Το τρίγωνο Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει στην επιφάνεια πολλές ευθύνες.

ΚΡΙΟΣ
Αρμονική η σημερινή ημέρα στη δουλειά σου, ωστόσο σε κάποιες καταστάσεις θα χρειαστεί να δείξεις ιδιαίτερη διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να λύσεις κάποια προβλήματα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλύτερο σημείο, όμως απέφυγε να κάνεις συναλλαγές που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Πρόσεξε πολλές τις κινήσεις στα αισθηματικά σου, απέφυγε να πεις πράγματα που θα σε εκθέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στη δουλειά σου και προσπάθησε να σημειώσεις πρόοδο σε κάποια σημαντικά ζητήματα. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα αυτής της περιόδου σε έχουν προβληματίσει. Προσπάθησε να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα και να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πολλές και σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σου σήμερα. Θα κάνεις σημαντική πρόοδο και θα βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Ιδανική ημέρα για συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αφορμές για τσακωμούς θα υπάρξουν πολλές σήμερα, για αυτό να είσαι προσεκτική στις συζητήσεις που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη δουλειά σου. Θα δεχθείς σημαντικές οικονομικές προτάσεις, φρόντισε να σκεφτείς πολύ σοβαρά τις επόμενες κινήσεις σου. Τακτοποίησε κληρονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ
Διατήρησε την ψυχραιμία σου σήμερα στη δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει πλέον και μπαίνουν σε μία τάξη. Έχει έρθει όμως η ώρα να επιδιώξεις καλύτερες συμφωνίες που θα ευνοήσουν το πορτοφόλι σου. Να είσαι προετοιμασμένη για σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου πλάνα πάνε βάσει σχεδίου και αυτό σε κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενη. Βρίσκεις τους ρυθμούς σου και αισθάνεσαι πιο άνετα με τους συνεργάτες σου. Έχεις αρκετά έσοδα το τελευταίο διάστημα, όμως είναι συνετό να αποφύγεις τα έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σοβαρές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Θα έχεις σημαντική βοήθεια σήμερα από τους συνεργάτες σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις πολύ στη δουλειά σου. Θα προκύψουν αναπάντεχα έξοδα για αυτό να είσαι προσεκτική με τα οικονομικά σου. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Κάνε καλύτερο προγραμματισμό. Θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο στα επαγγελματικά σου και θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, γεγονός που σε κάνει πολύ χαρούμενη. Προσπάθησε να κάνεις ακόμη καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σου. Θα υπάρξουν κάποια έξοδα για τα οποία δεν είχες προνοήσει κατάλληλα. Μην αφήσεις άλλες εκκρεμότητες. Αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα στον αγαπημένο σου και την οικογένειά σου. Μην τους παραμελείς. Ώρα να αναθερμάνεις τη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάνε έναν καλύτερο προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου και αναθεώρησε τις προτεραιότητές σου έτσι ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις. Μην έχεις μεγάλες οικονομικές προσδοκίες, γιατί θα έχεις αναπάντεχα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από μία ήρεμη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μίλησε του για τα θέλω σου και προσπάθησε να θέσεις και εσύ τα όριά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις κάνει σημαντική πρόοδο στη δουλειά σου και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για μία αλλαγή θέσης (προαγωγή) ακόμη και μία αύξηση, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Φέρσου έξυπνα για να πετύχεις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες. Θα δεχθείς πιέσεις από την οικογένειά σου για την προσωπική σου ζωή και το μέλλον της σχέσης σου. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και κάνε μία αρμονική συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Μαζί με εκείνον θα πρέπει να πάρεις τις τελικές αποφάσεις για τη ζωή σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φρόντισε να λύσεις κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει στη δουλειά σου γιατί όσο τα αφήνεις, τόσο χειρότερα θα γίνονται. Κάνε συζητήσεις για τα οικονομικά σου και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να βελτιώσεις την κατάσταση. Αυτή η αβεβαιότητα που πλανάται στον αέρα δεν σε βοηθά. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου και μοιράσου μαζί του τους προβληματισμούς σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, θα λάβεις κάποια σημαντικά νέα που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία τάξη, φρόντισε να μην χαλάσεις τον προγραμματισμό σου και βγεις εκτός προϋπολογισμού, ειδικά τώρα που τελειώνει ο μήνας και θα έχεις κάποια αναπάντεχα έξοδα. Θα λάβεις σημαντικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σου και το μέλλον της προσωπικής σου ζωής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου