Το SentraGoal επικοινώνησε με τον Ισπανό τεχνικό Manolo Jiménez , μετά τις δηλώσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, ο οποίος στην ουσία επιβεβαιώνει πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ. «Δεν θέλω να πω τίποτα μέχρι να κλείσει η συμφωνία. Ο,τι είναι να ειπωθεί, θα το πει ο σύλλογος», είπε χαρακτηριστικά.Πλέον, όλες οι απορίες θα λυθούν μετά το παιχνίδι. Ο Σταύρος Αδαμίδης έφτασε στο γήπεδο στο 20ο λεπτό του αγώνα, συνοδευόμενος από τον Κωνσταντίνο Καπετανάκη και είναι δεδομένο ότι θα έχει να πει πολλά μετά το τέλος του παιχνιδιού.Επίσης, εινδεικτικό είναι πως απο τη μεριά των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ έχει αναρτηθεί πανώ που γράφει «Vamos Bien...» που κατά πολλούς είναι καλωσόρισμα στον νέο τεχνικό της ομάδας.

Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα, ο μάνατζερ του Μανόλο Χιμένεθ είχε μιλήσει στο SentraGoal και είχε επιβεβαιώσει τη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη στο Λονδίνο υποστηρίζοντας πάντως πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ.

«Μιλήσαμε, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα πως τις προσεχείς εβδομάδες ο πελάτης του θα αναλάβει κάποια δουλειά σε ευρωπαϊκό σύλλογο, χωρίς βεβαβίως να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
SentraGoal

1 σχόλια: