Ο άτυχος άνδρας -οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είναι Ελληνας 55-60 ετών- βρισκόταν, άγνωστο πώς, μέσα σε κάδο απορριμμάτων που ήταν τοποθετημένος επί της Λεωφόρου Ειρήνης στη συμβολή με την οδό Παναγίτσας Πλατάνας.Κατέληξε μαζί με τα σκουπίδια μέσα στο απορριμματοφόρο, καθώς οι εργαζόμενοι δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως την παρουσία του. Λίγο πριν αρχίσει η συμπίεση των σκουπιδιών, ο άστεγος άρχισε να ουρλιάζει, ενώ τρομαγμένοι οι υπάλληλοι καθαριότητας άρχισαν να ψάχνουν τα σκουπίδια.Σύμφωνα με τον πρόεδρο εργαζομένων του Δήμου Ταύρου, κ. Ακη Ατσαρο, οι δύο χειριστές υπέστησαν σοκ, ενώ ο οδηγός του απορριμματοφόρου κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οπως δήλωσε στο «Εθνος» ο υπεύθυνος ιατρικής υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, Δ. Πύρρος, «το ασθενοφόρο τον παρέλαβε νεκρό και στο νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Σύμφωνα με τον κ. Ατσαρο, ο εξαθλιωμένος αυτός άνθρωπος δεν είχε διαμελιστεί από το «ψαλίδι» του απορριμματοφόρου. «Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι όπως πληροφορηθήκαμε ο θάνατός του προήλθε από έμφραγμα». Τα ακριβή αίτια του θανάτου και τα στοιχεία του πρόκειται να εξακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς και την εξέταση DNA.

Εψαχνε στους κάδους
Τον άστεγο του Ταύρου οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου τον συναντούσαν συνήθως στην οδό Πόντου. Μόνος, ρακένδυτος, πεινασμένος έψαχνε συνήθως τροφή μέσα στους κάδους. «Δεν ξέρω πώς κατέληξε στον κάδο. Δεν είμαι σίγουρος ότι επέλεξε να κοιμηθεί εκεί, γιατί συνήθως τον βλέπαμε να σκύβει μέσα στους κάδους και να ψάχνει στα σκουπίδια για τροφή. Ισως να ζαλίστηκε ή να υπέστη το πρώτο καρδιακό επεισόδιο, να έπεσε μέσα και μετά να καλύφθηκε από τα σκουπίδια», υποστηρίζει ο πρόεδρος εργαζομένων του Δήμου Ταύρου.

2 σχόλια:

  1. πω πω πραγματικα ατυχος!!!τραγικος θανατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αυτα γιατι ο ανικανος που μας κυβερναει αφηνει το λαο να πειναει και θρεφει τα γουρουνια οπως ο παγκαλος και ο βενιζελος που θα πεθανουν απο το παχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή