Η μουσική συνεργασία της Rihanna με τον πρώην αγαπημένο της Chris Brown έχει πυροδοτήσει νέες φήμες περί ερωτικής σχέσης των δύο τραγουδιστών.Ο Chris Brown είχε ξυλοκοπήσει άγρια την δημοφιλή νεαρή τραγουδίστρια, το 2009, όταν είχαν σχέση.Το επεισόδιο αυτό του είχε προκαλέσει προβλήματα τόσο με το νόμο, καθότι βρέθηκε αντιμέτωπος με δικαστή, όσο και με την καριέρα του.
Τον τελευταίο χρόνο, ο Brown έχει δει την επαγγελματική του πορεία να αλλάζει προς το καλύτερο, και η Rihanna του έχει προσφέρει την στήριξη της, επαινώντας το νέο του album.
Οι δύο σταρ πρόσφατα αποκάλυψαν και τη συνεργασία τους σε δύο τραγούδια, το ένα εκ των οποίων θα περιλαμβάνεται στο album της Rihanna και το δεύτερο στο album του Chris Brown.
Η μουσική τους συνεργασία αναθέρμανε τις φήμες που θέλουν τη Rihanna να έχει πέσει και πάλι στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, παρότι επισήμως ο Chris Brown διατηρεί σχέση με την Karrueche Tran. Ωστόσο, η εμφάνιση του στο πάρτι γενεθλίων της Rihanna έριξε νέο «λάδι στη φωτιά».
Η επανένωση των δύο τραγουδιστών, έστω και μουσικά, έχει διχάσει ωστόσο τους φανς τόσο της Rihanna όσο και του Chris Brown, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι φίλοι των δύο σταρ προσπαθούν να αποτρέψουν την αναθέρμανση του ειδυλλίου τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου