Μπρούσκο επεισόδιο 673
Ο Σήφης αψηφά τα παρακάλια της Άλκηστις και πηγαίνει αμέσως στο σπίτι του πατέρα του, ώστε να ηρεμήσει την κόρη του την Στεφανία. Την ίδια στιγμή η Στέλλα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ξανά τις φοβίες που είχε ύστερα από τον εγκλωβισμό που είχε μέσα στο ασανσέρ.Η Μαρίνα πιέζει για τα καλά τον πατέρα της τον Νεκτάριο, μιας και δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι στη ζωή του υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα εκτός της μητέρας της αλλά και άλλο ένα παιδί. Ο Πάτροκλος ξεφεύγει ακόμα μία φορά και το μίσος του για τον Σήφη θα τον φέρει αντιμέτωπο και θα έχει έναν άσχημο καβγά με τον Διαμαντή. Παράλληλα η Δάφνη είναι έξω φρενών με τον Χαρίδημο μιας και έχει καταλάβει ότι εκείνος παίζει τόσο με τη μητέρα του Μύρου, αλλά και με την Γεσθημανή. Οι τρεις κοπέλες που δουλεύουν στο σπίτι του Μύρου θα παρασύρουν τον Μηνά μέσα στην έπαυλη όπου και θα τον κάνουν τύφλα στο μεθύσι για να καταφέρουν και να του πάρουν όσες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν που είχε η Δάφνη στη ζωή της.Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά φαίνεται ότι η Μελίνα και ο Αχιλλέας κατάλαβαν ότι μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Ο Σήφης είναι αποφασισμένος για όλα και έτσι χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα παίρνει το όπλο του και πηγαίνει στο γραφείο του Αλκιβιάδη και είναι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση μαζί του!

Μπρούσκο επεισόδιο 674
O Σήφης βρίσκεται μέσα στο γραφείο του Αλκιβιάδη και του λέει ότι του δίνει διορία δύο μέρες, ώστε να προχωρήσει το διαζύγιό του μαζί με την Άλκηστη. Ο Πάτροκλος θα εκμεταλλευθεί για δικό του συμφέρον όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί βάζοντας στο μυαλό του Αλκιβιάδη ότι η Μελίνα και ο Αχιλλέας ξέρουν πού κρύβεται ο Σήφης με την Άλκηστη.Ο Αλκιβιάδης έξω φρενών θα πάει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και θα προκαλέσει επεισόδια. Βάζει το πιστόλι του στο κεφάλι του Αχιλλέα ώστε εκείνος να του αποκαλύψει πού βρίσκεται το παράνομο ζευγάρι.Την ίδια στιγμή ο Μηνάς εξακολουθεί και είναι μέσα στην έπαυλη του Μύρου μεθυσμένος και παρέα με τη Δάφνη θα κάνουν ότι μπορούν ώστε η Βασιλική να μην μάθει ότι εκείνος ήταν κλεισμένος όλες αυτές τις ώρες που έλειπε με τις τρεις κοπέλες από την έπαυλη του Μύρου.Παράλληλα οι τρεις κοπέλες φαίνεται ότι κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους και έμαθαν τα πάντα όσον αφορά το μαύρο παρελθόν της Δάφνης και είναι αποφασισμένες να τα αποκαλύψουν όλα στον Μύρο και να καταφέρουν να τον χωρίσουν από τη Δάφνη. Η Δήμητρα κατάφερε να στρέψει ενάντια στον πατέρα της την Μαρίνα, αλλά και ο Νεκτάριος παίρνει δραστικά μέτρα. Έτσι λοιπόν της επιτίθεται και την φέρνει αντιμέτωπη με τις ευθύνες της, μιας και θα τις επιτεθεί με τις πιο σκληρές κατηγορίες. Ένα άσχημο γεγονός θα γίνει μέσα στη σειρά μιας και η Κορίνα θα χάσει το παιδί που περιμένει στον τέταρτο μήνα κύησης και θα κατηγορήσει τον Χρήστο ότι ευθύνεται γι' αυτό. Έτσι θα του ζητήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σαν αποζημίωση για όλα όσα πέρασε εξαιτίας του, αλλιώς θα πάει στην Αλίκη και θα τα αποκαλύψει όλα!

Μπρούσκο επεισόδιο 675
H Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα είναι σοκαρισμένοι μπροστά στη θέα του όπλου του Αλκιβιάδη να τους απειλεί. Η Άλκηστις βρίσκει μια προσωρινή στέγη μέσα στο σπίτι της Αναστασίας μιας και ο Σήφης θα πρέπει να λείψει επειγόντως για ένα ταξίδι αστραπή στην Ιταλία. Μέσα στην διαμάχη του Σήφη και του Αλκιβιάδη μπαίνει και ο Διαμαντής και παίρνει το μέρος του ανιψιού του και λέει του Αλκιβιάδη να μείνει στην άκρη, αλλιώς θα έχει να λογαριαστεί μαζί του.Η Δάφνη φαίνεται ότι ζει μέσα σε έναν εφιάλτη μιας και οι τρεις κοπέλες δείχνουν αποφασισμένες να καταστρέψουν το γάμο της με τον Μύρο μιας και θα του τα αποκαλύψουν όλα. Πριν το κάνουν όμως αυτό θα στείλουν κάποια ανώνυμα γράμματα. Ο Μηνάς καταφέρνει να θυμηθεί ότι εκείνος ήταν αυτός που τα αποκάλυψε όλα στις τρεις κοπέλες μέσα στο μεθύσι του. Έτσι ο Μηνάς παίρνει την απόφαση να της εκδικηθεί με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.Η Χρυσάνθη βρίσκεται για ακόμα μία φορά μέσα σε ένα μεγάλο δίλημμα μιας και ο Πάτροκλος ξεσπά συναισθηματικά απέναντι της και εκείνη διχάζεται μπροστά στην μητρική αγάπη, αλλά και στην λογική που δείχνουν ότι ο Πάτροκλος είναι ένα κάθαρμα. Ο Πάτροκλος με τον Αλκιβιάδη σχεδιάζουν να βγάλουν μέσα από το σπίτι της Αναστασίας την Άλκηστη με το ζόρι.

Μπρούσκο επεισόδιο 676
Mία άσχημη συμπλοκή γίνεται με τους ανθρώπους του Αλκιβιάδη και με τα πρωτοπαλίκαρα της Αναστασίας έξω από το σπίτι της με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν πυροβολισμούς. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Αλκιβιάδη και τον Πάτροκλο να οπισθοχωρούν ύστερα από την συμπλοκή που έγινε. Αυτή η συμπλοκή θα φτάσει γρήγορα στα αυτιά του Διαμαντή και όταν το μάθει ότι ο Πάτροκλος ήταν μαζί με τον Αλκιβιάδη γίνεται άγριο θηρίο και απειλεί θεούς και δαίμονες, ώστε να καταφέρει και να προστατέψει την Αναστασία.Ο Αχιλλέας γνωρίζει πλέον ότι ο Πάτροκλος και ο Αλκιβιάδης είναι δύο επικίνδυνα άτομα που δεν διστάζουν να σκοτώσουν και φοβάται να αφήσει πλέον μόνη της την Μελίνα στα Χανιά. Η Στέλλα πλέον με μαθηματικούς ρυθμούς επιστρέφει ξανά στον παλιό της χαρακτήρα που ήταν γεμάτος φοβίες για τα πάντα. Την ίδια ώρα η Δήμητρα ξεφτιλίζει την Αλεξάνδρα δημοσίως και την ταπεινώνει με τα λόγια που της λέει. Ο Χαρίδημος πιστεύει ότι η Κωνσταντίνα τον απατά με τον χασάπη και εκείνος ξεκινά να διεκδικεί ξανά την Γεσθημανή. Η αντίδραση του Χαρίδημου απέναντι στον Μανούσακα που πλέον έχει ανοίξει το χασάπικο είναι άσχημη αλλά και απρόβλεπτη. Οι τρεις κοπέλες που δουλεύουν στο Μύρο θα φροντίσουν πάρα πολύ γρήγορα να τον ενημερώσουν για το σκοτεινό και αμαρτωλό παρελθόν που είχε η Δάφνη πριν εκείνη καταφέρει να του αποκαλύψει τα πάντα. Το μίσος που έχει η Δήμητρα για την οικογένειά του Νεκτάριου αρχίζει και θεριεύει μέσα της και δεν σταματά σε τίποτα ούτε καν όταν μαθαίνει ότι η Μαρίνα έχει εξαφανιστεί!.

Μπρούσκο επεισόδιο 677
H κόρη του Νεκτάριου εξαφανίζεται και όλοι βγαίνουν έξω, ώστε να την ψάξουν. Δυστυχώς οι έρευνες τους είναι άκαρπες και η Μαρίνα εξακολουθεί να είναι άφαντη. Η Δήμητρα είναι εξοργισμένη και θα κατηγορεί τον Νεκτάριο και την οικογένειά του για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Μαρίνας. Η Δήμητρα είναι ένας πραγματικός οχετός και κυρίως κατηγορεί ευθέως την Αλεξάνδρα και όταν την συναντά σε δημόσιο χώρο δεν χάνει την ευκαιρία, ώστε να την ξεφτιλίσει με τα λόγια της μπροστά σε όλον τον κόσμο και με τον χειρότερο δυνατό τρόπο που θα μπορούσε. Αυτό έχει σαν συνέπεια να κάνει τον Νεκτάριο άγριο θηρίο, μιας και φτάνει στα όριά του με την Δήμητρα να της επιτίθεται και να της υπενθυμίζει τι έχει κάνει εκείνη.Ο Μύρος είναι έκπληκτος με όλα όσα έχει μάθει και αρνείται να πιστέψει ότι η Δάφνη έκανε αυτό το επάγγελμα στο παρελθόν. Η Δάφνη από την άλλη δεν δείχνει να κάνει πίσω και παραδέχεται ότι το έχει κάνει, αλλά υπερασπίζεται και την ειλικρινή της αγάπη για εκείνον. Παρόλα αυτά τους βλέπουμε να καβγαδίζουν και να παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν. Η Δάφνη θα αναγκαστεί να πάρει όλα τα πράγματα της από την έπαυλη του Μύρου και να φεύγει από κει πέρα βρίσκοντας προσωρινή στέγη στο σπίτι της Μελίνας.Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Χαρίδημος καυγαδίζει και πιάνετε στα χέρια με τον χασάπη και τον κατηγορεί ότι όλο αυτό τον καιρό την έπεφτε στην Κωνσταντίνα. Ο χασάπης όμως ομολογεί ότι εκείνος που την έπεφτε ήταν η Κωνσταντίνα σε εκείνον αφήνοντας άναυδο τον Χαρίδημο. Έτσι πληγωμένος και προδομένος ο Χαρίδημος θα πάει να βρει γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά της Γεσθημανής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου