Μετά την επιτυχία που σημείωσε το EZEL στον ΑΝΤ1, οι υπεύθυνοι του MEGA επέλεξαν μια σειρά παραγωγής του Ερόλ Αβιτς, ο οποίος ήταν πίσω και από την τουρκική σαπουνόπερα Χίλιες και μία νύχτες που παρακολουθήσαμε από το κανάλι του ANT1 και σημείωσε πολύ μεγάλες τηλεθεάσεις. Η σειρά Ερωτας και τιμωρία Ask ve ceza προβλήθηκε στη γειτονική χώρα την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και καθηλώνοντας χιλιάδες τηλεθεατές.
Το story

Σύμφωνα με το story η Γιασμίν είναι μια 25χρονη κοπέλα που εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία. Σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μεχμέτ, αλλά λίγο πριν από την τελετή πληροφορείται πως εκείνος διατηρεί σχέση με την καλύτερη φίλη της. Η κοπέλα μετά το αρχικό σοκ εγκαταλείπει την Κωνσταντινούπολη. Αποφασίζει να πάει σε άλλη πόλη και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή. Εκεί γνωρίζει έναν άλλον άνδρα… Κάπως έτσι αρχίζει να ξετυλίγεται το σενάριο με δυνατούς έρωτες αλλά και απρόσμενες καταστάσεις.

ΤΤο MEGA επιθυμεί να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης την εν λόγω σειρά από τον Σεπτέμβριο και μέχρι να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν. Θα προβληθούν συνολικά εξήντα δύο επεισόδια γεμάτα δράση και δυνατές συγκινήσεις, που αναμένεται να ενισχύσουν τα νούμερα τηλεθέασης για το μεγάλο κανάλι. Στη σειρά θα απολαύσουμε πολλά αστέρια της τουρκικής τηλεόρασης, αλλά και παλιούς γνώριμους από σειρές που έχουν ήδη προβληθεί στη χώρα μας. Η «Αζαντ» από το «Εζέλ» (Μπουρτσέν Τερζίογλου) θα βρεθεί και πάλι στις οθόνες μας, όπως και η Τομρίς Ιντσέρ, η οποία ενσάρκωνε τη Ναντινέ στη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες».


ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Νουργκούλ Γεσιλτσάι :Τη θέλει ο φακός!

Η Νουργκούλ Γεσιλτσάι φωτο γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1976 και μεγάλωσε στη Σμύρνη. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Θεάτρου Anadolu το 2001. Από μικρή φάνηκε ότι την ήθελε ο φακός. Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, λέγεται ότι σε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας κέρδισε το βραβείο που ήταν μια... φωτογραφική μηχανή! Από τότε όλοι έλεγαν ότι ένα αστέρι γεννιέται!

Η Νουργκούλ από τη σχολή κιόλας είχε κερδίσει τις εντυπώσεις υποδυόμενη την Οφηλία στον «Αμλετ» και τη Μπλανς Ντιμπουά στο «Λεωφορείον ο πόθος». Εκτός όμως από τα θεατρικά έργα, έχει καταφέρει να πάρει μέρος και σε τηλεοπτικές σειρές που έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης στην τουρκική τηλεόραση.

Αν και η επιτυχία μπήκε στην επαγγελματική σταδιοδρομία της από νωρίς, η προσωπική της ζωή δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο γάμος της με τον επίσης ηθοποιό Τζεμ Οζέρ που έγινε το 2004, δεν κράτησε για πολύ. Το 2005 απέκτησαν τον γιο τους Οσμέν και παρ’ ότι όλα έδειχναν πως ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, τελικώς χώρισαν την περασμένη χρονιά. Η Νουργκούλ είναι καλή φίλη με τη Ζεϊνέπ Μπεσερλέρ και, μάλιστα, παίζουν και στην ίδια σειρά, ενώ δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια της Τουρκάν Σοράι (της μεγάλης σταρ της Τουρκίας, κάτι σαν τη δική μας Αλίκη Βουγιουκλάκη).


Μουράτ Γιλντιρίμ: Από μικρός στο σανίδι

Ο Μουράτ Γιλντιρίμ γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 1979 και είναι παντρεμένος με τη συνάδελφο του και συμπρωταγωνίστρια στη σειρά Μπουρτσέν Τερζίογλου. Το ενδιαφέρον του για τη μουσική και το θέατρο ξεκίνησε από πολύ νωρίς στη ζωή του. Ο καθηγητής πατέρας του ήταν υπεύθυνος και για τη θεατρική ομάδα του γυμνασίου του, στην οποία πήρε και τον γιό του Μουράτ. Η ενασχόλησή του με τα θεατρικά δρώμενα του σχολείου τού κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον και ως ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα άρχισε να ψάχνεται ακόμη περισσότερο.

Αν και είχε έντονο ενδιαφέρον για τα μαθηματικά και στην οικογένειά του πίστευαν ότι θα ακολουθήσει θετικές επιστήμες, φαίνεται ότι η επιθυμία να ασχοληθεί με την υποκριτική «σιγόβραζε» μέσα του. Ετσι μπορεί να πήρε το πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Γιλντίζ στην Κωνσταντινούπολη, αλλά επέλεξε να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Τελικώς η υποκριτική τον κέρδισε για τα καλά, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές τουρκικές τηλεοπτικές σειρές. Στα νεανικά του χρόνια πάντως, είχε επαφή και με τη μουσική, καθώς την περίοδο που ήταν φοιτητής έπαιξε ντραμς σε μια μπάντα.
EROTAS KAI TIMORIA ASK VE CEZA VIDEO
Ask ve ceza Cast
Murat Yildirim ... Savas Baldar / ... (17 episodes, 2010)

Nurgül Yesilçay ... Yasemin (17 episodes, 2010)
Tomris Incer ... Sahnur Baldar (17 episodes, 2010)
Feride Çetin ... Çiçek Baldar (17 episodes, 2010)
Gökçe Yanardag ... Nazan (17 episodes, 2010)
Sennur Kaya ... Leyla (17 episodes, 2010)
Oktay Gürsoy ... Cem (17 episodes, 2010)
Emrah Elçiboga ... Esref (17 episodes, 2010)
Cenk Ertan ... Bora (17 episodes, 2010)
Nazan Kirilmis ... Sevgi (17 episodes, 2010)
Kerem Atabeyoglu ... Pala (16 episodes, 2010)
Zeynep Beserler ... Nadja (15 episodes, 2010)
Egemen Yavuz ... Ismail (10 episodes, 2010)
Halil Kumova ... Ahmet Moran (8 episodes, 2010)
Halil Ibrahim Aras ... Mustafa Baldar (7 episodes, 2010)
Isil Dayioglu ... Sitare (3 episodes, 2010)
Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου