότερο του Πετκώφ, μαθαίνει το βρώμικο του παιχνίδι και προειδοποιεί τον Άρη να προσέχει στο ταξίδι . Η συνάντηση αναθερμαίνει τον έρωτά τους που δεν έχει σβήσει ποτέ. Ο Στέφανος προσπαθεί να πει στη Μυρτώ ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει, αλλά τελευταία στιγμή το μετανιώνει και αρχίζει να ψάχνει ξανά τη Ζωή, που δεν έφυγε ποτέ από την Κύπρο.

Προδοσίες επεισόδιο 5
Η Λούση επιβάλει στον Παυλίδη να πάρει το Άρη σαν Β' καπετάνιο παρά τη θέληση του πατέρα του Ανδρέα. Εκείνη αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του και του το δείχνει.Ο Πέτερ δεν θέλει με τίποτα αυτήν την ερωτική συνεύρεση και αντιδρά έντονα. Η Ζωή ζητάει από τον Άρη να την πάρει μαζί του στο ταξίδι, ενώ ο Στέφανος, που δε βρίσκει τη Ζωή, ζητάει από τον Άρη να τον βοηθήσει να την εντοπίσει. Ο Άρης αντιμετωπίζει δίλημμα αν πρέπει να του πει την αλήθεια για τη Ζωή ή να τη διεκδικήσει, αφού αντιλαμβάνεται ότι την έχει ερωτευτεί ξανά. Ο Μάρκος αφήνεται επιτέλους ελεύθερος. Κι ενώ οι δικοί του πανηγυρίζουν, η Μαρίνα τον συναντά, χαίρονται τον έρωτά τους, αλλά εκείνη ψάχνει τον τρόπο να του πει για την εγκυμοσύνη όμως δειλιάζει. Η απουσία του Στέφανου οδηγεί την Μυρτώ κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με τον δημοσιογράφο Παύλο Μαρτίνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου