Συνεχίζεται η κόντρα της «Sony Music»με τον Γιώργο Θεοφάνους και στρέφεται ...δριμύτερη εναντίον του. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωσή της η δισκογραφική εταιρία δηλώνει ότι επανέρχεται και πάλι κατά του γνωστού συνθέτη επειδή δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από πλευράς AΝΤ1 προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την διασφάλιση του αδιάβλητου και της αξιοπιστίας του «X- Factor».Ειδικότερα στη δεύτερη επίθεση που εκτοξεύει, υπογραμμίζει ότι «είναι απόλυτα ανακριβής και παραπλανητική η δήλωση του AΝΤ1 ότι δήθεν η Sony Music «επιθυμούσε» την Ηβη Αδάμου ως νικήτρια του "X-Factor" αφού η εταιρία έχει εξασφαλισμένα συμβατικά τα δικαιώματα τόσο επί του νικητή όσο και επί των λοιπών συμμετεχόντων».Επιπλέον τονίζει ότι έχει στην κατοχή της e-mail το οποίο στάλθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2010 από τον κ. Θεοφάνους στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας καθώς και στον συνεργάτη της Γιάννη Δόξα στο οποίο αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για τις προθέσεις και τους στόχους του κατά τα άλλα “αξιόπιστου” κριτή, κατά τον ANT1.

Η «Sony» πιστεύει ότι ο λόγος για τον οποίο ο κ. Θεοφάνους έστειλε το συγκεκριμένο e-mail είναι επειδή η εταιρία απέρριψε επιχειρηματικές προτάσεις του προς αυτήν αλλά και σε συμμετέχοντες στο «X-Factor» έναντι αδράς αμοιβής. «Ο προφανής σκοπός του εν λόγω e-mail ήταν να πιέσει την “SonyMusic” να αλλάξει την απόφασή της . Όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, ο κ. Θεοφάνους πραγματοποίησε την απειλή του και με την δική του ψήφο η Ήβη Αδάμου τέθηκε εκτός διαγωνισμού στις 22 Ιανουαρίου 2010» επισημαίνει η μακροσκελής ανακοίνωση.

Εντέλει σε δήλωσή της η εταιρία αναφέρει ότι ελπίζει ο συνθέτης να μην δώσει συνέχεια στο θέμα και ότι ο AΝΤ1 θα πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να εξασφαλιστεί η φερεγγυότητα του «X-Factor», ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να ασκήσει οποιοδήποτε νομικό μέτρο για να προστατεύσει τα δικαιώματά της, όπως επίσης το όνομα και τη φήμη της.

1 σχόλια: