Κuzgun (Kοράκι) τουρκικη σειρα greek subs STAR TV
Yapım: Ay Yapım Yapımcı: Kerem Çatay - Pelin Diştaş Yönetmen: Bahadır İnce Senaryo: Burcu Görgün Toptaş - Özlem Yılmaz Oyuncu Kadrosu: Kuzgun: Barış Arduç Dila: Burcu Biricik Derviş: Settar Tanrıöğen Meryem: Hatice Aslan Rıfat: Levent Ülgen Ali: Aytek Şayan Kartal: Caner Şahin Kumru: Ahsen Eroğlu Şeref: Erdal Küçükkömürcü Şermin: İpek Erdem Seda: Derya Beşerler
επεισοδιο 1 https://www.youtube.com/watch?v=fMiyKxBF5uQ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Η σειρά είναι παραγωγή της εταιρείας Ay Yapım, το σενάριό της γράφουν η Özlem Yılmaz και η Burcu Görgün Toptaş, την σκηνοθεσία της αναμένεται να κάνει ο Bahadır İnce και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι ο Barış Arduç και η Burcu Biricik. Η σειρά, που θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, έχει θέμα μια ιστορία γεμάτη αγάπη και εκδίκηση.
Στη σειρά ο Barış Arduç θα υποδύεται τον ρόλο του Kuzgun, ο οποίος περίμενε 20 χρόνια να πάρει εκδίκηση για τον μπαμπά του Yusuf Cebeci, ο οποίος ήταν αστυνόμος. Ο Kuzgun μετά που αποκόπηκε από την οικογένεια του όταν ήταν παιδί, έζησε με διαφορετική ταυτότητα με το όνομα Akça. Ο Kuzgun, που εργάζεται ως σωματοφύλακας, αποφασίζει να πάει στην Κωνσταντινούπολη να πάει εκδίκηση για τον πατέρα του και για αυτά που έζησε στην παιδική του ηλικία. Η Burcu Biricik θα υποδύεται τον ρόλο της Dila Bilgin, του παιδικού έρωτα του Kuzgun. Οι δρόμοι του Kuzgun και της Dila, που είναι δικηγόρος, διασταυρώνονται ξανά μετά από χρόνια. Η σειρά, που θα τραβήξει την προσοχή με τις έντονες σκηνές δράσης, θα έχει συχνές αναδρομές στα παιδικά χρόνια της Dila και του Kuzgun.

O Yusuf και ο Rıfat είναι δύο βετεράνοι αστυνομικοί και πολύ παλιοί φίλοι. Οργανώνουν μια μεγάλη επιχείρηση με στόχο τον βαρόνο των ναρκωτικών Şeref Dağıstanlı. Ο Şeref, για να γλυτώσει προσφέρει στον Yusuf και στον Rıfat ένα μεγάλο ποσό ως ρουσφέτι, μαζί με άλλα προνόμια. Ο Yusuf απορρίπτει με σκληρό τρόπο αυτή την πρόταση. Ο Rıfat όμως δεν είναι της ίδιας γνώμης με τον Yusuf. Ωστόσο δεν το εκφράζει αυτό. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά την επιχείρηση, ο Yusuf πέφτοντας στην παγίδα που του έχουν στήσει, συλλαμβάνεται και απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του. Αυτός που του έστησε την παγίδα είναι ο Rıfat, ο άνθρωπος που ο Yusuf αποκαλούσε «φίλο» του. Με την είσοδο του Yusuf στη φυλακή, η σύζυγός του Meryem και τα τρία του παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την πιο οδυνηρή και τραγική δοκιμασία της ζωής τους. Το πιο μεγάλο τίμημα αυτής της δοκιμασίας, το πληρώνει ο Kuzgun. Ο Kuzgun, μακριά από το σπίτι του και την οικογένειά του, πέφτει μέσα στην αιχμαλωσία, τον πόνο, τον θυμό και σε έναν αγώνα, που θα διαρκέσει είκοσι χρόνια. Η μυστήρια εξαφάνιση του Kuzgun, επηρεάζει βαθιά τη Dila. Η Dila δεν χάνει μόνο τον καλύτερό της φίλο, αλλά και τον παιδικό της έρωτα. Στην παιδική καρδιά της Dila, ο Kuzgun παραμένει μια πληγή, που δεν θα γιατρευτεί ποτέ. Στο μεταξύ, περνούν είκοσι χρόνια. Η Dila επιστρέφει μόνιμα, μετά από χρόνια στο Λονδίνο, όπου πήγε για να σπουδάσει. Ο Kuzgun δουλεύει ως σωματοφύλακας στο Nevşehir. Η νέα αποστολή, που ανατίθεται στον Kuzgun στο μέρος που δουλεύει, είναι να προστατέψει τον παιδικό του έρωτα, τη Dila. Αυτή η συνάντηση της Dila με τον Kuzgun, εκτείνεται από το Nevşehir μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Η επιστροφή του Kuzgun στην πόλη, όπου του έκλεψαν την παιδική του ηλικία, δεν αλλάζει μόνο τη ζωή της Dila, αλλά συνταράσσει και εκ βάθρων τις ζωές όλων.

"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use"...
ΠΗΓΗ
Turkish series & movies in Greek

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου