ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα μπισκότα Digestive
200 γραμμ. Φυτικό Βούτυρο
300 γραμμ. τυρί Φιλαδέλφια
2 κουτιά Γάλα Βλάχας
1 φλιτζ. Νερό
1 φακελ. Ζελατίνη Σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Τα ρίχνουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Λιώνουμε 2-3 κουταλιές βούτυρο και περιχύνουμε τα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά να γίνουν μια πηχτή μάζα, και τα πατάμε να πάρουν το σχήμα του ταψιού. Αφού φτιάξουμε τον μπισκοτένιο πάτο τον βάζουμε για λίγο στο ψυγείο. Φτιάχνουμε την κρέμα. .Διαλύουμε την ζελατίνη σε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Χτυπάμε το υπόλοιπο βούτυρο με το γάλα και προσθέτουμε την ζελατίνη. Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο να κρυώσει. Μόλις σταθεροποιηθεί, το βάζουμε πάνω από τον μπισκοτένιο πάτο και αλείφουμε με σπιτικό γλυκό βύσσινο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου