Επεισόδιο 214

Η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως δεν νιώθει έτοιμη να πει την αλήθεια για την Ελίφ και του ζητάει να φέρει τη μικρή σπίτι της. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ συνειδητοποιούν πως κάτι συμβαίνει. Ο Κενάν τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως θέλει να της μιλήσει και πως θα περάσει από το σπίτι της.

Όταν φτάνει εκεί όμως βλέπει το σπίτι της Μελέκ κατεστραμμένο. Βλέποντας αυτή την κατάσταση, ο Σελίμ δεν επιτρέπει στην Ελίφ να κατέβει, της λέει πως η μαμά της πρέπει να πάει σε μια δουλειά και την επιστρέφει στο κτήμα. Ο Κενάν τηλεφωνεί στην αστυνομία και κάνει μια καταγγελία κατά του Νετζντέτ, τον οποίος θεωρεί υπεύθυνο.

Ο Μελίχ φτάνει στο σπίτι της Μελέκ και όταν βλέπει τι έχει συμβεί τη φιλοξενεί στο σπίτι του. Η αστυνομία πηγαίνει στο κτήμα του Νετζντέτ για να τον ρωτήσουν αν γνωρίζει κάτι για το περιστατικό στο σπίτι της Μελέκ. Ο Σελίμ δεν λέει τίποτα στη Ζεϊνέπ για το σπίτι της Μελέκ γιατί δεν θέλει να την αναστατώσει. Ο Μελίχ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ πως όλα θα είναι καλύτερα αν πει την αλήθεια στον Κενάν. Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή όλα θα μαθευτούν.

Η Μελέκ όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Γκόντζα βρίσκει έξω από την πόρτα της ένα ακριβό κολιέ μέσα σε μια κοσμηματοθήκη, που της έχει στείλει ο Νετζντέτ. Εκείνη συνεχίζει να του δίνει πληροφορίες και εκείνος να της στέλνει δώρα. Ο Μουράτ μιλάει με τη Φεριντέ και κανονίζουν την επόμενη μέρα να πάνε για καφέ για να μιλήσουν. Ο Μουράτ της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να της κάνει κακό, μόνο να τη βοηθήσει. Την επόμενη μέρα η Φεριντέ εμφανίζεται στο ραντεβού και εξηγεί στον Μουράτ πως το έσκασε από το σπίτι της επειδή τα αδέλφια της δεν της επέτρεπαν να πάει σχολείο. Όμως και η θεία της, που τη φιλοξενεί, την πιέζει να αφήσει το σχολείο και να πιάσει δουλειά. Ο Μουράτ υπόσχεται να τη βοηθήσει όσο μπορεί…

Επεισόδιο 215

Η Ελίφ αισθάνεται άσχημα επειδή δεν μπορεί να δει τη μητέρα της. Η Τουγτσέ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεσή της λέγοντας πως θα πάνε για να ψωνίσουν σχολικά είδη αλλά η Ελίφ παραμένει θλιμμένη και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι. Η Ζεϊνέπτηλέφωνεί στη Μελέκ και η Ελίφ μιλάει στη μητέρα της. Η Μελέκ εύχεται στην κόρη της καλή πρόοδο στο σχολείο της και η Ελίφ ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή της. Η Μελέκ είναι δυστυχισμένη ενώ ο Μελίχ με τον Κενάν προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να νικήσουν τον Νετζντέτ.

Δεν θέλουν να εμπλέξουν στην υπόθεση τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ γιατί θεωρούν πως οι νεόνυμφοι έχουν αρκετά προβλήματα ήδη να αντιμετωπίσουν. Δεν καταφέρνουν τελικά να κρατήσουν τον Σελίμ μακριά από την υπόθεση. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Μελί να μιλήσει με τη Μελέκ αλλά όσο και αν επιμένει, ο Μελίχκαι η Μελέκ δεν λένε κουβέντα. Του εξηγούν ότι δεν του λένε τίποτα γιατί θέλουν να προστατέψουν την οικογένεια.
Ο Σελίμ αισθάνεται θιγμένος από τα λόγια τους και η κουβέντα καταλήγει σε καυγά. Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της. Βλέποντας πόσο πολύ αναστατώθηκε η Μελέκ, ο Σελίμ αποφασίζει να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση. Η Αρζού σχεδιάζει πως θα συμπεριφερθεί στη δίκη για το διαζύγιο από τον Κενάν. Η Αλιγιέ και η Ιπέκ θέλουν να συνοδεύσουν τον Κενάν στο δικαστήριο αλλά εκείνος δεν το επιτρέπει. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο Κενάν λέει στον δικαστή όσα πέρασε εξαιτίας της Αρζού και δηλώνει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα πλέον.

Η Αρζού πάλι υποστηρίζει πως ποτέ δεν είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα μέχρι τώρα, πως παντρεύτηκαν γιατί ερωτεύτηκαν και επιμένει πως δεν θέλει να χωρίσει από τον άντρα της. Ο Μουράτ συνοδεύει τη Φεριντέ σπίτι. Η θεία της κοπέλας τους βλέπει μαζί και γίνεται έξαλλη. Η Τουλάι θέλει να βοηθήσει τον Βεϊσέλ και να του δώσει μέρος των χρημάτων, που έχει αποταμιεύσει αλλά εκείνος αρνείται. Η Τουλάι αποφασίζει να πλέξει πουλόβερ και να τα πουλάει με την ελπίδα πως με αυτό τον τρόπο θα βγάλουν κάποιο έξτρα εισόδημα. Ο Βεϊσέλ είναι ευτυχισμένος…

Επεισόδιο 216

Η Αλιγιέ και η Ιπέκ συζητούν για το διαζύγιο του Κενάν και της Αρζού και η Τουγτσέ τις ακούει να λένε πως η Αρζού δεν θα γυρίσει ποτέ στο κτήμα. Η μικρή παρεξηγεί τα όσα ακούει και πιστεύει πως η μητέρα της δεν επιστρέφει σπίτι εξαιτίας της γιαγιάς και της θείας της. Θυμωμένη λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως τις μισεί και πως της λείπει η μητέρα της πάρα πολύ ενώ κλαίει απαρηγόρητη.

Η Αρζού λέει στον δικαστή πως απομακρύνθηκε με τον σύζυγό της εξαιτίας της πεθεράς της, η οποία δεν την άφηνε ούτε να δει την κόρη της. Υποστηρίζει πως δεν θέλει να χωρίσει, πως αγαπάει τον Κενάν πολύ και πως θα ήθελε να φύγει από το κτήμα και να κάνει με τον άντρα της μια νέα αρχή. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος μαζί της και φωνάζει πως όλα όσα ισχυρίζεται η Αρζού είναι ψέματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου