Μελισσανίδης, Χατζηιωάννου και Νικολαΐδης. Ουδείς έχει τοποθετηθεί επίσημα, κανείς δεν θέλει να περάσει προς τα έξω σκέψη του όπως καθιστούν ξεκάθαρο προς τους συνομιλητές τους. Βλέπετε, βρίσκονται και οι ίδιοι μέσα σε ένα παιχνίδι αναμονής, που χρειάζεται υπομονή και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Είναι σαφές απ' όλους πως κανένας δεν διαφωνεί με τον βασικό πυρήνα της πρότασης Τροχανά. Σε ενωτικό κάλεσμα, με σημαντικότατες προσωπικότητες της "κιτρινόμαυρης" ιστορίας και χάραξη κοινής πορείας σε μια δύσκολη στιγμή του συλλόγου δεν μπορεί να κλείσει κάποιος τα αυτιά του. Ωστόσο, υπάρχουν πλείστα ζητήματα που προκύπτουν. Η ΠΑΕ AEK έχει άμεση ανάγκη χρημάτων. Εχει μετόχους που έχουν ευθύνη απέναντί της. Εχουν υπάρξει πολλά στο πρόσφατο παρελθόν που τους χωρίζουν παρά τους ενώνουν.

Το βασικό και για τους τρεις πραγματικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι τι θα πραγματευτούν, αν προσέλθουν στη συνάντηση. Δηλαδή, αν εκτιμούν πως μπορεί η πρόταση Τροχανά να είναι υλοποιήσιμη και να φέρει λύση. Αν εκτιμούν πως οι διαφορές και οι εντάσεις του πρόσφατου παρελθόντος, μπορούν να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ακόμα και αν επιθυμούν να μπουν στο κάδρο των ευθυνών, που ακόμα -όσο κι αν προσπαθούν μανιωδώς για το αντίθετο- περιλαμβάνει αποκλειστικά τη μετοχική ομάδα του 2004.

Αν διατηρηθεί αυτό το παιχνίδι αναμονής χωρίς κάποια πρωτοβουλία που θα αλλάξει τα δεδομένα, το πιθανότερο είναι πως ουδείς εκ των τριών θα βρεθεί στη συνάντηση της Κυριακής. Ωστόσο, αν στο μεσοδιάστημα υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση που θα δηλώσει παρουσία, τότε θεωρείται εξαιρετικά πιθανή συνθήκη να "αναγκάσει" και τους άλλους να βρεθούν στα Σπάτα. Κανείς δεν επιθυμεί να κουβαλήσει τη στάμπα πως έγινε η αιτία να χαθεί μια ενωτική υπόθεση, έστω κι αν στην πραγματικότητα ελάχιστοι πιστεύουν πραγματικά σε αυτήν.
AEK themelio 21

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου