Το Uman take control το πιο "σκληρό" reality show που στοχεύει να... παίζει με τις ζωές των άλλων στο MEGA. 12 παίκτες θα μπουν σε έναν κλειστό, ειδικά διαμορφωμένο, χώρο και θα εκτελούν ότι ακριβώς τους ζητάει ο... έξω κόσμος.Παρουσιαστής του ριάλιτι αυτού αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.Το uMan είναι το πρώτο multiplatform, απόλυτα διαδραστικό reality show στην Ελλάδα. Ως τηλεοπτικό εγχείρημα αξιοποιεί την παγκόσμια ιντερνετική τάση για ''έλεγχο'' εικονικών κόσμων από τους users, ακροβατώντας μεταξύ πρόκλησης και πρωτοπορίας»...
Δείτε το video ...


Uman take control MEGA

25 σχόλια:

  1. Το Uman take control ειναι παιχνιδι για λιγους,πιστευω στο μεγκα να το καταλαβουν και να γινει καλη διαχειρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An den exei sex,porno ... tsontes kai tetoia ksexasteto, apato tha paei!O kosmos thelei koutsompolia sex paraskinio, ola ta alla den poulane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα καλα αν πουλαει αν δεν πουλαει θα κανουν τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h apoluta elegxomenh koinwnia einai gegonos....
    se ligo tha exoume kameres mes sta spitia mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια απορία έχω μόνο. Έσεις ως ένα σχετικά έγκριτο κανάλι δεν νιώθετε καμία ντροπή να προωθείτε ένα πρόγραμμα το οποίο ξεκάθαρα θα μετατρέψει νέους ανθρώπους σε ρομποτάκια, προς όφελος του δικού σας ξεκάθαρου κέρδους; Το να εκμεταλλέυεστε 'διαδραστικά' ανθρώπους είναι η έσχατη ταπείνωση και δεν περίμενα ποτέ ότι θα πέφταμε τόσο χαμηλά, έσεις ως κανάλι και εμείς ως πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωρε πια ντροπη, αν βγαζει εκατομυρια δεν εχει ντροπες το μεγκα, εδω δεν ντρεπεται που εχει στα δελτια ειδησεων ολα τα κομματοσκυλα θα ντραπει για το ριαλιτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς είναι δυνατόν το εσρ να επιτρέπει την προβολή ενος reality που εκθειάζει το ξεπούλημα της ελευθερίας της θέλησης και της σκέψης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. LOL EGO 8A I8ELA NA ELENXO ENAN AN8ROPO 4FUB BA GELASOYME LIGO ALLA OPA EDO STOP OXI NA TO KANOYN K RIALITY STHN THLEORASH SE LIGO 8A EIPARXOYN KAMERES K STA SPITIA MAS K DN 8A TO XEROYME PANTOS 8ELO NA DO PIOS NOOB 8A PAEREI MEROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι σοκαριστικό, πραγματικά σε βάζει σε σκέψεις για την αίσθηση της αξίας κ για τη γνώμη που έχουν τα κανάλια για τον ίδιο τον τηλεθεατή(κ μάλιστα το mega που ας πούμε ήταν κάπως πιο μετρημένο κ με καλύτερες παραγωγές από τα άλλα).
    Τόσο βλαμμένους μας θεωρούν , τόσο άρρωστους , τόσο χωρίς κριτική ικανότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά συγνώμη, δεν υπάρχει πλέον καθόλου αξιοπρέπεια??? Καμία συστολή, τίποτα??? Τι σόι παιχνίδι είναι αυτό κ ποιά οργουελική φαντασία το επινόησε??? ΄Ποιό αρρωστημένο μυαλό θα δεχτεί να παίξει την αξιοπρέπειά του κ την ανθρώπινή του υπόστασή στο γυαλί προς τέρψιν των τηλεθεατών κ της τσέπης κάποιων??? Θέλω να πιστεύω πως ένα κανάλι όπως το MEGA, που μας έχει συνηθίσει στην ποιότητα κ το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση της συγκεκριμένης παραγωγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to mega exei parei tin kato volta me tetoia reality tipou uman take control

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι 28 χρονών, έχω τα πτυχία μου και είμαι άνεργη..
    Άρα έχω απεριόριστο χρόνο παρακολούθησης στην αγαπημένη μας τηλεόραση!
    Γιατί έχουμε πέσει τόσο χαμηλά στην ποιότητα?Έχουμε επιλογές αλλά γιατί
    πρέπει να μας παρουσιάζετε συνέχεια αθλιότητες?
    Γιατί κάνετε χρήση του ανθρώπου με τόση ανευθυνότητα στα μάτια μας?
    Ειλικρινά πρέπει να βάζουμε ένα όριο!
    Λογικευτείτε και επιτέλους προσπαθήστε να γίνετε εποικοδομητικοί σε αυτή την κατάσταση που ζούμε!!!
    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι ανήθικο, αναξιοπρεπές, κοινώς ξεφτίλα να εκμεταλλεύεσαι στυγνά την ανάγκη ή την αφέλεια κάποιων ανθρώπων προκειμένου να γεμίσει η τσέπη σου.
    Το να ελέγχεις μια μάζα ανθρώπων μεταχειρίζοντάς τους ως πειραματόζωα υποδεικνύει ψυχοπάθεια, κομπλεξισμό, κατωτερότητα, ταπείνωση του ίδιου σου του εαυτού.
    Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι επιτυχία δεν είναι μόνο τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Επιτυχία είναι να ανεβάζεις την τηλεθέαση του καναλιού σου κρατώντας τον ποιοτικό σου χαρακτήρα.
    Ο κόσμος δε είναι ηλίθιος να παρακολουθεί ό,τι ωραιοποιημένο σκουπίδι του πουλάνε! Ανεκτικός είναι…. Αλλά και η ανοχή έχει τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καποτε πολεμουσαν για την ελευθερια καιτωρα πειραματιζονται με αυτη.Και αμα το 2030 ζουμε σε κλουβια ελεγχομενοι να δουμε τοτε τι ριαλιτι και τι ιδεες θα σκαρφιστητε να δειξετε αφου εχετε σκεφτει για την τηλεθεαση ολα τα ξεφτιλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραιοι και καθε φορα μετα το ρεαλιτι χτυπατε και ενα ντοκιμαντερ για την νεα ταξη πραγματων και την παγκοσμιοποιηση ετσι για να καταλαβουμε βρε αδερφε οτι δεν πασχετε απο αμφιθυμια αλλα απο ακροαματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θελω ριαλιτι με εγκλειστους ολους αυτους που που συμμετεχουν σε τετοιου ειδους παραγωγες (παρουσιαστες και μη) και να τους λεω εγω τι θα κανουν!!!!Τοτε να δουν τι τηλεθεαση θα εχουν και ποσο μεγαλο θα ειναι το ''ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ'' που μας εχουν πρηξει!!!ελεος πια...λυπηθητε μας....εχουμε πηξει στην αηδια!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρουσιαστης=επιδειξιας
    Τηλεθεατης=ειδονοβλεψιας
    Συμμετεχοντες=ανυποψιαστα θυματα
    +--------------------------
    =Η τηλεοραση του 2010
    Απλα μασηματικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειναι κατι σας το γνωστο παιχνιδι sims οπου ελεγχεις ολες τις κινησεις των χαρακτηρων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή