Αλέφαντος:
• «Δεν παρουσιάστηκε Ολυμπιακός μέσα στη Θεσσαλονίκη. Ανύπαρκτος. Ούτε ψυχή, ούτε πάθος, ούτε ευκαιρίες. Και οι αλλαγές ανύπαρκτες, βγήκαν ανύπαρκτοι και μπήκαν ανύπαρκτοι. Τα μεγάλα λάθη είχαν γίνει από το πρώτο ματς και τα είχα πει. Όπως παίρνει τα εύσημα στις επιτυχίες ο Βαλβέρδε, έχει μερίδιο και στις αποτυχίες.Το θέμα είναι ότι βλέπω δυστυχώς αρκετές Τιτίκες που στα δύσκολα σηκώνουν τα πόδια ψηλά… Δηλαδή τι είσαι, μόνο για τα ματς στο Καραϊσκάκη με το λαό του Ολυμπιακού και για την επαρχία με τις ομαδίτσες πάλι με το λαό του Ολυμπιακού; Είσαι μόνο για τον Πανσερραϊκό, για την Ξάνθη; Όπου έχεις πάει φέτος σε δύσκολο ματς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, έχασες! Πας στο Καυταντζόγλειο, χάνεις. Πας στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, χάνεις. Και σιγά τον Παναθηναϊκό φέτος. Πας στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, χάνεις. Πας στην Τούμπα χάνεις. Είσαι Ολυμπιακός εσύ;

• Τώρα στην Τούμπα είχαμε προβλήματα και στα σέντερ μπακ. Είχα επισημάνει απ’ το ματς στον Βόλο ότι στο α’ ημίχρονο έκανε 3-4 ευκαιρίες ο Βόλος και δεν μου άρεσε η εικόνα αυτή πίσω.

• Για τον Μιραλάς τι να πω, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Αυτό που γίνεται, δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά! Βλέπω δεκαετίες μπάλα σε Ελλάδα και εξωτερικό, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Παίρνεις ένα Μιραλάς εσύ σαν Βαλβέρδε, τον βάζεις σέντερ φορ, γίνεται αποκάλυψη, μας στέλνει στα ουράνια, καβλ… ουμε με αυτόν τον σέντερ φορ, ταχύτητα, ντρίμπλα, καλπασμός, σουτ εν κινήσει, πάρ’ τα! Ο εφιάλτης των σέντερ μπακ. Και ξαφνικά το δικό σου δημιούργημα το διαλύεις! Τον βγάζεις μακριά από τη θέση που μεγαλουργεί και τον στέλνεις μόνιμα να βολοδέρνει δεξιά και αριστερά και πίσω, του χαλάς και την ψυχολογία, φυσικό είναι να εκνευρίζεται και να δυστροπεί. Και δεν τον ξαναφέρνεις στην καλή του θέση, όχι, εκεί, να μας σπας τα νεύρα.

• Έπειτα, παίζεις ολόκληρη πρόκριση μέσα στην Τούμπα και βάζεις το παιδάκι τον Φετφατζίδη; Να σου κάνει τι εκείνη τη στιγμή; Έχει δείξει ότι στα δύσκολα, φέτος τουλάχιστον για πρώτη χρονιά, δεν το έχει.

• Στην Ευρώπη τι θα κάνεις με αυτά τα χαφ. Το ξαναλέω, αν ο Ολυμπιακός έπαιζε τώρα Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα είχε τύχη με αυτά τα χαφ. Μετά από τις νίκες σας τα έλεγα για τα χαφ, δεν περίμενα τις αποτυχίες.

• Να πω δυο λόγια και για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία είχε μια ψυχή μεγατόνων, όλη η ψυχάρα αυτός ήταν πάλι. Έχω ξαναμιλήσει για τον Γκαρσία. Να παίρνουν παράδειγμα κάποιοι από αυτόν. Γενικώς όλως ο ΠΑΟΚ αναλόγως με τις δυνατότητές του ήταν συγκλονιστικός. Άμυνα για σεμινάριο, με αλληλοκαλύψεις, κάλυπτε τους χώρους, έβγαινε στην κόντρα, έκανε φάσεις για γκολ. Άμυνα γρανίτης και με τον Κοντρέρας μακριά να θρηνεί τον πατέρα του. Οι δε αλλαγές του Χάβου ήταν αλάνθαστες.

• Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που λένε μερικοί ότι ο Μαρινάκης λέει στον Βαλβέρδε να βάζει τον Μιραλάς αλλού για να μην παίζει καλά και να πέσει το κασέ του. Αυτά είναι τραβηγμένα πράγματα, ο Μαρινάκης τους πληρώνει αδρά, λέει συνέχει ότι αφεντικό είναι ο Βαλβέρδε, θέλει το καλό της ομάδας. Δηλαδή «παίρνει χαρτάκι» ο προπονητής; Αυτό λένε; Δεν τα πιστεύω αυτά. Είναι άλλη μία ξεροκεφαλιά του. Σκοτώνεις το παιδί σου ρε, εσύ τον έφτιαξες τον Μιραλάς, εσύ τον έβαλες σε μία θέση που σου βγήκε αποκάλυψη. Μόνιμα μιλάω για ταχύτητα στο ποδόσφαιρο και ντρίμπλα, μακράν καλύτερος σέντερ φορ γι’ αυτά είναι ο Μιραλάς, είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοιο φορ στον Ολυμπιακό. Ή θα παίζεις 4-4-2 με αυτόν μπροστά και έναν εκ των Πάντελιτς-Τζιμπούρ, ή θα παίζεις το σύστημά σου από το οποίο δεν ξεκολλάς, αλλά θα έχεις σέντερ φορ τον Μιραλάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου