Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους.
usatoday : Το καταλληλότερο διατροφικό προϊόν που μπορεί να μην είχατε ξανακούσει προηγουμένως – Έρευνες δείχνουν ότι το acai berry είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον κόσμο… Κρυμμένο μέσα στη μωβ βασιλική ουσία του είναι η μαγεία που το κάνει ένα τέλειο ενεργειακό φρούτο της φύσης.
msnbc : Το Acai αντικαθιστά την βρώμη στους ράβδους χυμών – σε καταστήματα υγιεινής σε όλο τον κόσμο, η νέα μοντέρνα τάση στην γεύση είναι το φρούτο Acai (προφέρεται ως α-σαι) . Με μέγεθος σταφυλιού καί βαθύ μώβ χρώμα ο καρπός αυτός μεγαλώνει.
cbsnews : Τροφή για την Κάρδια σας – Το Acai Berry είναι ανάμεσα στα πιο θρεπτικά διατροφικά προϊόντα του Αμαζόνιου, πλούσιο σε βιταμίνη Β, μέταλλα, ίνες, πρωτεΐνες και ομεγα-3 λιπαρά οξέα. O καρπός του Acai επίσης περιέχει ελαϊκό οξύ (ομεγα-9), ένα ευεργετικό λιπαρό οξύ (συχνά λανθασμένα αναφέρεται ως πρωταρχικό).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου