H Vodafone, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και φέρνει όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, ζωντανά, στο iPhone, μέσω της υπηρεσίας Mobile TV. Συγκεκριμένα, από σήμερα, Τετάρτη 20 Απριλίου, όλοι οι χρήστες iPhone θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά, 24 ώρες το 24ωρο, το πρόγραμμα των μεγαλύτερων ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών όπως: Mega, ANT1, Alpha, Star, Mad TV, ERT Sat, καθώς και NovaSports 1,2 & 3, μέσα από την υπηρεσία Vodafone Mobile TV και το 3G δίκτυο της Vodafone!


Μπορείς να παρακολουθήσεις σε επανάληψη τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης, να κατεβάσεις στο κινητό σου τα βίντεο που σε ενδιαφέρουν, να παρακολουθήσεις ταινίες και να δείς τα μουσικά video clips των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών.

Ανακάλυψε τώρα και εσύ τις μοναδικές υπηρεσίες mobile TV της Vodafone και μην χάνεις στιγμή από τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα!

Οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν πλέον τη δυνατότητα να έχουν τηλεόραση υψηλής ανάλυσης (HD) στο κινητό τους παρακολουθώντας το πρόγραμμα όλων των καναλιών ζωντανά σε υψηλή ανάλυση με κωδικοποίηση Η264, στερεοφωνικό ήχο και ανάλυση οθόνης 320x240, μέσα από το δίκτυο της Vodafone, απευθείας στο κινητό σου. Η τηλεόραση υψηλής ανάλυσης είναι διαθέσιμη, σε σημεία με κάλυψη 3G (HSDPA)!

Για πρώτη φορά HD Mobile TV στα iPhone!

Σήμερα η Vodafone, πάντα κοντά στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των καταναλωτών καινοτομεί και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Ζωντανό Τηλεοπτικό Πρόγραμμα για όλες τις συσκευές iPhone (3G, 3GS, 4). Τώρα, όλοι οι χρήστες iPhone μπορούν να παρακολουθήσουν 24ώρες το 24ωρο ζωντανό πρόγραμμα τηλεόρασης, από τους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς όπως: Mega, ANT1, Alpha, Star Channel, Mad TV, ERT Sat αλλά και NovaSports 1,2 & 3, μέσα από το δίκτυο 3G της Vodafone

Που θα βρείς την υπηρεσία:

Μέσα από το μενού του Vodafone live! και του MyWeb, και πιο συγκεκριμένα, επιλέγοντας το αγαπημένο σου κανάλι ή πρόγραμμα από την σελίδα TV.

Για την πρόσβαση στο Novasports Mobile αρκεί η αποστολή δωρεάν γραπτού μηνύματος με την λέξη NOVA στο 1222.


Για την πρόσβαση στα υπόλοιπα κανάλια, στείλτε με δωρεάν γραπτό μήνυμα την λέξη TV στο 1222.



Δες τις αγαπημένες σου εκπομπές είτε ζωντανά είτε σε επανάληψη.


Πιο αναλυτικά τα προγράμματα / σειρές που μπορείς να παρακολουθήσεις είναι:


Δες το πρόγραμμα του ANT1 σε HD και απόλαυσε τις αγαπημένες σου σειρές «Ράδιο Αρβύλα», «Πλάκα Κάνεις», «Όλα 11», «THEREALHOUSEWIVESOFATHENS», «Steps», «Ονειροπαγίδα», «Ο Πόλεμος των άστρων», «WipeOUT»* καθώς και τις εκπομπές της Πρωινής Ζώνης και Μεσημεριανής Ζώνης «Καλημέρα Ελλάδα», «10 με 1 μαζί»και όλα τα Δελτία Ειδήσεων.

* Οι σειρές του ΑΝΤ1 μεταδίδονται και ON DEMAND επιλέγοντας την κατηγορία Σειρές και τον τίτλο της σειράς που επιθυμείς.


Δες το πρόγραμμα του Mega Channel σε HD και δες είτε ζωντανά είτε On Demand τις σειρές «Η γεννιά των 592 ΕΥΡΩ», «Ουκ λάβεις εκ του μη έχοντος», «Food and the City», «Οι κηπουροί του Mega», «Κούκλες», «Η πολυκατοικία». Παρακολούθησε το «Πρωινό μου» καθώς και όλα τα τα Δελτία Ειδήσεων και άλλες εκπομπές σε HD.


Δες «Καφέ με την Ελένη», «Κους Κους το Μεσημέρι», Δελτία ειδήσεων, «Πάμε Πακέτο» και τον απολαυστικό Λάκη Λαζόπουλο στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»* σε HD Ζωντανά στο κινητό σου.

* Η εκπομπή Αλ Τσαντίρι Νιουζ μεταδίδεται και ON DEMAND μέσα από την κατηγορία Σειρές.




Zωντάνα το πρόγραμμα από την νούμερο 1 συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα, με την μετάδοση του ζωντανού προγράμματος των καναλιών Novasports 1, Novasports 2 και Novasports 3.



Όλες οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ζωντανά και αποκλειστικά σε HighDefinition στο κινητό σας, για να μην χάσετε καμία μοναδική στιγμή της αγαπημένης ομάδας.



Ζήστε μοναδικές συγκινήσεις παρακολουθώντας την Ελληνική SuperLeague, την Euroleague, το ChampionsLeague, την PremierLeague, το Κύπελλο Ισπανίας, το Ελληνικό Πρωτάθλημα Basket καθώς και τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις όλων των αθλημάτων.



Απόλαυσε ακόμα τα κανάλια του MAD, το STAR CHANNEL και όλο το πρόγραμμα της ERT WORLD καθώς και μία επιλογή από Ερωτικά videos


Οι χρεώσεις των υπηρεσιών είναι:

Unlimited TV
1,85 € για ημερήσια χρέωση και 5,17 € για μηνιαία συνδρομή για να παρακολουθήσεις όλα τα κανάλια Alpha, ANT1, MEGA, MAD, STAR, ERT World.
Novasports Mobile
Η συνδρομή για την Υπηρεσία NovaSport Mobile (Novasports 1, 2, 3) κοστίζει €2,46 για μία εβδομάδα και €6,15 για ένα μήνα.
Videos*
Video On Demand (για τις σειρές): €2,46 ανά ημέρα
Adult Videos: €3,62 για 2 videos ανά εβδομάδα και από 2,46 ανά video
Adult TV: Οι συνδρομές για το πρόγραμμα των καναλιών Playboy TV, Video Pleasure, Erotic Zone και Blue TV κυμαίνονται από 3,32 € ανά ημέρα έως 6,77 € ανά μήνα.

* Οι υπηρεσίες Videos και Adult TV δεν είναι διαθέσιμες στις συσκευές iPhone.



Για την παρακολούθηση του προγράμματος όλων των καναλιών από το κινητό σου από το Vodafone live!/ MyWeb με την χρήση του APN wap.vodafone.gr δεν υπάρχει χρέωση χρήσης δεδομένων, ενώ με την χρήση των APNs webonly.vodafone.gr και internet.vodafone.gr υπάρχει κατανάλωση δεδομένων ανάλογα με το πρόγραμμα χρήσης του συνδρομητή.

Ορισμένα προγράμματα μπορεί να μην μεταδίδονται λόγω έλλειψης δικαιωμάτων από τα κανάλια για την μετάδοση του προγράμματος σε κινητά τηλέφωνα.


Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου