Επεισόδιο 36
Η Μελέκ δεν πιστεύει στα μάτια της όταν βλέπει την Ελίφ στο καφέ.
Ενώ πλησιάζει για να την αγκαλιάσει, βλέπει τον Σελίμ και συγκρατείται.
Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ μιλάνε με τον Ερκούτ και μετά κάνουν όνειρα.
Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν ανακαλύπτει ότι το κολιέ είναι ψεύτικο.
Ζητάει διορία άλλη μια μέρα από τον Βεϊσέλ για να συγκεντρώσει τα χρήματα.
Μαλώνει την Γκόντζα αλλά αποφασίζει να τη συγχωρέσει καθώς ξέρει όλα της τα μυστικά.
Όμως δεν μπορεί να βρει τα χρήματα και δεν μπορεί να σκεφτεί μια λύση.
Ο Κενάν θυμάται ότι κάποτε είχε πάει με το αυτοκίνητο του τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της και αποφασίζει να πάει ξανά εκεί. Ρωτώντας διάφορα τους γείτονες μαθαίνει πως και η Μελέκ μένει σε εκείνο το σπίτι.
Ο Κενάν βρίσκει τη Ζεϊνέπ και της δίνει ένα μήνυμα για τη Μελέκ.
Η Τουγκτσέ και η Ελίφ, είναι δυστυχισμένες επειδή είναι αναγκασμένες να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο.
Η γκρίνια της Τουγκτσέ δεν έχει τελειωμό και η αδιαφορία της μητέρας της, την κάνει να θυμώνει ακόμα περισσότερο.
Η κακή διάθεση της Τουγκτσέ και τα ξεσπάσματά της αναστατώνουν το σπίτι και όλοι κατηγορούν για την κατάσταση της μικρής την Αρζού.Η Αϊσέ δεν έχει καταλάβει ότι η Τουγκτσέ έχει διώξει την Ελίφ από το δωμάτιο της και την έχει κλειδώσει έξω στο μπαλκόνι. Η Ελίφ φοβάται και κρυώνει.
Η Ιπέκ βρίσκει τελικά την Ελίφ και την παίρνει μαζί της στο δωμάτιο της.
Η Τουγκτσέ θυμώνει όταν ανακαλύπτει πως η Ελίφ πέρασε το βράδυ μαζί με τη θεία της.
Η Σεϊντά εξακολουθεί να βλέπει κρυφά το αγόρι της και μαζί σχεδιάζουν πως θα πάρουν λεφτά από τον Μουράτ…

Επεισόδιο 37
Η Αρζού σοκάρεται όταν βλέπει το αυτοκίνητο του Κενάν μπροστά από το σπίτι του Βεϊσέλ. Αρχικά πιστεύει ότι ο άντρας της συνεχίζει τη σχέση του με τη Μελέκ αλλά στη συνέχεια θυμάται πως η Μελέκ δεν μένει πια σπίτι της.
Δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί ο Κενάν.
Όταν συναντά τον Βεϊσέλ, η Αρζού του δίνει τα μισά χρήματα, που του είχε υποσχεθεί.
Ο Κέναν είναι έξαλλος και θέλει να τηλεφωνήσει στη Μελέκ και να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματά του. Έχει βαρεθεί να βλέπει την Αρζού να συμπεριφέρεται σε όλους με ασέβεια και έχει μαζί της έναν μεγάλο καυγά.
Η Αλιγιέ νιώθει την ένταση ανάμεσα στην Αρζού και τον Κενάν και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Τους λέει αυστηρά πως θα πρέπει να λύσουν γρήγορα τα προβλήματα στον γάμο τους ώστε να μην διαταραχθεί η ισορροπία της οικογένειας.
Η Τουγκτσέ είναι θυμωμένη με την Ιπέκ επειδή επέτρεψε στην Ελίφ να κοιμηθεί μαζί της. Η ζήλια της για την Ελίφ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα.
Η Ελίφ αρρωσταίνει επειδή έμεινε στο κρύο.
Στο παραμιλητό από τον υψηλό πυρετό ζητάει τη μητέρα της.
Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να καταλάβει πως κατάφερε ο Κενάν να βρει το σπίτι τους και να το συνδέσει με τη Μελέκ.
Πιστεύει πως ο Κενάν, ο οποίος δεν έχει ιδέα για όσα συμβαίνουν γύρω του, είναι άδικος με τη Μελέκ και φοβάται πως θα επιστρέψει ξανά για να τη βρει.
Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο καφέ, μιλάει στη Μελέκ για το περιστατικό και προσπαθεί να την πείσει να συναντηθεί με τον Κενάν.
Η Μελέκ πιστεύει πως ο Κενάν τα έχει μάθει όλα και πανικοβάλλεται. Τηλεφωνεί αμέσως στην Αϊσέ. Δεν ξέρει τι να κάνει και δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να τον συναντήσει.
Η Αϊσέ ξαφνιάζεται με όσα της λέει η Μελέκ αλλά δεν πιστεύει πως ο Κενάν έχει ανακαλύψει την αλήθεια. Η Αϊσέ φροντίζει ταυτόχρονα και την Ελίφ, που έχει πυρετό.
Ο Ερκούτ πηγαίνει στη σχολή της Ζεϊνέπ και την παρενοχλεί ξανά αλλά αυτή τη φορά η Ζεϊνέπ τον βάζει στη θέση του.
Η Πελίν βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Ερκούτ μαζί και λέει στον Σελίμ πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.
Ο Σελίμ προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος και να μην προδώσει τα αληθινά του αισθήματα αλλά είναι πολύ αναστατωμένος.
Ανυποψίαστος για την παγίδα, που του έχει στήσει η Σεϊντά, ο Μουράτ της δίνει τα χρήματα, που του είχε δώσει ο πατέρας του…

Επεισόδιο 38
Όταν η Μελέκ δεν εμφανίζεται στη συνάντηση με τον Κενάν, εκείνος θυμώνει. Και εξοργίζεται όταν συνειδητοποιεί πως τον έχει ακολουθήσει η Αρζού.
Η Μελέκ αποφασίζει να συναντήσει τον Κενάν αλλά όταν πηγαίνει να τον πλησιάσει, έρχεται η Αρζού. Η Μελέκ μετανιώνει και πιστεύει πως το ζευγάρι έχει έρθει μαζί.
Η Μελέκ δεν μπορεί να βγάλει στιγμή την Ελίφ από το μυαλό της. Τηλεφωνεί στην Αϊσέ και της ζητάει να την φέρει κοντά της. Η Μελέκ περιμένει με ανυπομονησία να δει την κόρη της.
Η Αϊσέ προσπαθεί να ηρεμήσει τη Μελέκ. Συνειδητοποιεί πως η Αρζού ακολούθησε τον Κενάν και υπόσχεται στη Μελέκ να της φέρει την Ελίφ.
Η Τουγκτσέ ζηλεύει την Ελίφ, που αρρώστησε και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Προσπαθεί να αρρωστήσει για να κερδίσει την προσοχή της οικογένειας.
Η Αρζού πανικοβάλλεται όταν δεν μπορούν να βρουν την Ελίφ.
Η Αλιγέ λέει στην Αρζού πως δεν της αρέσει καθόλου, που τελευταία εξαφανίζεται για ώρες από το σπίτι.
Η Αρζού όμως της απαντάει πως δεν θα έπρεπε να ανησυχεί για εκείνη αλλά για τον Κενάν και η Αλιγιέ ξαφνιάζεται. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Κενάν ήρθε μαζί με την Αρζού στο ραντεβού του με τη Μελέκ. Αν και δεν θέλει να αφήσει μόνη της τη Μελέκ είναι αναγκασμένη, αφού πρέπει να πάει στη σχολή της.
Ο Μουράτ εξακολουθεί να τρέχει πίσω από την Σεϊντά, αγνοώντας τα ψέματά της.
Ενώ πίνουν τσάϊ στο καφέ, ο Μουράτ βλέπει τη Ζεϊνέπ και την ακολουθεί και ανακαλύπτει πως εξακολουθεί να πηγαίνει στη σχόλη της.
Η Ζεϊνέπ τον πείθει να μην πει τίποτα στον πατέρα τους.
Η Πελίν βλέπει τη Ζεϊνέπ να μιλάει με τον Μουράτ, παρεξηγεί την κατάσταση και ενημερώνει σχετικά τον Σελίμ.
Βλέποντας τον Μουράτ να τραβάει τη Ζεϊνέπ, ο Σελίμ τσακώνεται μαζί του. Ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως ο Μουράτ είναι ο αδελφός της. Ο Βεϊσέλ πιέζει τον Ερκούτ για την έναρξη της νέας επαγγελματικής τους περιπέτειεας αλλά ο Ερκούτ πιστεύει πως ο Βεϊσέλ δεν έχει αρκετό κεφάλαιο για να προχωρήσουν.Έτσι, ο Βεϊσέλ εκβιάζει την Αρζού και ζητάει και άλλα χρήματα…

Επεισόδιο 39
Η Αρζού δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και απελπίζεται.
Όλοι στο σπίτι αναζητούν την Ελίφ αλλά συνειδητοποιούν πως έχει εξαφανιστεί και η Αϊσέ.
Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Κενάν ξέρει την αλήθεια.
Βρίσκεται σε ταραχή και ουρλιάζει σε όλους στο σπίτι.
Η Αϊσέ παίρνει την Ελίφ μακριά από το κτήμα και την πηγαίνει στη μητέρα της.
Είναι χαρούμενη που η Μέλεκ και η Ελίφ ενώθηκαν ξανά αλλά ανησυχεί για το τι θα πει όταν επιστρέψει στο κτήμα. Η Μελέκ ζητάει από το αφεντικό της να επιτρέψει να μείνει κοντά της η Ελίφ και εκείνος δέχεται, κάνοντας και τις δύο πολύ ευτυχισμένες.
Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή είναι στην αγκαλιά της μητέρας της αλλά έχει ακόμα πυρετό.
Όταν η Αϊσέ λέει ότι πήγε την Ελίφ στη μητέρα της, η Αρζού γίνεται έξαλλη. Η Αρζού έρχεται αντιμέτωπη με την Αϊσε και της λέει πως ξέρει ότι η Ελίφ είναι κόρη της Μελέκ. Προσπαθεί να ανακαλύψει τι σκοπό έχουν αλλά δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει όσα της λέει η Αϊσέ. Ο Κενάν πιάνει την Αρζού να ουρλιάζει στην Αϊσέ. Της ζητάει να φέρεται καλά στην Αϊσέ διαφορετικά θα έχει να κάνει μαζί του. Ο Κενάν ζητάει συγνώμη στην Αϊσέ εκ μέρος της Αρζού. Η Αρζού ανησυχεί όταν δεν μπορεί να βρει τον Κενάν το επόμενο πρωί.Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Όταν ο Χουσνού της λέει πως είδε τα ξημερώματα τον Κενάν να φεύγει από το κτήμα με αποσκευές, η Αρζού καταρρέει. Ο Μουράτ δεν λέει στον πατέρα του πως η Ζεϊνέπ πηγαίνει ακόμα στη σχολή της αλλά απειλεί την αδελφή του πως αν δεν παρατήσει τις σπουδές της, θα πει την αλήθεια στον Βεϊσέλ.Η Ζεϊνέπ νιώθει πως ζει έναν εφιάλτη και δεν ξέρει τι να κάνει…

Επεισόδιο 40
Η Αρζού πιστεύει πως ο Κενάν πήγε να βρει τη Μελέκ και λιποθυμάει.Όλοι τρομοκρατούνται από την αντίδραση της και όταν συνέρχεται τους λέει πως ο Κενάν πήρε τις βαλίτσες του και έφυγε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.
Η Τουγκτσέ, η οποία είχε χαρεί με την αναχώρηση της Ελίφ, βάζει τα κλάματα επειδή η μαμά της λιποθύμησε και ο μπαμπάς της έφυγε.Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει, ο Βεϊσέλ καλεί την Αρζού για να της ζητήσει χρήματα αλλά δεν μπορεί να τη βρει. Όταν δεν απαντάει στα επίμονα τηλεφωνήματα του και η Γκόντζα, γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να πάει στο κτήμα.
Όταν η Αρζού του λέει πως η Μελέκ, η Ελίφ και ο Κενάν έχουν όλοι τους εξαφανιστεί, εκείνος δείχνει έκπληκτος.
Μαζί με τον Μουράτ αποφασίζουν να ακολουθήσουν τη Ζεϊνέπ, ελπίζοντας πως θα τους οδηγήσει στη Μελέκ και την Ελίφ.
Η Αλιγιέ τηλεφωνεί στον Κενάν και εκείνος της εξηγεί πως είναι εκτός πόλης για δουλειές.
Η Αλιγιέ εξηγεί την κατάσταση στην Αρζού και προσπαθεί να την ηρεμήσει.
Η Ζεϊνέπ χαίρεται όταν βλέπει την Ελίφ. Όταν εμφανίζεται ο Ερκούτ στο καφέ, η Ζεϊνέπ θυμώνει και με ευγενικό τρόπο τον διώχνει.
Ο Σελίμ απολογείται στη Ζεϊνέπ για τον καυγά του με τον Μουράτ. Όταν η Πελίν βλέπει τον Μουράτ στη σχολή καταλαβαίνει ότι ψάχνει τη Ζεϊνέπ και του δίνει τη διεύθυνση του καφέ, στο οποίο δουλεύει. Ο Βεϊσέλ πιέζει τη Ζεϊνέπ να μιλήσει αλλά εκείνη δεν λέει κουβέντα. Ο Ερκούτ όμως του αποκαλύπτει πως η Μελέκ δουλεύει στο ίδιο καφέ με τη Ζεϊνέπ.
Η Μέλεκ πηγαίνει την Ελίφ στο γιατρό. Η κοπέλα δουλεύει και φροντίζει ταυτόχρονα την κόρη της. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Σελίμ στο καφέ και θυμάται πόσο τους είχε βοηθήσει στο παρελθόν εκείνη και τον Κενάν.
Όταν η Μελέκ μαθαίνει πως ο Βεϊσέλ ήταν στο καφέ, τρομοκρατείται και αποφασίζει να παραιτηθεί από τη δουλειά της.
Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή είναι κοντά στη μητέρα της αλλά όταν ακούει ότι ο πατριός της ήταν στο καφέ, φοβάται πως θα πρέπει να μείνει ξανά μακριά της…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου