Μονό μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν η Ρούλα Κορομηλά και ο Κώστας Καπετανίδης, που ανέλαβαν το θέμα «καβγάς» στο live του «Greek Idol». Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι... φλούο αποχρώσεις στο ντύσιμο της παρουσιάστριας, ενώ έκπληξη προκάλεσε η αποχώρηση της Αντιγόνης Ψυχράμη, παίκτριας που πολλοί θεωρούσαν φαβορί.Αφού ντύθηκε Ιβάνα Τραμπ και Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου, η Ρούλα το «γύρισε» στο μίνι και τώρα στο... μάνα ρέιβερ! Πώς να χαρακτηρίσεις τα ρούχα που φόρεσε απόψε η ξανθιά παρουσιάστρια; Μαύρο σακάκι, μαύρο τοπάκι, ασπρόμαυρο κολάν με ρίγες, σχέδια και... κίτρινες λεπτομέρειες, φούξια και κίτρινα βραχιόλια και κατακίτρινες γόβες που το χρώμα τους θα ζήλευε και ο πιο φωσφορούχος μαρκαδόρος!




Στο δεύτερο μέρος του live, πάντως, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, αφού το κολάν έδωσε τη θέση του σε κοντή μαύρη φούστα. Ναι, ναι... λίγο αργότερα και οι κατακίτρινες γόβες μας αποχαιρέτισαν (αφού μας είχαν βγάλει το μάτι) και στη θέση τους είδαμε τις κλασσικές πλην αγαπημένες μαύρες!Παρουσιάστρια και Κώστας Καπετανίδης ανέλαβαν τον... τσακωμό της βραδιάς (τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν μέσα στα μέλια), με αφορμή τον έρωτα της Αντιγόνης με τον Σωτήρη Καλυβάτση, που πρόσφατα είδαμε σε ουκ ολίγα περιοδικά και τις δηλώσεις του πατέρα της ότι η κόρη του μπορεί να έχει σχέση με όποιον της αρέσει.«Τι άλλο θα ακούσουμε κυρία Κορομηλά, τι άλλο θα ακούσουμε; Είναι κακό μία κοπέλα να τα έχει με ένα αγόρι;», διερωτήθηκε ο Καπετανίδης.«Σε εμένα το λέτε;», του απάντησε η Ρούλα και ο (και καλά) τσακωμός μόλις άρχισε! «Εγώ τι άλλο θα ακούσω από εσάς, όταν η κριτική σας είναι όχι αντικειμενική; Και νομίζω ότι έχετε νεύρα. Σας λείπει κάποιος υποψήφιος»!
«Αυτά είναι βλακείες», είπε ο κριτής.
«Σε εμένα λέτε βλακείες κύριε Καπετανίδη; Θέλετε να έρθει κάποια άλλη να παρουσιάσει; Γιατί εμένα με προσέβαλε αυτό που είπατε. Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε», τόνισε η Ρούλα και... «απείλησε» ότι αν δεν ανακαλέσει ο κριτής εκείνη θα σταματήσει την παρουσίαση.Ανάκληση στην ανάκληση, τελικά κανείς δεν ανακάλεσε και ο κριτής σχολίασε την δεύτερη εμφάνιση της Αντιγόνης, η οποία τελικά ήταν και η παίκτρια που αποχώρησε από το «Greek Idol».Οι κριτές, πάντως, σχολίασαν με έκπληξη την αποχώρηση (που ήρθε μετά από εκείνη του έτερου φαβορί Γιώργου Ντούρου την περασμένη εβδομάδα) και έμμεσα πλην σαφέστατα ζήτησαν από τον κόσμο να προσέχει τι ψηφίζει γιατί γίνονται αδικίες και τόνισαν πως η ψηφοφορία θα πρέπει να βασίζεται στο ταλέντο των παικτών και όχι σε συγγενείς και φίλους!
star

1 σχόλια:

  1. Θεατρο του παραλογου εχει καταντησει η εκπομπη με την χειροτερη επιτροπη που εχει περασει ως τωρα σε ριαλιτι.
    Πεσαν και οι μασκες και αρχισε να φαινεται και η Ρουλα τι καπνο φουμαρει και πως σε ολα θελει να εχει τον πρωτο λογο.
    Τελικα ο κοσμος αυτη τη φορα εδειξε ποσο εμπειρος ειναι και ψηφισε αντικειμενικα γιατι η αντιγονη χθες φαλτσαριζε και ο μονος που το τονισε ηταν ο κοντοπουλος ο οποιος ειναι και ο πιο δικαιος.
    Οσο για τον χρηστο εδειξε ακομη μια φορα οτι εχει αρκετα καλες φωνητικες ικανοτητες ,αλλα φυσικα στο επομενο λαιφ θα τον στριμωξοθνε με αγλικο τραγουδι παλι λες και αυτο ειναι το ζητουμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή