Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω τα σκοτάδια του παρελθόντος. Αυτήν ακριβώς τη σκέψη φαίνεται να υιοθέτησε η 40χρονη σέξι και όμορφη Έλλη Κόκκινου, καθώς ο έρωτας της ξαναχτύπησε την πόρτα. Αυτή τη φορά έχει το πρόσωπο του 22χρονου μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Γιώργου Μπόγρη. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι αυτή η σχέση άρχισε στο τέλος του καλοκαιριού, ενώ η γνωριμία τους προηγήθηκε, καθώς συναντήθηκαν πρώτη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Μάρτιο του 2010, στο πλαίσιο της έναρξης του «All Star Game». Η πληροφόρηση για τη διάρκεια της σχέσης τους δεν είναι σαφής, δεδομένου ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει προβεί σε δημόσιες δηλώσεις σχετικά με αυτήν. Ακόμη και την περασμένη Πέμπτη, που η Έλλη έλαμπε στην πρεμιέρα της, στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, στο «Teatro», τήρησε σιγήν ιχθύος όταν οι δημοσιογρά­φοι τη «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις τόσο με την ερμηνευτική της διάθεση όσο και με την ανανεωμένη εμφάνιση της. Το μαύρο body που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα και τις καμπύλες της και οι ψηλές της μπότες κυριολεκτικά «έκοψαν την ανάσα» στους θαμώνες του κέντρου διασκέδασης.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες, όμως, του HELLO! αποτελούν αδιάψευστο στοιχείο για τη νέα «σελίδα» στη ζωή της ερμηνεύτριας. Η Έλλη νιώθει ότι οφείλει να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή, στην οποία πρωταγωνιστεί ο τρίχρονος γιος της, Αλέξανδρος Βασιλειάδης. Η δημόσια εικόνα της δεν πρέπει απαραίτητα να ταυτίζεται με τον ιδιωτικό της βίο. Μία γυναίκα στην πιο όμορφη φάση της ζωής της σαφώς κι έχει το δικαίωμα να ερωτευτεί και να ζήσει μία ολοκληρωμένη πραγματικότητα, από την οποία δεν θ' απουσιάζει η συντροφικότητα. Όσο για τα σχόλια περί μεγάλης διαφοράς ηλικίας ανάμεσα τους, είναι η ίδια η καθημερινότητα που αποδεικνύει συνεχώς ότι αυτό το οποίο μετράει σε μία σχέση είναι οι προσωπικότητες και όχι οι ηλικίες. Και προφανώς, η Έλλη στο πρόσωπο του Γιώργου Μπόγρη έχει βρει στοιχεία που την ώθησαν ν' αφεθεί στα χέρια του. Το ερωτευμένο ζευγάρι, το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχε την ευκαιρία να χαλαρώ­σει περπατώντας στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, απολαμβάνοντας το χειμερινό σκηνικό του καιρού, δίπλα στη θάλασσα. Αγκαλιασμένοι, ανταλλάσσοντας φιλιά, δεν αφήνουν πλέον αμφιβολίες για την κοινή «σελίδα» που έχουν ανοίξει στη ζωή τους.

Σε ό,τι αφορά το βιογραφικό του νεαρού παίκτη, το καλοκαίρι του 2009 έγινε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα Νέων, στη Ρόδο, όντας ο καλύτερος ψηλός στο τουρνουά, και κατόπιν υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό. Ο έρωτας δεν κρύβεται, λοιπόν, κι ούτε επιβάλλεται να επιβεβαιώνεται με λόγια. Η έκφραση των ευτυχισμένων ανθρώπων που νιώθουν πληρότητα μαρτυρά την αλήθεια καλύτερα από κάθε επιτηδευμένη φράση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου