Καταγγελία στο ΕΣΡ με αφορμή το περιεχόμενο που εκπέμπεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, έκανε η Digea... ζητώντας ουσιαστικά από την ανεξάρτητη αρχή να διευκρινίσει αν η συγκεκριμένη εκπομπή του καναλιού είναι νόμιμη.
Αναλυτικότερα, η Digea παίρνει αφορμή από το ότι οι εργαζόμενοι του σταθμού μεταδίδουν κυλιόμενο μήνυμα, όχι μόνο για τα θέματα που αφορούν το κανάλι, αλλά και για άλλους εργαζομένους άσχετους με την εταιρεία, πράγμα που ενδέχεται να είναι παράνομο.
Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η εταιρεία της οποίας μέτοχοι είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας και η οποία μεταφέρει το τηλεοπτικό σήμα και του Alter ψηφιακά, ο τελευταίος εδώ και περίπου ένα χρόνο δεν έχει καταβάλει το αντίτιμο για την υπηρεσία αυτή.
Ο κ. Λασκαρίδης διευκρίνισε ότι το ΕΣΡ δεν έχει καμία αρμοδιότητα στα εργατικά ζητήματα και δεν ασχολείται με αυτά, παρά ταύτα έχει λόγο όσον αφορά το περιεχόμενο.
Την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει ειδικός νομικός του ΕΣΡ που θα καταλήξει σε συμπεράσματα τα οποία και θα εξετάσει η ολομέλεια του συμβουλίου, ενώ παράλληλα θα εξεταστεί και η υπαγωγή του Alter στο άρθρο 99.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου