Οι μπράβοι καταφέρνουν να εισβάλουν στο σπίτι της Άννας και να εκτελέσουν την εντολή που έχουν πάρει. Η Μαργκώ μιλάει με τον «Στρατηγό» και αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για την μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Ρίτσαρντ! Η Αμαλία βυθίζεται όλο και περισσότερο στους φόβους της και σιγά σιγά φαίνεται να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Στο μεταξύ, ο Παύλος πάει βαρκάδα με τη Γεωργία, κρυφά από τη Μάρθα! Ο Άγγελος αποφυλακίζεται και ένα τραπέζι στήνεται για την επιστροφή του στην Αίγινα! Ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τη Βέρα να πάει μαζί του στο Μπουένος Άιρες και η πρότασή του την ιντριγκάρει απίστευτα! Την ίδια μέρα της κάνει μια έκπληξη που είναι άκρως δελεαστική, γεγονός που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση..

Η Άννα «διαλυμένη» και φοβισμένη μετά την επίθεση δεν ξέρει τι απόφαση να πάρει… Ο Αλέξανδρος την ψάχνει απεγνωσμένα αλλά εκείνη δεν του απαντάει γιατί δεν είναι σε θέση να του πει την αλήθεια… Ο Άγγελος έχει μια συγκινητική συνάντηση με τον Ορφέα.

Η Βέρα γοητεύεται όλο και περισσότερο από τον Νικόλα… Ο Θεοχάρης αρχίζει να υποπτεύεται πως κάτι υπάρχει στη ζωή της και αποφασίζει να το ψάξει… Ο Σάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριά ποινή, ενώ η Όλγα είναι εγκλωβισμένη σε μια σχέση που δεν θέλει πια. Η Νικόλ καταθέτει αγωγή διαζυγίου, ο Ιωσήφ αρνείται να πιστέψει ότι το εννοεί. Η Άννα παίρνει τη πιο σκληρή απόφαση της ζωής της… μία απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου