Κάτι χωρισμένα παλικάρια επεισόδιο 41
Στο επεισόδιο της σειράς Κάτι χωρισμένα παλικάρια βλέπουμε την Χριστίνα πιάνει στα πράσα τον Ευτύχη να φιλιέται με τη Μάρθα και τον χωρίζει. Εκείνος δεν τα βάφει και μαύρα, γιατί έχει μια μεγάλη ευκαιρία να τα ξαναβρεί με τη Μάρθα, την ίδια στιγμή που η Βιολέτα αποφασίζει να χωρίσει οριστικά τον Χριστόφορο.

Κάτι χωρισμένα παλικάρια επεισόδιο 42
Η Βιολέτα ξεκινάει να δουλεύει ως σερβιτόρα στο μαγαζί του Μηνά και δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Η Δανάη ανακαλύπτει ότι τα λουλούδια που της έρχονται τα στέλνει γυναίκα αλλά δεν ξέρει ποια.

Κάτι χωρισμένα παλικάρια επεισόδιο 43
Στο επεισόδιο της σειράς Κάτι χωρισμένα παλικάρια βλέπουμε την Βιολέτα να αποκαλύπτει στη Δανάη και τον Πέτρο ότι τους έβαλε κοριό και ότι αυτό ήταν σχέδιο της Κατερίνας. Το ζευγάρι αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στην Κατερίνα και να την πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Ο Μηνάς μαθαίνει ότι θα έρθει ένας γευσιγνώστης στο Charm.

Κάτι χωρισμένα παλικάρια επεισόδιο 44
Η κριτική για το Charm δημοσιεύεται και έχει τραγικό αντίκτυπο στο μαγαζί. Ο Μηνάς στην απελπισία του ακολουθεί τη συμβουλή του Ευτύχη να οργανώσει βραδιά 'singles'. Ο Αντώνης δεν μπορεί να ξεπεράσει το χωρισμό του με την Πηνελόπη.

Κάτι χωρισμένα παλικάρια επεισόδιο 45
Στο επεισόδιο της σειράς Κάτι χωρισμένα παλικάρια βλέπουμε τον Πέτρο να προσπαθεί να δεχτεί την 'λευκή' σχέση της Δανάης με τον Αποσπερίτη, παρόλο που η ζήλια του είναι μεγάλη.Ταυτόχρονα, ο Αντώνης αποφασίζει να βγάλει πλαστό απολυτήριο στρατού για να καταφέρει να πάει ως καθηγητής στο Ελσίνκι.

Κάτι χωρισμένα παλικάρια επεισόδιο 46
Η θεία Μέλπω ανακοινώνει στους άνδρες ότι πρέπει να εγκαταλείψουν το σπίτι γιατί αποφάσισε να το κάνει γραφείο τελετών. Οι άντρες προσπαθούν να βρουν τρόπους να τη διώξουν και ανακαλύπτουν ότι η Μέλπω είναι προληπτική.

Κάτι χωρισμένα παλικάρια επεισόδιο 47
Η Μέλπω παίρνει κάποια καλά νέα από την Αμερική και δε θεωρεί πια το σπίτι γρουσούζικο. Ανακοινώνει στους άντρες ότι θα πρέπει να φύγουν σύντομα για να αρχίσουν οι εργασίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου