Και ενώ η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της πρόσφατης ιστορίας της, ο Ρουβάς junior βγήκε από το μαιευτήριο και όλα τα κανάλια είχαν ζωντανές συνδέσεις.Πανευτυχείς γονείς είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη που εξήλθαν από το μαιευτήριο, κρατώντας αγκαλιά τον γιο τους!Υπερπροστατευτικός μπαμπάς ο Σάκης, με το που είδε τον χαμό με τους δημοσιογράφους, έβαλε το χέρι στο στόμα και τους ζήτησε να κάνουν ησυχία και να σεβαστούν το μόλις πέντε ημερών μωρό του, που εκείνη την ώρα κοιμόταν στην αγκαλιά της Κάτιας!Η σύντροφος του Σάκη, με την ηρεμία και την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, πιο όμορφη από ποτέ, όταν ρωτήθηκε σε ποιον μοιάζει το μωρό, απάντησε «στην Αναστασία!».
Δήλωσε, ακόμα, πως όλα «πήγαν όπως ήταν θέλημα Θεού να πάνε» και πως το δωμάτιο του Ρουβά Junior θα ετοιμαστεί σε κλασικούς γαλάζιους τόνους. Ο Σάκης, από την άλλη, δεν μπόρεσε να κρύψει την ανησυχία του για το πώς θα υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας η μικρή Αναστασία:
«Θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες, γιατί για τα παιδιά είναι λίγο σοκ. Της είπαμε πως η μαμά πάει να φέρει το αδελφάκι σου. Πρέπει να του δείξεις πού θα μένει. Το δωμάτιό του».Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές για την τρυφερότητα με την οποία χειρίστηκαν το όλο θέμα, ενώ, όπως είπε, το μόνο που τους νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι «να πάμε σπίτι, να ηρεμήσουμε, να ησυχάσουμε».
Όσο για το όνομα του Ρουβά junior; Θ' αργήσουμε να το μάθουμε, καθώς, σύμφωνα με τον μπαμπά Σάκη, «είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν το έχουμε αποφασίσει».
zougla

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου