Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έφυγε από το καστ των «Μυστικών της Εδέμ», αλλά τα σενάρια επιστροφής του τον τελευταίο καιρό όλο και φούντωναν. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV και αναφέρθηκε στους λόγους, που αποφάσισε να αφήσει την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega.

«Η αμοιβή είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Σίγουρα όταν κάνεις μια δουλειά και διεκδικείς κάτι παραπάνω οικονομικά αυτό μπορεί να συμβεί ή να μη συμβεί. Εγώ πάντα διεκδικώ. Διεκδίκησα προ δύσκολων εποχών βέβαια. Δεν πήρα αυτό που ήθελα και γι' αυτό αποχώρησα. Την τρίτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνεχίσω. Έστειλα μια επιστολή στην Ακρίτα που της εξηγούσα πολύ ευγενικά τι συνέβαινε. Μετά από αυτό δεν ξαναμιλήσαμε γιατί ούτως ή άλλως δεν είχαμε ποτέ προσωπικές σχέσεις», λέει για την απόφασή του.

Αν και πήρε διαζύγιο όμως επέστρεψε στα πλατό των «Μυστικών της Εδέμ» για ένα νέο trailer. «Πρόσφατα, συμμετείχα σε ένα καινούριο τρέιλερ για την Εδέμ! Το κάναμε στο στούντιο επειδή η σειρά πουλήθηκε στο Ιράν. Μίλησα μάλιστα στα περσικά, είπα τρεις ατάκες». Μπορεί όμως να έκανε γύρισμα για τη σειρά, όμως δεν σκοπεύει να ενταχθεί ξανά στο καστ της ταινίας. «Αν μου γινόταν πρόταση να ξαναμπώ στο σήριαλ; Όχι δεν θα έμπαινα. Ίσως θα έκανα κάποιες εμφανίσεις στο τέλος της σειράς γιατί ξέρω ότι και ο κόσμος το θέλει πολύ. Αλλά να συμμετέχω πάλι σε όλα τα γυρίσματα, όχι!», απαντά σε σχετική ερώτηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου